Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

چه ایده ی مسخره ای:
600x500px-LL-4c508c7a_gta5trailerbreakdown10t.jpeg

---------- نوشته در 10:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:30 AM ارسال شده بود ----------

همه نوع شخصیت Gta دیده بودیم الا ورژن سنی!!!
cj-wudhu-466x350.jpg

وچندتای دیگه!!!!
praying.jpg
cj-claude-tommy-niko-sholat.jpg
=))=))=))=))=)):))

امروز سرقت بانک شماره چهار رو بازی کردم
آدم حس میکنه خودش اسلحه دستش گرفته رفته واسه بانک زنی :d
بدجوری هم یاد فیلم مخمصه مایکل مان افتادم

امروز سرقت بانک شماره چهار رو بازی کردم
آدم حس میکنه خودش اسلحه دستش گرفته رفته واسه بانک زنی :d
بدجوری هم یاد فیلم مخمصه مایکل مان افتادم
آره خیلی قشنگ بودش، فقط رد شدن از اونهمه Swat و اینا یه خورده دشواری داشت و غیر طبیعی بود، اما خود سرقت خیلی حال داد

آره خیلی قشنگ بودش، فقط رد شدن از اونهمه Swat و اینا یه خورده دشواری داشت و غیر طبیعی بود، اما خود سرقت خیلی حال داد

من خیلی راحت رد کردم اون مرحله رو ! هیچیم از خونم کم نشد فقط نصف شیلدم خالی شد :|
ولی تو تونله قطار زیرم گرفت :d
مامورا دنبالمون کردن داشتم حسابشون رو میرسیدم که تو اون سر و صدا و شلیک و جیغ و داد قطاره اومد حساب خودمو رسید

یکی از بهتریم مرحله ها تو کل عمرم بود.
مخصوصا اخر مرحله که مامور ها رو دور میزنی و یه جای خلوت و بدون دغدغه سوار ماشین میشید و میرید

یکی از بهتریم مرحله ها تو کل عمرم بود.
مخصوصا اخر مرحله که مامور ها رو دور میزنی و یه جای خلوت و بدون دغدغه سوار ماشین میشید و میرید

زیاد هم بی دغدغه نبود !!! از زیر تونل ها که می اومدین بیرون وضعیت سه ستاره ی قمر در عقرب بود :d
باید یه ماشین 4در پیدا میکردی با دو تا داداشه پا میذاشتین به فرار تا اوضاع هم آروم نمیشد نمیتونستی پیاده کنی اونا رو
ولی همین که درب منزل اونا رو تحویل میدادی و 250 هزار دلار :d به حسابت ریخته میشد یه نفس راحت میکشیدی
با این وضعیت دلار اگه الان بود بیش تر از 5 هزار تا بهت نمیدادن
:d

آقا خوبه تو بازی بریم دم ساحل بینیم مکس پین با شلوارکش داره سیگار میکشه و مشروب میخوره. :) بعد اسلحه رو بگیریم سمتش اونم قاتی کنه یه حرکت مکس پینی بزنه مخمونو بیاره تو حلقمون :) :) :دی :دی

آقا خوبه تو بازی بریم دم ساحل بینیم مکس پین با شلوارکش داره سیگار میکشه و مشروب میخوره. :) بعد اسلحه رو بگیریم سمتش اونم قاتی کنه یه حرکت مکس پینی بزنه مخمونو بیاره تو حلقمون :) :) :دی :دی

بخدا منم دیشب داشتم به همین فکر میکردم :d
اینکه شخصیت های دیگه بازیهای راکستار هم نقش های کوتاهی تو بازی داشته باشن
ولی جان مارستن رو چیکار میتونن بکنن ! :-?
مثلا رو دیوار یکی از آسمون خراش های شهر تبلیغ رد دد 2 رو بزنن یا یه عکس بزرگ از مارستن :x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or