اون نصب اولیشه بقیشو روی بازی opton رو بزن برو تو information اونجا نشون میده که داره دانلود میشهسلام.وقتی بازی رو میخوام دانلود کنم فقط 600 مگابایته.میشه بگید چرا؟
- - -ویرایش - - -
لطفا جواب بدید
بله منم ماشين داشتم adder تو نسل قبل 700 هزار تا ميخريدن ايني كه ميگم 100 تا تو خيابون پيدا ميكردم و customs ميكردم ميفروختندارم در مورد ماشینهای استاندارد حرف میزنم گرونتریناش اینان من خودم اکثرا 1/2 تو پارکینگ نگه میدارم که اگه ماشین گرون پیدا نشد بفروشم اصولآ ماشینهای که تو سایت south..... هست و میشه فروخت که گرونتریناش اینان ( 2 مدا رنجرور / دو مدل جگوار و بنز شاسی بلند کلاس g \ البته اینا اسمه های واقعی ماشنن تو بازی این اسما نیستن )
من خودم کاستم مایز دارم700تا میخرن
آقا یه سوال تو این نسل گفته بودن کاراکتر تو داشبورد میتونه پناه بگیره درسته؟
یه سول دیگه تو یه عکس در صندوق عقب وا بود تو این نسخه هست یا نه؟
اینی که تو گفتی 4 ماشین من فکر کنم آفلاین میزنی (سینگل)اگه سیگله تو سینگل نمیشه ماشین فروخت. (فقط آنلاین)
برا تتو کجا باید رفت تو نقشه !؟
یه جا بود بیرون شهره ولی میرم مغازه ای در کار نیس
قبلا فک کنم یه علامتی بود تو نقشه ولی چیزی نمیبینم
باید کار خاصی کرد ؟
نگران نباش بزار دانلود بشهسلام.وقتی بازی رو میخوام دانلود کنم فقط 600 مگابایته.میشه بگید چرا؟
- - -ویرایش - - -
لطفا جواب بدید
ماشینهایی که همینطوری ولشون می کنی رو پلیس بر می داره می بره گاراژ ، می تونی با 250 تا دوباره پس بگیریشونآقا جریان این ماشینای توقیف شده ( Vhicle impound ) چیه که با ۲۵۰ $ آزاد میشن ؟
ماشینهایی که همینطوری ولشون می کنی رو پلیس بر می داره می بره گاراژ ، می تونی با 250 تا دوباره پس بگیریشون
هواپیما که باید باشه...به لطف Lord Raiden عزیز بچه ها من فرودگاه خریدم کلی هم هواپیما ولی هیچ کدوم تو فرودگاه نیست
یا کلی قایق خریدم فقط دو تاش رو تو بندی که خریدم میاره!
در ضمن تانک رو تو گاراژ میاره!؟
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
کجاش شبیه کراولیه آخه مرد مومن :dدقت کردید این مایکل چقدر شبیه "کرولی"هست؟! (سریال سوپرنچرال)
رفقا کسی ip سرور های آنلاین GTA رو داره یا راهی می دونه که بتونم درشون بیارم ؟
چون من با یه اینترنت دیگه تست کردم و راحت به آنلاین وصل شدم برا همین به ISP زنگ زدم و گفت اگه IP رو بدی برات چک می کنیم که پورت ها بستن یا نه.
رفقایی که مشکل نقدینگی!در قسمت story mode دارید از طریق یه گلیچ توی سهام lifeinvader براحتی می تونید در عرض 2 دقیقه میلیاردر بشید
الان هر کدوم از کاراکترهای من 2.147 billions پول دارناین مقدار نهایت پولی هست که میشه توی بازی داشت
گلف کلاب رو خریدم چه حااااااااااالی داد![]()
روش استفاده از این گلیچ هم خیلی ساده اس توی بازی وارد اینترنت بشید برید قسمت Money And Services بخش LCN رو انتخاب کنید بعد برید بخش Markets
لیست که باز شد گزینه Current Price رو بزنید تا لیست سهام ها از کم ارزش ترین به ترتیب بشه
بعدش lifeinvader رو انتخاب کنید هرچی پول دارید سهام بخرید
بعدش دوباره روی Markets کلیک کنید lifeinvader انتخاب کنید ( دیگه نیاز نیست دوباره Current price رو انتخاب کنید)
بعدش تمام سهام رو از طریق Sell All بفروشید!
بعدشم بوووووووووومپولتون هرچی که باشه چند برابر میشه! هر چندبار خواستید می تونید انجامش بدید
مثلا برای من فرانکین 28 میلیون پول داشت بار اول که اینکارو کردم شد 130 میلیون بعد 360 بعدش 900 بعدش 1 میلیارد و خورده ایی آخرشم رسیدم به 2 میلیارد و 147 میلیونیه تروفی هم باز میشه وقتی میلیاردر بشید