Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

سرورانی که فکر میکنند شخصیت چهارمی اضافه میشه,فکرتون غلط اندر غلطه!:d
یه جا خوندم که توی بعضی ماموریت ها میشه آدم اجیر کرد که کمک کنه.الان این جای خالی, اسلات موقته همون باباست.یعنی آدم خاصی نیست,هرکسی که اجیر کنید میره رو اسلات چهارم و میتونید کنترلش کنید. به همین راحتی:d

30 ساعت؟
بابا نسخه های قبلی چند ساعت بود؟ همون سن آندریاس چه قدر بود؟
با توجه به وجود سه شخصیت در بازی! و اینکه مطمئناً هر کدوم قسمت های تکی هم دارند! من گفتم 120 ساعت! با توجه به وسعتی که گفتند زیاد نیست!

من که هیچ وقت GTA IV رو درست و حسابی بازی نکردم!
به نظرتون اگه تصمیم داشته باشم بازی کنم GTA IV LIBERTY CITY رو بگیرم و برم جلو یا GTA IV ...کدوم قشنگ تره؟و کدومشونه که نمره 98 از 100رو موقع انتشار گرفت؟

آخرین ویرایش:
من که هیچ وقت GTA IV رو درست و حسابی بازی نکردم!
به نظرتون اگه تصمیم داشته باشم بازی کنم GTA IV LIBERTY CITY رو بگیرم و برم جلو یا GTA IV ...کدوم قشنگ تره؟و کدومشونه که نمره 98 از 100رو موقع انتشار گرفت؟

IV خیلی سر تره ولی طولانیه . LIBERTY CITY هم امکاناتو ماشینای جدید تری داره با دوتا شخصیت ولی داستانی کوتاه . هر دوشون عالی هستن.

IV خیلی سر تره ولی طولانیه . LIBERTY CITY هم امکاناتو ماشینای جدید تری داره با دوتا شخصیت ولی داستانی کوتاه . هر دوشون عالی هستن.

حسین جان اشتباه می کنی.:دی
اون دوتا داستان در واقع DLC های عرضه شده برای بازی هستند. وقتی که راکستار DLC دادن رو برای GTA IV تموم کرد، همه رو گذاشت تو یک دیسک داد بیرون.

شما خود بازی اصلی رو انجام بدین، بعد اگر خواستین اون دوتا روهم جدا بازی کنین.

دیشب در برنامه منوتو پلاس در مورد جی تی ای یک برنامه داشت و میگفت که نسخه پی سی هنوز ساخنه نشده و جالب بود از اولین جی تی ای نشان داد تا همین که الان قراره بیاد

در کل که اگه اضافه بشه که بازم میگم فک نکنم اضافه شه .... من به شخصه با مایکل خیلی حال کردم و کلا با مایکل ول میچرخم.!

البته ممکنه مثلا شخصیت فرعی باشه - یعنی مثلا تو یعضی از مرحله ها کسی بیاد به کمکت یا مثلا برای کنترل سگ فرانکلین باشه

از راکستار پرسیده بودم اسب سواری هم توی بازی هست یا نه ، اینطوری جوابمو داد :| :

Hey Arman,

Thanks for the email. We hope you’re looking forward to GTAV. We aren’t revealing any new details about GTAV gameplay right now, but we do appreciate that you took the time to write us.

Cheers,

Rockstar Games

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or