Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

یکی از عیب های خیلی بزرگی که Liberty city داشت این بود که وقتی هر جای بازی میمردی و بازی دوباره لود مسشد میدیدی کلی از پولت کم شده !! (فک کنم دلیلش خرج دوا درمومن بود !!) خدا کنه تو 5 این جوری نباشه ..چون واقعا دلیلی نداره !!!

من در درجه اول از خدای بزرگ میخوام که بازی مثل نسخه قبلی افت فریم نداشته باشه خیلی زد حاله شما تو خیابان داری ماشین سواری میکنی یک دفعه زیر پات هیچی نیست جالبه در بازی اسلیپین داگ هم که شباهت به جی تی ای داره به شکل خیلی بدتری این اتفاق میافتاد یک مرحله اش بود که هیچ راهی نداشته جز از این خیابان مشخص رد شی دقیقا به یک پل که میرسیدی ماشین پرت میشد تو اب و نمیتونستی بری جلو من تنها راهی که به ذهنم رسید این بود که از یک راه دیگه به یک بدبختی اونو ردش کردم
در کل بدون شک بهترین بازی سال میشه دارم فکر میکنم چند سال دیگه روی XBOX ONE دیگه چی میشه

بابا بیخیالش اون بازی چند ماه دیگه میاد، هرکسی پیکان و پژو پارس و اتوبوس خط واحد و اسکانیا و ولوو و غیره... رو میخواد واسه بازی + پچ های گرافیکی که حسابی گرافیک بازی رو عوض میکنه به وبلاگم بیاد ماشین های ایرانی 3Dmax
اینم از عکس های فیلمی که ساختم برای سروش لشگری (هیچکس ) لینک دانلود فیلم با حجم 20 مگ فیلم انیمیشنی حرفه ای با GTA IV
hichkas_1_.jpg

اینم از پچ های گرافیکی

AIGE_ENB_1_4_.jpg

اینم از ماشینایی که ساختم

www_ormazd_rozblog_4_.jpg

IRAN_POLICE_ormazd_rozblog_3_.jpg

Last edited by a moderator:
بابا بیخیالش اون بازی چند ماه دیگه میاد، هرکسی پیکان و پژو پارس و اتوبوس خط واحد و اسکانیا و ولوو و غیره... رو میخواد واسه بازی + پچ های گرافیکی که حسابی گرافیک بازی رو عوض میکنه به وبلاگم بیاد ماشین های ایرانی 3Dmax
اینم از عکس های فیلمی که ساختم برای سروش لشگری (هیچکس ) لینک دانلود فیلم با حجم 20 مگ فیلم انیمیشنی حرفه ای با GTA IV
hichkas_1_.jpg

اینم از پچ های گرافیکی

AIGE_ENB_1_4_.jpg

اینم از ماشینایی که ساختم

www_ormazd_rozblog_4_.jpg

IRAN_POLICE_ormazd_rozblog_3_.jpg
دلمونو آب انداختیاااا
تو 360 نمیشه.حیف حیف حیف.
خیلی دوست دارم یه gta بیاد که ماشیناش لایسنس باشن!:(

محشــــــــــــــــــــــــــــر بود
این بازی کار 2-3 ماه بازی کردن نیست کار 2 سال اونم تمام وقت بازی کردنه
1000% gtoy میشه این بازی شک نکنید :)
آخر تریلر بخش مالتیش خدا بود

هیییییییییییییییچ چیزی نمیتونم بگم
دهنم بسته شده.
فقط دارم میگم این چییییییییی بوووووووووووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند تا بازی بوووود؟
شکار_غواصی_ریسینگ
میشه گفت: call of _Rdr_Assasins creed_Forza_Need for speed
و 10000 تااااااا بازی دیگه با کیفیت خارق العاده
محشررررررررر بود.
هیییییییچ بازی نمیکنم دیگه هییییییییچ.
اونجا که از هلی کوپتر اومد پایین گروگان گرفت بعد آدم رو عوض کرد با اسنایپر زد خداااااااااا بود.
بازی عاااااالیه.عااااااااالی!
:((

*R گفته این تریلری که نشون دادن از روی ps3 اجرا شده
این پی اس 3 ایش بوده.ایکس باکس وانش دیگه الله اکبر.
دیگه جز فراورده های راک استار هییییییچی بازی نمیکنم.فوق العاده بود تریلر
اصلا تیونینگ ماشین که توش بود خدااااااااا بود خدااااااااااااا
75 نوع رنگ , 150 نوع رینگ(اگه اشتباه نکنم)/..تیونیگی فراطبیعی و حرفه ای تر از NFS رو نوید میده.
اون پایین قدرت ماشین رو نوشته بود.
قدرت آدم ها رو هم از نظر Stamina_Jump و.... نوشته بود!!1
خیلی عجیب بود.تو این فکرم که 3 نفر رو چجوری با هم اداره کنیم؟؟؟؟
مطمئنن بازی حد اقل 1 سال وقت میخواد واسه به پایان رسوندنش!

- - -ویرایش - - -

بعد از دیدن این تریلر خارق العاده بنده به شخصه با خودم عهد کردم که این اولین بازی باشه که چیت داشته باشه ولی بدون استفاده از هر نوع چیت به پایان ببرمش.!!!!!
با اینکه چیتای راک استار یه چیز دیگس.
ولی خوب این بازی رو با چیت تموم کنی به خودت ظلم کردی.
اگه بشه از شکارش مثلRDR در آمد کسب کرد عالیه.
یه نکته دیگه هم داشت این بود که ساختمون ها رو اینترنتی میخری..بعد نمودار تورم و رکود هم داشت که کدوم قیمتش میاد پایین و میره بالا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or