Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

داداش الان قیمته یک اسب از یه زانتیا بیشتره:dتفریح بچه پولدارایه کجای کاری تو:d
الان دیگه با اسب جنگ نمیرن باهاش تو خیابون راه میرن داف میزنن:d

جلل خالق:d

داداش ما بدبختیم گورمون کجاست که کفن داشته باشیم:d
---------------------------------

تو بازی بری بانک بزنی بعد پول برداری کل پلیس لوس سانتوس بیوفته دنبالت بعد دربری چه حالی میده:x

به دلایل مخاطب هایی که در هر رده سنی داره.بخاطر خشونت پایین تر.
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونی که بازی درجه سنی M داره دیگه؟؟؟؟

------------

دوستان یکم مراعات کنید، خیلی دارین اطلاعات غلط میدین‌ها! تقریبا از هر 4 تا پست، یکیش اطلاعات غلط هست!

بله. ولی اون برای قسمت های دیگه هست که یکم عادی هست براشون.

قسمت‌های دیگه چیه؟!! بازی درجه‌ی سنی M رو داره، همه‌کار میتونن توش بکنند. (البته مشخص بجز یک سری چیز‌های نادر)

آخرین ویرایش:
اصولاً گیری که همه همیشه به کارهای *R میدن اینه که چرا کارهاش اینقدر خشنن که !؟!! 8-|
خوداکنه
:|:|:|
این الآن همون کلمه ی خدا هست دیگه !؟ :| :دی
دوستان یکم مراعات کنید، خیلی دارین اطلاعات غلط میدین‌ها! تقریبا از هر 4 تا پست، یکیش اطلاعات غلط هست!

من برای اینکه لج تو یکی رو در بیارم مراعات نمیکنم ;;)
Problem!؟:-/ :دی

یک عکس داشتم گفتم بذاارم شما هم حال کنید

5gcla1c5xnws2jlnduj.jpg

هر روز اینو میبینم هایپم میچسبه سقف گذاشتم صفحه دسکتابم:x

امیدوارم مثل RDR که تو راه اتفاق هایی رخ میداد
تو v هم همینطور بشه...
مثلا داریم از کنار بانک رد میشیم یک سری ادم اونجارو زدن میخوان در برن
ما اونارو بکشیم پولو خودمون برداریم
و...:d

دوستان بازی gta v مثل red dead دارای سیستم لینک خواهد بود یا خیر ؟ کسی خبر داره ؟
یکی بگه دیگه ؟ امکانش هست ؟:d
به نظرم نباید برای gta v اینقدر عجله می کردن و زود خبر اومدنشو توی بهار میدادن ! من نمیخواستم gta iv پروندش اینقدر زود مختومه و بسته بشه ! gta 3 رو که دادن بیرون بعدش vice city اومد و سن آندرس ولی برای جی تی ای 4 فقط یک لایبرتی سیتی اومد که اونم دی ال سی حساب می شد. :| یکم عجله کردن . میخواستم مثلاً یه عنوانی براش میذاشتن نه ابنکه شماره بذارن و برن جلو ! به نظرم عنوانی اگه بهش اضافه میکردن به جای شماره نشون میداد که اینا چقدر خلاقیت و توانایی دارن و در آینده با 5 میخوان چیکار بکنن !

به نظرم نباید برای gta v اینقدر عجله می کردن و زود خبر اومدنشو توی بهار میدادن ! من نمیخواستم gta iv پروندش اینقدر زود مختومه و بسته بشه ! gta 3 رو که دادن بیرون بعدش vice city اومد و سن آندرس ولی برای جی تی ای 4 فقط یک لایبرتی سیتی اومد که اونم دی ال سی حساب می شد. :| یکم عجله کردن . میخواستم مثلاً یه عنوانی براش میذاشتن نه ابنکه شماره بذارن و برن جلو ! به نظرم عنوانی اگه بهش اضافه میکردن به جای شماره نشون میداد که اینا چقدر خلاقیت و توانایی دارن و در آینده با 5 میخوان چیکار بکنن !
دوستان بازی gta v مثل red dead دارای سیستم لینک خواهد بود یا خیر ؟ کسی خبر داره ؟
GTA CHINA TOWN WARS هم اومده بود.
در ضمن لیبرتی درسته :)
لایبرتی چیه:دی! ( باور ندارید تو خود بازیم میگن لیبرتی :دی )
کی اومده بود ؟ بعد سن آندرس بود ؟
منظورو رسوندم دیگه ! هر کی یه طوری صداش میزنه من یه مدتی میدونستم میشه لیبرتی خوندش ولی باز به حالت قبل از لیبرتی خودنمش چون همه عادت کردن میگن لابرتی :d چه اهمیتی داره حالا ! چیکار داری ؟:d

علی جان حالت خوبه ؟ :|
تقریبا 5 سال از عرضه GTA IV میگذزه اونوقت میگی زود؟:|
این همه آدم دارن میمیرن تا 5 بازی کنن اونوقت تو میگی عجله کردن ؟ :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or