هیچ وقت تایید نمیشهاقا وجود چیت تایید نشد ...
دیگه ریزه کاری ها که نیازی به تایید نداره!
مثلا انگار قبل از ریلیز GTA IV بگن: چتر گرفتن مردم در هنگام باران تایید شد
این چیز ها همیشه به عنوان سورپرایز تو بازی وجود داره!
هیچ وقت تایید نمیشهاقا وجود چیت تایید نشد ...
هیچی موقع بارون باید A میزدی بعدش RT رو نگه میداشتی مردم برقصناین قابلیت دقیقاً تو IV بود؟ دقیقاً چی بود؟
من کاره کاذب دوست ندارمدوستان یه کاره با حال تو iv کشف کردم:d
برین لب اسکله ها وایستین(اونایی که حفاظ نداره)بعد یه پلیس پیدا کنین هی بهش تنه بزنین و هلش بدین(اگه زیاد وحشی بازی در نیارین ستاره دار نمیشین:d)بعد بندازینشون تو آب:dحالا برین یه ماشین بردارین دقیقا بپرین رو سر پلیس که تو آبه:dلیچ میشه:d
بیچاره دچار توهم شده براش متاسفم ... زمان عرضه بازی مراقب باش کسیو نکشه ممنون .امروز یه نفر که اسم نمیبرم بازی رو با حجم 170 مگا بایت (بله درست شنیدید مگابایت) گزاشته بود برای دانلود
هرچی گفتیم بابا جان هنوز بازی ساخته نشده تو چجوری گزاشتی واسه دانلود؟ میگه نه خیر من خودم دارم بازی میکنم
لیچ چیه ؟ :d بازیه تو آپدیت شده هست ؟ اون که همون اول رومون اسلحه می کشه چجوری حلش بدیم ؟دوستان یه کاره با حال تو iv کشف کردم:d
برین لب اسکله ها وایستین(اونایی که حفاظ نداره)بعد یه پلیس پیدا کنین هی بهش تنه بزنین و هلش بدین(اگه زیاد وحشی بازی در نیارین ستاره دار نمیشین:d)بعد بندازینشون تو آب:dحالا برین یه ماشین بردارین دقیقا بپرین رو سر پلیس که تو آبه:dلیچ میشه:d
لیچ یعنی له میشه:dنه بابا آپدیت چیه کنسولای من تا به حال رنگ آپدیتو به خودشون ندیدن:d(موقعی که میخوای بهشون تنه بزنی ندو و معمولی راه برو هر بار که تنه زدی صبر کن تلو خوردنشون تموم بشه بعد دوباره هلشون بده تا بیفتن تو آب:d)لیچ چیه ؟ :d بازیه تو آپدیت شده هست ؟ اون که همون اول رومون اسلحه می کشه چجوری حلش بدیم ؟
تریلر دوم به نظر من خیلی بهتر بود من که هزار دفعه دیدمش بازم سیر نمیشمبر و بچ به نظر شما تریلر اول GTA V قشنگ بود یا تریلر دوم؟
به بهاین یه عکس خوب از بروبچ
وای خدا چطور میشه صبر کرد