Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

احتمال تموم شدن دنیا از لیک شدن بازی ها راکستار تا 20 شهریور بیشتره.:دی
تا قبل از دیدن این تریلر من میگفتم تا اومدن بازی فقط بازی های راک استار رو بازی میکنRDR & GTA IV &....
ولی بعد از دیدن این تریلر...رفتم طرف این 2_3 تا نتونستم 5 دقیقه هم بازی کنم!!!!!!!!!!!!
فقط خود خود خودش!

*R برای خودش غولیه.نیاز به بابا نداره
yahoo_1.gif
-مطمئنی؟
بله 2K و Rockstar Games زیر مجموعه Take-Two Interactive هستند.
باور نداری گوگل کن.:دی

منم بالاخره تریلر رو دیدم.اولا من با دیدن گیم پلی تعجب نکردم چون انتظاره همچین کیفیتیو از راکستار داشتم.
در مورد مپ به نظرم دیگه فرم نهایی همینه چون نسبت به قبلیا سطح بیشتری رو نشون میده مخصوصا با 3D بودنش.
در مورد ماشین سواری چیزه زیادی آدم الان نمیتونه بفهمه تا وقتی که بازی کنیم ولی ماشین سواری IV به نظرم یه ذره اذیت کننده بود.نتونستیم یه دستی پدرمادر دار بکشیم:d
در مورد وسایل نقلیه همه یه طرف,جت سواری یه طرف دیگه!

یه مورد هم که احساسه شخصیه خودمه درباره اینه که درسته بازیا روز به روز باید پیشرفت بکنند ولی یه سری اِلِمانا باید توی همون فضای کلاسیک بمونند.مثله همین 3 شخصیت بودن که بازیو خیلی جالب کرده ولی من ترجیح میدادم همون کلاسیک و 1 نفره بمونه که ادم وقتی طرفو بازی میکنه حس بکنه خودشه,چیزی که الان نمیشه.

خوب میتونی خودت رو با یکی بیشتر مچ کنی! بیشتر با اون بازی کنی! اون 2تا هم رفیق و همکارات هستند!
فکر نکنم بدن سازی باشه! چون تو قابلیت هاشون muscle نیست!!

خوب میتونی خودت رو با یکی بیشتر مچ کنی! بیشتر با اون بازی کنی! اون 2تا هم رفیق و همکارات هستند!فکر نکنم بدن سازی باشه! چون تو قابلیت هاشون muscle نیست!!
به نکته ی خوبی اشاره کردی، احتمال زیاد نیست، ولی احتمالا یک ایمیل بهشون بزنم بپرسم، معلوم میشه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or