البته نکته ای که من فراموش کرده بودم اینه که Game قبلا تو GTA:SA صداگذار کاراکتر B-Dup بوده و طبق منابع زیر (به گفته ی خود Game) گویا قراره بازم همین کار رو انجام بده و دوباره با همون کاراکتر ظاهر بشه. (در مورد عکسی که گذاشتم حق با شماست، fan made هست.)این the game راکستار تایید نکرده fan made هست
میخوام cj رو ببینم رومن رو هم میخوام ببینمقراره بعضی از شخصیت های قبلی رو ببینیم ولی گفتن که منتظر نیکو بلیک نباشین
ما هم میتونیم ماشین خودمونو خاموش کنیم باید همون دکمه که باش سوار و پیاده میشی رو نگه داری اونوقت اول ماشینو خاموش میکنه بعد پیاده میشه از ماشین...راستی تو نسخه های قبلی یه موشکل داشت ماشین های پارک شده خاموش بودن ولی خودمون نمیتونستیم ماشین هارو خاموش کنیم و یا درشون رو قفل کنیم برای همین ماشینمونو میپیچوندن ای کاش اینم درست شه
آره اینو دیده بودم ولی فکر کنم خیلی غیر منطقی باشه باباجانیه نقشه fan made که نقشه حدودی شهر رو با توجه به اسکرین شات های اومده درست کرده، البته چیزی که در آورده یه کم غیر معقول میزنه ولی جالبه!
یه نقشه fan made که نقشه حدودی شهر رو با توجه به اسکرین شات های اومده درست کرده، البته چیزی که در آورده یه کم غیر معقول میزنه ولی جالبه!
جان ؟ ببخشید الان شما جز طرفدارای این سری محسوب میشید ؟ اگه آره میشه بهم بگید چطور فرق پاییز و بهار رو نمیدونید ؟ جهت اطلاع نسخه قبلی GTA-IV بهار منتشر شدن نه پاییز! شما احتمالا کلا از اخبار اون زمان بی خبر بودید!دوست عزیز ...
شما اگه اهل سری بازی های GTA باشین باید بدونین که سری بازی های GTA فقط در پاییز وارد ایران میشه ...
نقشه زیبایی ـه ولی R* چند سال که دیگه تو نقشه محیط ها رو از هم جدا نمیکنه!یه نقشه fan made که نقشه حدودی شهر رو با توجه به اسکرین شات های اومده درست کرده، البته چیزی که در آورده یه کم غیر معقول میزنه ولی جالبه!
اینم روند تکامل gta
داشتم فکر میکردم چی میشه راک استار از تجربیاتش تو red dead استفاده کنه و اسبم تو بازی بذاره.مثلا بری بیابونا رو با اسب بچرخی