Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

علی جان حالت خوبه ؟ :|
تقریبا 5 سال از عرضه GTA IV میگذزه اونوقت میگی زود؟:|
این همه آدم دارن میمیرن تا 5 بازی کنن اونوقت تو میگی عجله کردن ؟ :|
نه آرمان منظورمو نفهمیدی ! مثلاً میتونستن همینو بدن بیرون ولی اسمشو دیگه V نذارن و یک عنوان دیگه براش انتخاب کنن و بدن بیرون ! مثلاٌ باید V رو برای xbox 720 و ps4 و ... اینا درست می کردن ... همه رو آوردن روی همین نسلی که هست ! :|
همونطور که گفتم بعد gta 3
vice city , san andres
و به اشاره یکی از دوستان محله ی چینی ها هم اومد ولی بعد gta iv و لایبرتی سیتی یا همون لیبرتی سیتی که دی ال سی به حساب میومد جی تی v رو دادن بیرون !من از این دیدگاه میگم عجله کردن .

فوق العاده، فوق العاده، فوق العاده... :x
واقعا از همه لحاظ عالی و کامل بود.
تمام اطلاعاتی که از بازی منتشر شده، انتخاب عکس های خوب و بک گراند عالی (که درجا به بک گراند دسکتاپم تبدیل شد :دی).
انتخاب تیتر هم کاملا مناسب بود.
دست هیئت تحریریه درد نکنه و خسته نباشید. ;)
نه آرمان منظورمو نفهمیدی ! مثلاً میتونستن همینو بدن بیرون ولی اسمشو دیگه V نذارن و یک عنوان دیگه براش انتخاب کنن و بدن بیرون ! مثلاٌ باید V رو برای xbox 720 و ps4 و ... اینا درست می کردن ... همه رو آوردن روی همین نسلی که هست ! :|
از نظر زمانی که عجله ای نکردن، از نظر شماره دار بودن هم فرقی تو اصل قضیه نمیکنه، وقتی کیفیتش تضمین شده باشه چه شماره دار باشه و چه اسم دار در نهایت میخوایم حالشو ببریم.
شماره رو چیکار داری. :دی

تمام اطلاعاتی که از بازی منتشر شده، انتخاب عکس های خوب و بک گراند عالی (که درجا به بک گراند دسکتاپم تبدیل شد :دی).

از نظر زمانی که عجله ای نکردن، از نظر شماره دار بودن هم فرقی تو اصل قضیه نمیکنه، وقتی کیفیتش تضمین شده باشه چه شماره دار باشه و چه اسم دار در نهایت میخوایم حالشو ببریم.
:d اون که آره کارشون درسته دم راکستار گرم ولی من میخواستم که با عنوان بیاد مثه همون دوستمون که گفت این سه نفر ! :)) چه میدونم ولی شماره نباید میذاشتن پشتش ! !! ! :d شماره رو باید در جای مهم تری رونمایی میکردن !!!
راستی راکستار چیزی درمورد چیت یا کد تقلب زدن توی بازی گفته ؟ مثه رد دد جایی داره برای زدن کد تقلب ؟ وایییییی چه جالب اگه داشته باشه ....
دی ال سی جدید بلک آپس 2
[video=aparat;P37lx]http://www.aparat.com/v/P37lx[/video]

اینا همش ترجمه از رو مجله گیم اینفرمر هست خودشون اینارو انتخاب نکردن !

بازی نیومده ملت دنبال cheat هستن !
cheat بدرد اونایی میخوره که کلا فقط بلدن یه ماشین بگیرن تو شهر دور بزنن چیز دیگه ای از بازی نمیفهمن !

چی میگید شما Cheat چیه؟؟؟

بازی جوری داره طراحی میشه انگار داری زندگی واققعی می کنی ....

فوق العادست بعد با Cheat میخواید مثلا پولتون زیاد شه :d

اخ چه موقعی. دقیقا آخرای تعطیلات. من دانشگاه اگه این ترم مشروط بشم:دی که باید بشینم 1 هفته آخر تعطیلات رو عین اسب بکوب بازی کنم. برم درس بخونم از الان. چون ترم آخرم. خدایا کمک کن:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or