Shoboolian
کاربر سایت
وقتی مبایل رو میارم گزینه massage نداره کاملتر توضیح بدین )x
برو تو Contacts بعد با دوستت که همراهته تماس بگیر خودش عکسو میفرسته.
وقتی مبایل رو میارم گزینه massage نداره کاملتر توضیح بدین )x
این DLC جدید برای بازی چه تاریخی قراره منتشر بشه؟
DLC یعنی downloadable contentدوستان عذرخواهی میکنم اما من تازه به جمع ایکس باکس داران پیوستم .
راستش هرچی گشتم نفهمیدم این dlc یعنی چی ؟
میشه یه توضیحی بدین ؟
مرسی .
تاریخ مشخصی اعلام نکردن فقط گفتن 2014این DLC جدید برای بازی چه تاریخی قراره منتشر بشه؟
DLC یعنی downloadable content
یعنی یه سری محتوای جدید قابل دانلود برای بازی عرضه میشه ، این محتوا قرار برای بخش داستانی gta 5 باشه.
ممنون از شما ، منظور همون آپدیت هایی هست که اول بازی پیغام میده ؟
مثل فیفا 14 و ریوالز و ... که چندوقت پیش واسشون آپدیت وامد ؟
اونوقت زمانیکه dlc جدید بیاد درصورتیکه بخش داستانی تموم شده باشه باز ماموریت جدید میده >
نه این آپدیت معمولیه.ممنون از شما ، منظور همون آپدیت هایی هست که اول بازی پیغام میده ؟
مثل فیفا 14 و ریوالز و ... که چندوقت پیش واسشون آپدیت وامد ؟
اونوقت زمانیکه dlc جدید بیاد درصورتیکه بخش داستانی تموم شده باشه باز ماموریت جدید میده >
چندتا سوال دارم.
با فرانکلین به صورت اینترنتی یه تانک خریدم،الان تانک کجا نگهداری میشه؟
چطوری باید تو بورس سرمایه گذاری کرد؟ اصلاً میشه؟
عزیز من خیلی از بچه هایی که بازی میکنن همون راهنمایی داخل بازی رو هم متوجه نمیشن شما اومدی راهنمای قدم به قدم گذاشتیاین سایته یه mission guide داره برای gta V فک کنم بدرد بخوره Missions in GTA V - GTA Wiki, the Grand Theft Auto Wiki - GTA IV, San Andreas, Vice City, cars, vehicles, cheats and more
اینم یه سایت برای collectibles و چیزای دیگه GTA 5: Complete Mission List | Game Front
دوستان من نمیدونم چرا وقتی بازی میکنم حدودا 1-2 ساعت یهو بازی ریست میشه و میگه به خاطر هارد هست
من بازی رو روی فلش 16 کیک ترانسند نصب کردم
این مشکل از فلش هست یا از بازی؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید خیلی اذیت میکنه ادم کلی جلو میره میبینه ریست میشه
چیکار کنم؟
ممنون
سلام من بازی رو روی فلش HP نصب کردم بعد چند وقت بازی میبینم همه ی سیوام رفته فلش رو هم باید دوباره customize بکنم خواهش میکنم کمک کنید