mehrdad486
کاربر سایت
میدونم آخه اعلام شده بود داخل فروم های GTA که یک شخصیت 4رمی هم هست گفتم شاید اون باشه :d.83 روز چه معنی میده!!!!! تایم بازی کردنشه یا بازی نکردنش!!!!مولتی پلیر هستش.
میدونم آخه اعلام شده بود داخل فروم های GTA که یک شخصیت 4رمی هم هست گفتم شاید اون باشه :d.83 روز چه معنی میده!!!!! تایم بازی کردنشه یا بازی نکردنش!!!!مولتی پلیر هستش.
میدونم آخه اعلام شده بود داخل فروم های GTA که یک شخصیت 4رمی هم هست گفتم شاید اون باشه :d.83 روز چه معنی میده!!!!! تایم بازی کردنشه یا بازی نکردنش!!!!
فقط یه چیز بدجور توی ذوق میزد mini map بازی بود که خیلی ساده و بی ریخت طراحی شده بود(شبیه مینی مپ هایی بود که فن های بازی طراحی کرده بودن)
بنظرم تغییر میکنه چون وقتی با اسلحه تیر اندازی میکردی اصلا شکل اسلحه معلوم نبود فقط تعداد تیر ها بود ,,, HUD بازی تو این تریلر کامل نبود
من مشکلی با مربعی یا دایره ای بودنش ندارم همین 4 گوش بهتره ولی طراحیش و رنگهایی که استفاده شده خیلی نافرمه (تنها مشکل این تریلر و گیم پلی بازی بود بنظرمموافقم کاش همون مپ دایره ای اضافه شه ظاهر کلا بهتری داره نسبت به این
تازه تریلر رو دیدم.عالی بود !
هرگز فکر نمیکردم راک استار بتونه بازی ای بسازه که بتونه موفقیت red dead redmption رو تکرار کنه.عالی بود.
این بازی فقط برای این نسل میاد دیگه ؟ چون آخر تیزر نشانی از ps4 یا xbox one نبود.