DjEblis
کاربر سایت
شما پست اول رو بخون مشکلت حل میشهببینم کدوم دیسک رو باید اول نصب کنیم؟
لازمه دوتاش نصب بشه؟؟
شما پست اول رو بخون مشکلت حل میشهببینم کدوم دیسک رو باید اول نصب کنیم؟
لازمه دوتاش نصب بشه؟؟
همشون که سوار نمیشن اونایی که شغلشون همینه کنار خیابون وایسادن سوار میشن که معمولا شب هم هستن .سلام من یه چند وقتیه افسردگی گرفتم
این خانوم ها هستن کنار خیابون وایسادن باسشون بوق میزنم بم فش میدن !! اخه چرا مگه من چمه ؟؟ (( نه تو بازی شانس دارن نه تو دنیا واقعی ))
چرا سوار نمیشن ؟
منم باسشون با دستم فش دادم طرف با چاقو اومد از ماشین پیادم کرد منم head shot اش کردم
سلام
ببخشید بهترین ماشین این بازی چیه ؟
به لحاظ سرعت و هندلینگ
و اینکه بگین از کدوم سایت میشه خریدش
واسه GTA Online میخوامش
همشون که سوار نمیشن اونایی که شغلشون همینه کنار خیابون وایسادن سوار میشن که معمولا شب هم هستن .
ENTITY XFسلام
ببخشید بهترین ماشین این بازی چیه ؟
به لحاظ سرعت و هندلینگ
و اینکه بگین از کدوم سایت میشه خریدش
واسه GTA Online میخوامش
بالاخره امروز موفق شدم بازی رو تموم کنم ،
من فقط مراحل اصلی رو رفتم و بازی روی 60 درصد برای من تموم شد . جدا هیچ نکته منفی تو بازی وجود نداشت ، یه سورپرایز خیلی خوب تو آخرین سال نسل هفتم که تا الان سرگرممون کرد .
همیشه به دی ماه نرسیده همه بازی های پاییز تموم میشد ولی دمه همین بازی گرم که نزاشت سراغ بازی دیگه ایی بریم و تازه از الان میخام بشینم پای بلک فلگ و بتمن .
فقط چند تا سوال :
الان که کاراکترهام هر کدوم تو مایه های 15 میلیون دلار پول دارن ، باهاشون چی کار کنم ؟ به جز سرمایه گذاری تو بورس کار دیگه ایی هم میشه کرد که درآمد خوبی داشته باشه ؟
یه سوال دیگه . من تئ شهر چند تا بانک پیدا کردم که میتونم برم دمه درشون و از ATM هاشون استفاده کنم ولی توی بانک نمیره . اصلا میشه توی بانک رفت و به بانک دستبرد زد و اینجوری پول به جیب بزنیم . کلا سرقت خفن که پول خوبی توش باشه کجا رو پیشنهاد میکنید ؟
سلام به همگیی من تازه بازی رو گرفتم.اون مرحله که با T میریم یجا چندتا جعبه جابجا میکنم بعد از بالای اون ماشین باید عکس بگیرم وقتی میگیرم بعدش نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید
دوستان من نمیدونم چرا وقتی بازی میکنم حدودا 1-2 ساعت یهو بازی ریست میشه و میگه به خاطر هارد هست
من بازی رو روی فلش 16 کیک ترانسند نصب کردم
این مشکل از فلش هست یا از بازی؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید خیلی اذیت میکنه ادم کلی جلو میره میبینه ریست میشه
چیکار کنم؟
ممنون
میدونم بلد نیستم بفرستم
- - -ویرایش - - -
چجوری عکسو بفرستم؟؟؟؟؟؟