RAMIN DHM
کاربر سایت
دوست عزیز سری gta که کلا معروفه به مشکل اخلاقی تنها راه اراعه شده توسط پزشکان هم بردن کنسول به اتاق استکسی مشکل منو نداشته؟چه دور حل کرده؟
دوست عزیز سری gta که کلا معروفه به مشکل اخلاقی تنها راه اراعه شده توسط پزشکان هم بردن کنسول به اتاق استکسی مشکل منو نداشته؟چه دور حل کرده؟
دوستان یه سوال دارم!مربوط به اینجا هم نیست یا تاپیک مربوط به موضوع رو بگید یا جواب بدید........یک عدد ال سی دی ال جی 22 اینچ (hd هم نیست) کابل hdmi به dvi میزنم کیفیت بازی خیلی میاد پایین جالبه که کیفیت میان پرده ها هم میاد پایین ... ولی با پی سی که بازی میکنم همون میان پرده رو با کیفیت بیشتر نشون میده!________ حالا مشکل از دستگاه مانیتوره یا … تنها راه بازی کردن gta همینه …… به خاطر همین اینجا پرسیدم… کسی تاپیک مربوط به موضوع رو میدونه بگه برم بپرسم________بوس بوسدوست عزیز سری gta که کلا معروفه به مشکل اخلاقی تنها راه اراعه شده توسط پزشکان هم بردن کنسول به اتاق است
واسه سوال اولت که فک نکنم راهی باشه من که همچین مشکلی نداشتم فقط وقتی با هواپیما یا هلیکوپتر تو آسمون بودم چون میخاست حجم زیادی رو لود کنه یکم دیر میومد که چیز مهمی نبود... اگه از فلش استفاده میکنی باید سرعتش بالا باشه که بهتر تکسچرا لود شه ولی اگه با هاردی دیگه بهتر از اون نمیشهدوستان دو تا سوال کلیدی
1. چطوری کاری کنم که تکسچر ها زود لود شه؟! خیلی دیر لود میشه
2. آیا میشه DLC های بازی های ایکس باکس 360 رو با PC دانلود کرد و ریخت رو فلش بعد به ایکس باکس ؟
من اين بازي رو تموم كردم انلاينش چرا حوصله سربره
بعد از مدتي هي مسابقه حصوله سر بر ميشه هي بايد صبر كني تا جوين شن أدما به نظرم بايد بهتر ميبود
مشكل من پول در اوردنه اين contact mission من خاليه ميتوني راه هاي پول دراوردنو بنويسي
چطور ميشه ماشين فروخت
هر از گاهی تو نقشه ظاهر میشن جای خاصی نداره ولی هر وقت بیان بازی خودش بهت اطلاع میدهچند تا سوال درباره قسمت آنلاین
1-این Armor Truck هارو چجوری میشه پیدا کرد؟
2-یه ماشین که فری بود از وبسایت خریدم بعد میخوام ببرمش LSC بفروشمش ولی گزینه ی Sell نیست.چکار کنم؟
3-اگه میشه راه های دیگه ی پول درآوردن رو بگید به شدت فقیرم تو بازی:d