سلام دوستان.چه طور باید از تو خیابون دختر بلند کرد؟:d
همه که قبول نمی کنن!
باید به تیپ و قیافشون بخوره!دو تا بوق بزنی سوار میشن!
داداش بوق میزنم در میرنخخخ !
این اسکیل های شخصیت ها تو جذاب بودنشون تاثیر نداره ؟ چون من بیشتر با ترور بازی میکنم![]()
ای خدا من چقدر بدبختم . به خدا نمیادشبرو توی یکی از پارکینگ های نقشه...هرجا بود...محل کار بود...لب ساحل بود...مطمئن باشی که کسی قبلا سوارش نشده باشه...یعنی عملا بدزدیش....بعد تو ماشین بشین و بهش زنگ بزن اونجا میبینی گزینه رو
آقا یه چند تا سوال دارم ... جان عزیزتون جواب بدید:
1- این ماموریت های لستر چرا یه جوری؟ کلا داستان این چند تا شخصیت بازی چی هست؟ (مایکل و فرانکلین و لستر و ترور)
2- من داشتم میرفتم یهو یه ماشین حمل پول دیدم (تو نقشه با آبی مشخص شد وقتی نزدیکش شدم) پیچیدم جلوش اومدم Y رو زدم بره ماشینه بدزده در قفل بود... باید چی کار کنم؟ بعد که ماشین رو دزدیدم چه جوری پولاشو وردارم؟ چه قدر پول داره؟ ... نمیشه با کمک اون دو تا شخصیت دیگه این کارو کرد؟ یا کلا با کمک یکی این کارو کرد؟
3- این بازی رو چرا اصن نمیشه جلو خانواده بازی کرد؟؟؟ نه واقعا چرا؟ خوب چرا به فکر ما نیستن یکم؟![]()
می ری Sticky Bomb می خری می زنی به کنار در سریع باز می شه برمی داری فرار می کنی، یا هم با مایکل می ری جلو وامیستی، اسنایپرو در می یاری، می زنی قدرت مخصوصش که صخنه آهسته است، هردو نفر سوار ماشین رو نفله می کنی
نه..چون من هم با ترور یکی سوار کردم.
طرفای محله فرانکلین زیاد پیدا میشن!
دوستان یک سوال
من تونستم یکیو سوار کنم!بعدش چیکار کنم؟
بردمش خونه ماشینو فرستادم پارکینگ پیاده شد رفت!
y رو فشار بده تا بندازدش پایین.هنوز اول بازی هستم
بانک ها رو چه جور پیدا کنم؟ علامتشون چیه؟
برای تاکسی یه مشکلی دارم. وقتی می خوام سوار تاکسی بشم به جای اینکه راننده رو بندازه پایین خودش بره تاکسی رو کنترل کنه، به عنوان مسافر می ره می شینه تو تاکسی. البته یه بار تو نستم کنترل کنم ولی الان هر کاری می کنم نمی شه.
y رو فشار بده تا بندازدش پایین.