Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام من می خوام یه فلش 16G برای نصب GTA V (یه دیسکش) بخرم .
می خواستم بپرسم چه فلشی بخرم که مشکلی پیش نیاد راحت configure بشه موقع اجرای بازی مشکلی پیشنیاد
آخه یه فلش دارم اصلا کانفیگ نمیشه

متاسفانه هنوز هیچ چیتی برای پول کشف نشده و اینطور که بوش میاد مادتول بازی هم قراره انحصاری horizon diamond members بشه که یعنی پول بی پول :|
خدا کنه یکی از هکرای xboxmb این مادتول رو رایگان بده :(

دوستان یکی به من بگه چجوری باید غواصی کنم؟؟؟یعنی لباظ غواضی و کپسول اکسیژن و اینا رو از کجا گیز بیارم؟؟؟؟من تا میرم زیر اب نفس تموم میشه.چیکار کنم؟(الان میتونم با مایکل و فرانکلین بازی کنم)
ممنون

اخه عزیز 150 میلیون از کجا بیارم ک بتونم گلف بخرم؟؟؟؟؟؟؟.......نه شما به من بگو

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
برادر من راک استار اونقدری شعور داره که وقتی یه چیز به این گرونی توی بازی میذاره، راهی هم برای به دست آوردن پول برای خریدش بذاره. البته نه یه شبه!!

برادر من راک استار اونقدری شعور داره که وقتی یه چیز به این گرونی توی بازی میذاره، راهی هم برای به دست آوردن این پول بذاره. البته نه یه شبه!!

حتما ک اینجوریه اما خوب....سخته......به هر حال منم مخالف چیت پولم چون عملا بازی با بازی های دیگه فرقی نداره

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

امروز داشتم برای خودم تو بازی می چرخیدم که یکی کمک خواست
هوا تاریک بود،تو یکی از کوچه های یکی کمک می خواست،وقتی رفتم طرفش گفت دوستم زخمی شده تو این کوچست .....
وقتی رفتم دنبالش هردو روی من اسلحه کشیدن می خواستن خفتم کنن :|
تفنگمو درآوردم جفتشون کشتم :d
حواستون باشه به هرکسی تو بازی اطمینان نکنین
مثل دنیای واقعی :-b

در ضمن پیش بچه ها GTA بازی نکنید

84fe929e2faafe111.jpg

دوستان میشه چرخ های هواپیما ررو جمع کرد؟از کی دیگه میتونیم بانک بزنیم ؟ من تا حالا چوب بیس بال ندیدیم داره؟ چه طور میشه گاراژ خرید؟ ماشینام سیو نمیشن
بابام نشسته بود داشت نگاه بازی میکرد که وسطاش رسیدم به ترور بعدش ردش کردم شرمنده شدم دو باره داشتم با ترور میرفتم یه زن و شوهر رو سوار کردم برسونمشون بازم ...... بابام از راکستار خوشش میومد گفت راست میگی این راکستار چه قدر بی تربیته لعنت بهت راکستار که از از این جور چیزا تو بازی هات میزاری هر چیزی یه حدی داره دیگه فکر کنم بیشتر از این نمیشه صحنه ای ساخت فکرم مشغوله
لطفا جواب بدید نیاز دارم
راستی ترور چرا اول بازی اینقدر پول داره وقتی هم از بیمارستان میاد بیرون 5000 ازش کم میشه؟؟

دوستان سیو های هک شده ی بازی هم اکنون روی modio موجوده
میتونید دان کنید و لذت ببرید
خودم الان دان میکنم بهترینش رو براتون رو مدیافایر آپ میکنم که همه استفاده کنین

آقا فرق سرویس 70 دلاری با 100 دلاری چیه؟ من هر دوتاش رو امتحان کردم عین هم بود...

عین هم هستند?!?!!? چهار انگشت بالا و پایین ـشون با هم فرق میکنه D:

- - -ویرایش - - -

دوستان میشه چرخ های هواپیما ررو جمع کرد؟از کی دیگه میتونیم بانک بزنیم ؟ من تا حالا چوب بیس بال ندیدیم داره؟
بابام نشسته بود داشت نگاه بازی میکرد که وسطاش رسیدم به ترور بعدش ردش کردم شرمنده شدم دو باره داشتم با ترور میرفتم یه زن و شوهر رو سوار کردم برسونمشون بازم ...... بابام از راکستار خوشش میومد گفت راست میگی این راکستار چه قدر بی تربیته لعنت بهت راکستار که از از این جور چیزا تو بازی هات میزاری هر چیزی یه حدی داره دیگه فکر کنم بیشتر از این نمیشه صحنه ای ساخت فکرم مشغوله

بله، با LS جمع میشه...چوب بیس بال تو بازی هست...تو اول های بازی بودش یکی گیر آوردم

دوستان میشه چرخ های هواپیما ررو جمع کرد؟از کی دیگه میتونیم بانک بزنیم ؟ من تا حالا چوب بیس بال ندیدیم داره؟ چه طور میشه گاراژ خرید؟ ماشینام سیو نمیشن
لطفا جواب بدید نیاز دارم
راستی ترور چرا اول بازی اینقدر پول داره وقتی هم از بیمارستان میاد بیرون 5000 ازش کم میشه؟؟
شما چرا تو جیبت و حساب بانکیت پول داری؟ اونم آدمه دیگه :دی
هزینه ی بیمارستان هم همینقدره برای همه ی کارکتر ها
بازی هم فعلا دو سه تا صحنه تو ماموریت های بعدی داره بعدش تا 40 درصد جلوتر هیچ صحنه ای نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or