Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

یه خبر دیروز اومد شاید بیشتر بچه ها بدونن ولی چون کسی اینجا نگفت میگم.که دیسک دوم هم قابل نصبه.البته چیزه غیر قابل انتظاری نبود ولی به نظرم بچه هایی که میخوان فلش 16 بگیرن برن تو فکره 32.چون این از اون بازیا نیست که با 3 روز و 4 روز تمومش کرد.باید زندگی کرد!:d در نتیجه با چرخیدنه دیسک پدره درایو به رحمت خدا مستفیظ میشه:d با نصب هر 2 دیسک حجم بازی 15 گیگ هست

یه خبر دیروز اومد شاید بیشتر بچه ها بدونن ولی چون کسی اینجا نگفت میگم.که دیسک دوم هم قابل نصبه.البته چیزه غیر قابل انتظاری نبود ولی به نظرم بچه هایی که میخوان فلش 16 بگیرن برن تو فکره 32.چون این از اون بازیا نیست که با 3 روز و 4 روز تمومش کرد.باید زندگی کرد!:d در نتیجه با چرخیدنه دیسک پدره درایو به رحمت خدا مستفیظ میشه:d با نصب هر 2 دیسک حجم بازی 15 گیگ هست
عزیز دل هر فلشی وصل کنی فقط ۱۶ گیگش رو میبینه!

راک استار گفته هر ماشین فیزیک مخصوص به خودش رو داره، همینطور هر تغییری که روی ماشین اعمال کنید باعث تغییر هندلینگ میشه
این ماشین ها مشخص بود برای مسابقه آماده شده بودن برای همین حرکاتشون تیز بود
ولی مثلا اگه اون قسمتی که ترور داشت با اون وانته از دست پلیس در می رفت حرکت ماشین خیلی نرم تر بود
تو GTA IV هم فیزیک ماشینهای مختلف با هم دیگه تفاوت داشت. دوما درسته ماشین های مسابقه ای تیزن ولی نه به اون قدر! :d خیلی ناگهانی میپیچید که همچین چیزی نمیتونه اتفاق بیافته مگر اینکه آرکید باشه.
من فکر میکنم GTA V چندین گزینه هم برای رانندگیش گذاشته. (همانطور که از RDR به اینور بازی های راکستار برای هدف گیری هم انواع مختلف داشتند) یجورایی مثل مافیا 2 که بین سیمولیشن و آرکید میتونستی انتخاب کنی.

تو GTA IV هم فیزیک ماشینهای مختلف با هم دیگه تفاوت داشت. دوما درسته ماشین های مسابقه ای تیزن ولی نه به اون قدر! :d خیلی ناگهانی میپیچید که همچین چیزی نمیتونه اتفاق بیافته مگر اینکه آرکید باشه.
من فکر میکنم GTA V چندین گزینه هم برای رانندگیش گذاشته. (همانطور که از RDR به اینور بازی های راکستار برای هدف گیری هم انواع مختلف داشتند) یجورایی مثل مافیا 2 که بین سیمولیشن و آرکید میتونستی انتخاب کنی.

این عکس رو ببین
خود راک استار در جواب یکی نوشته که سبک درایوینگ بازی Arcade نیست
به راک استار شک نکن :d

من که میگم تا بازی امد احتمال خراب بدون نسخه و یا مشکل اپدیت و اینجور چیزها را داره یادمه توی نسخه قبلی داشتم بازی میکردم یک دفعه دستگام 3 چراع شد و تا یک ماه گیر بودم تا یک اکس باکس دیگه خریدم البته میدونم 3 چراغ شدن ربطی به دیسک نداره اما منظورم اینه که باورم نمیشه مثل ادم بشینیم بازی کنیم

چه ساختی راک استار:-o!!!!! عاشقتم!!!
اکس باکس من هارد نداره یعنی من نمیتونم بازی کنم:((؟؟؟؟ مگه بازی از روی dvd اجرا نمیشه:((؟؟؟
نمیشه یه معجزه ای رخ بده و بازی زودتر عرضه شه؟؟؟ همچین بازی رو باید توی تابستون انجام داد نه اول مدرسه!!!!

از RockStar سوال پرسیده بودم کدوم نسخه بهتره ، جوابمو اینطوری داد :

Hey there,

Thanks for your email. Players can expect the same great gameplay experience on both the PlayStation 3 and Xbox 360 platforms as they have both been developed in tandem. Like all of our games, trust that we’re committed to making sure Grand Theft Auto V looks and runs as great as possible regardless of whether you pick it up for PlayStation 3 or Xbox 360. We expect any visual differences to be completely negligible.

Cheers,
Rockstar Games

هنوز هم قانع نشدم گه چرا تریلر گیم پلی رو Ps3 اجرا می شده

بهترین قسمت اون لحظه اخر بود که اون جت از جلو پنجره رد میشه نشون میده بازی در حال انلاین بازی کردن :ط

صرفا نسخه ارجینال باید خرید :ِی

آقا یه مشکل کشف کردم..البته صد در صد راک استار حلش میکنه و نمیخوام اذیت کنم :دی
اون قسمت که فرانکلین پشت یه ماشین کاور میگیره سمت چپ یه نفر هست و کاور میگیره..بعد فرانکلین همه رو میکشه اما با اون کاری نداره و رد میشه و اونم فرانکلینو کاری نداره (:دی) یارو رو تو مینی مپ هم میتونید پیدا کنید.

آقا یه مشکل کشف کردم..البته صد در صد راک استار حلش میکنه و نمیخوام اذیت کنم :دی
اون قسمت که فرانکلین پشت یه ماشین کاور میگیره سمت چپ یه نفر هست و کاور میگیره..بعد فرانکلین همه رو میکشه اما با اون کاری نداره و رد میشه و اونم فرانکلینو کاری نداره (:دی) یارو رو تو مینی مپ هم میتونید پیدا کنید.
:-b الان بررسی کردم:-b
مدت زمانی که اون یارو پشت دیوار هست و اون قسمت تموم میشه،خیلی کمه.شاید همون لحظه که فرانکلین به جلو حرکت میکنه،اون یارو داشته خشاب عوض میکرده یا اینکه پشت کاور قایم شده یا داشته کاور عوض میکرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or