Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
فعلا که سرور در حال تغییراته .

معضلی شده این افت فریم . قرار نشد مگه با پچ 1.3 حل بشه . من جرات ندارم با سرعت بالا رانندگی کنم :| همه هم عشق سرعت . با نمای fps افت نداره .

اینو ببینید آخرشه طرف بازیو ول کرده رفته عجب mayhem ای شده.....(کامنتای یوتوب هم بخونید)

https://www.youtube.com/watch?v=BpLjdrZFtkY

+

dat Fire Fighter...
+
یکی اینو لینک مستقیم بکنه....
LOOOOOOL =))
قشنگ ترین صحنش آتش نشانا بودن اومدن خاموش کنن ماشینشون ترکید وایسادن تاکسی بیاد برگردن =))

با اولی 280

360 با دومی:|)x

یعنی پینگمون مقابل بقیه توی مولتی این ه؟ یا پارتی بسازیم فرق میکنه؟ چون با کاهش پینگ هم تست کردم تاثیری نداشت
اگه کله پارتی ایرانی باشن پینگ کمتر میشه ولی خارجیا باشن پینگمون اینه

در مورد ip اینا پارسال من با پشتیبانی ea چت کردم گفتم ip رو بده گفت نمیتونیم بدیم از لحاظ امنیتی اجازه همچین کاری رو نداریم اخرم نداد حالا نمیدونم راک استار ip رو میده یا نه ولی ea که نداد

پینگ من 300هست واسه شماها چنده؟با این ip ها
دوستان این سایتی که شما پینگ می گیرید ،سرورهای بازی نیست،سرور های بازی قوی تر،سرور های بازی توی اورپا مثل فرانکفورد آلمان یا مثلا انگلیس و آمریکا پخش شده،و خود بازی با توجه به اینکه به کدوم سرور نزدیکترید و پینگ بهتری دارید شما رو به اون وصل می کنه،برای مثال بیشتر ما رو به سرور های اورپا وصل می کنه،مثلا اگه پینگ شما با اروپا زیر 120 باشه مشکلی نخواهید داشت.

همین یک عکسو اونایی که بازی رو نگرفتن روی TVشون نگاه کنن . فکر کنم اگه توی تاپیک PC میزاشتم میگفتن با یک HE PC گرفته شده .

اینه جادوی راکستار و قدرت PS4 . عکس زیاده ولی باشه واسه بعد

23uyvm2kzv2brr18vwh5.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or