Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

به ایکس باکسم چند روزه دست نزدم..با دیدنِ تریلر Gta V دیگه هیچی جز خودش نمیخوام..فقط خودش دوای دردمِ :|
من به شخصه بالای 100 بار تریلر رو دیدم.
یادش بخیر.تو آی وی با هزار بدبختی میرفتم تو فرودگاه...6 ستاره میشد.میرفتم در هر هواپیما Y میزدم.میگفتم جون مادرت بزار یه دور بات بزنم...نمیشد.....به نظرتون چند نوع هواپیما و هلی کوپتر داره؟؟؟
آخر تریلرم که یه چیز وحشتناک نشون داد.
از خونه خریدنشم خیلی خوشم اومد.!

من به شخصه بالای 100 بار تریلر رو دیدم.
یادش بخیر.تو آی وی با هزار بدبختی میرفتم تو فرودگاه...6 ستاره میشد.میرفتم در هر هواپیما Y میزدم.میگفتم جون مادرت بزار یه دور بات بزنم...نمیشد.....به نظرتون چند نوع هواپیما و هلی کوپتر داره؟؟؟
آخر تریلرم که یه چیز وحشتناک نشون داد.
از خونه خریدنشم خیلی خوشم اومد.!
جت،هواپیمای مسافر بری و از اون سم پاشی ها حتما داره..هلیکوپتر هم حتما 6 نوع کمتر نداره..دارم دیوونه میشم :|

کوجیما سازنده ی متال گیر هم با دیدن تریلر گفته که بازی من یعنی metal gear solid 5 عمرا به سطح gta v برسه
ببین دیگه چقدر کیف کرده با این بازی

اتفاقا منم اولا همین کارو میکردم و فکر میکردم راکستار شاید یه Easter Egg گذاشته باشه ولی نبود که نبود:| همچنین درباره کشتی که البته اون تا حدودی حل شد.حالا نمیدونم چقدر از دوستان این یدک کش رو پیدا کردن ولی واقعا حال میده:d

در کل IV از نظر سرگرمی پسرفت بزرگی بود نسبت به SA

آخرین ویرایش:
همه خاطرات دوران راهنمائیم به صورت HD زنده شد! من SA رو برا بار 3وم همین 3-4 ماه پیش تموم کردم!
ولی با این همه قابلیت فکر کنم هر دکمه ای 3تا کار بکنه! 2تا که 100% هست! ای خدا همه بازی هام موند رو دستم! دیگه فکر نکنم این بازی ها تموم شن!!
GTA هم بیاد که همه رو به احترام حضور رئیس پاک میکنم!!

میگم فیزیکه رانندگیش یجوری نیست؟!
چرا به نظره منم یه جوری بود خیلی تند و تیز شده..ولی به نظر من راک استار از دستی همچین صحنه هایی رو گذاشته تا هیجان قسمت رانندگی رو بالا نشون بده
وگرنه فکر کنم رانندگی تو همون سبک و سیاق iv باشه که عالیه:bighug:هنوزم که هنوزه من میرم تو iv رمز هوای بارونی میزنم یه ماسل آمریکایی برمیدارم میرم دریفت
در مورد اون کشتی بزرگه که دوستمون بالا عکسشو گذاشته من پیداش کردم سوارم شدم ولی خیلی لش بود سریع پریدم پایین شنا کنان رفتم زودتر به مقصد رسیدم:d

چرا به نظره منم یه جوری بود خیلی تند و تیز شده..ولی به نظر من راک استار از دستی همچین صحنه هایی رو گذاشته تا هیجان قسمت رانندگی رو بالا نشون بده
وگرنه فکر کنم رانندگی تو همون سبک و سیاق iv باشه که عالیه:bighug:هنوزم که هنوزه من میرم تو iv رمز هوای بارونی میزنم یه ماسل آمریکایی برمیدارم میرم دریفت
در مورد اون کشتی بزرگه که دوستمون بالا عکسشو گذاشته من پیداش کردم سوارم شدم ولی خیلی لش بود سریع پریدم پایین شنا کنان رفتم زودتر به مقصد رسیدم:d

راک استار گفته هر ماشین فیزیک مخصوص به خودش رو داره، همینطور هر تغییری که روی ماشین اعمال کنید باعث تغییر هندلینگ میشه
این ماشین ها مشخص بود برای مسابقه آماده شده بودن برای همین حرکاتشون تیز بود
ولی مثلا اگه اون قسمتی که ترور داشت با اون وانته از دست پلیس در می رفت حرکت ماشین خیلی نرم تر بود

بازی شده یک Real Open World. از فروشه کنسولام دارم صرفه نظر می کنم. هر چقدر بیشتر گیم پلی رو بازبینی میکنم به عمق عظمت این بازی بیشتر پی می برم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or