Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

چون توی همون ایالت San Andreas بخش LosSantos اتفاق می افته
البته من شخصا شباهت چندانی نمی بینم، همونطوری که راک استار گفته محیط GTAV بازسازی San Andreas نیست بلکه یه دوباره سازی کاملا متفاوت هست

درسته ولی کاش راکستار سراغ محیط های جدید میرفت و از تکرار پی در پی دست برمیداشت
توی IV که رفت سراغ لیبرتی سیتی الان هم los santos. احتمالا شماره بعدی میره سراغ محیط vice city و میامی و فلوریدا.

درسته ولی کاش راکستار سراغ محیط های جدید میرفت و از تکرار پی در پی دست برمیداشت
توی IV که رفت سراغ لیبرتی سیتی الان هم los santos. احتمالا شماره بعدی میره سراغ محیط vice city و میامی و فلوریدا.

من منظور شمارو نمیفهمم؟ تکرار چیه؟:دی
لیبرتی سیتی شماره چهارم هیچ شباهتی به نسخه های قدیمی نداشت و یک شبیه سازی کامل از New York 2008 بود.
الان هم دارن بهترین کارو می کنن که Los Santos رو دارن بر می گردونن. من که از دست تم های تاریک خسته شدم.
اولین کاری که با بازی می کنم می رم کنار ساحل فقط به افتاب نگاه می کنم.:دی

آخرین ویرایش:
آره واقعا بهترین کاری که کردن همینه که تم بازی خیلی شاد تر شده این جوری که تو عکسامیبینیم ...احتمالا میشه رفت بالا ی کوه ومثل Farcry 3 ازمناضر طبیعی بسیار زیبا لذت برد !!

ای بابا اصلا هیچ بازی حال نمیده غیر GTA :|
آقا به نظرتون بازی چه جوری شروع میشه ؟:دی
من فکر میکنم مایکل با بچه ـش قاطی کنه بعد بع تروور زنگ بزنه با هم قرار بزارن :دی
:bighug:

ای بابا اصلا هیچ بازی حال نمیده غیر GTA :|
آقا به نظرتون بازی چه جوری شروع میشه ؟:دی
من فکر میکنم مایکل با بچه ـش قاطی کنه بعد بع تروور زنگ بزنه با هم قرار بزارن :دی
:bighug:
آره متاسفانه هیچی حال نمیده.
منم همین فکر می کنم :d

در IV توی بعضی مناطقش از جمله شمال غربی,شبا یه سری بانوان وایمیسن کنار خیابون.بعد شما میری کنارشون بوق میزنی و سوار میشن و بــــــــوقـــــــ:d.
به نظرتون توی این نسخه هم راکستار کاری کرده?
نظره خودم,100%:d

داره! به شدّت خوبش رو هم داره!
آقا خدایی من دیگه هیچ بازی نمیتونم بکنم! سراغ هرچی میرم یاد این میوفتم افسردگی میگیرم! الان چند هفتست فقط فیفا و Liberty City بازی میکنم!
این تریلر گیم پلی هم بیاد فک کنم دیگه تا وقتی بازی لیک شه سمت کنسول نرم...

داره ...
شخصی سازی تو بازی هست ولی نباید انتظار داشته باشید مثل شبیه ساز ریسینگ باشه
این عقیده منه و شاید هم خیلی ها باهاش مخالف باشن.ولی من درایوینگ جی تی ای رو از فورزا و نید فور اسپید بیشتر قبول دارم.از لحاظ فیزیک و هندلینگ ماشین 10000 برابر بهتره.
تنها مشکل درایوینگش لایسنس نبودن ماشیناشه که یکم میزنه تو ذوقم.ولی خوب بازی در کل فوق خارق العادس!

- - -ویرایش - - -

داره! به شدّت خوبش رو هم داره!
آقا خدایی من دیگه هیچ بازی نمیتونم بکنم! سراغ هرچی میرم یاد این میوفتم افسردگی میگیرم! الان چند هفتست فقط فیفا و Liberty City بازی میکنم!
این تریلر گیم پلی هم بیاد فک کنم دیگه تا وقتی بازی لیک شه سمت کنسول نرم...
آخ آخ آخ گل گفتی.
منم نشستم فقط کریر فیفا.لایبریتی سیتی و RED DEAD بازی میکنم.
راستی آخرش نفمیدی اون علامت گاراژبالای نقشه ای چیه؟

نه از دوستان که جواب نداد هیچکی! تو IV هم که ما هر کار کردیم این گاراژش طوری نشد!
تو Liberty City نرفتم سراغش! برم اگه اتفاقی افتاد میگم!!

نه از دوستان که جواب نداد هیچکی! تو IV هم که ما هر کار کردیم این گاراژش طوری نشد!
تو Liberty City نرفتم سراغش! برم اگه اتفاقی افتاد میگم!!
در موردش خوندم تو سایتای خارجی.
یه دوست داره رومن به اسم Brucie زنگ میزنید بهش.یه لوکیشن میده که برید یه ماشین واسش بیارید.ماشین رو میارید تو گاراژ بهتون پول میده.بعد هر موقع خواستید میتونید برید همون ماشین رو از گاراژ بردارید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or