Courier 6
کاربر سایت
وای خداHoppa Gangnam Style
:d
اینقد از اون جی تی ای های پرتابل بدم میاد اصلا چیت ندارهحرفم ربطی به v نداره ولی به gta مربوطه
تریلر vice city رو دیده کسی که رو ios اومد چند وقت پیش ؟ یه موزیکی روش بود میخواستم ببینم اسم ترک و خوانندش چیه
حرفم ربطی به v نداره ولی به gta مربوطه
تریلر vice city رو دیده کسی که رو ios اومد چند وقت پیش ؟ یه موزیکی روش بود میخواستم ببینم اسم ترک و خوانندش چیه
این چند صفحه اخر گند زدین به تاپیک بازی رفته...
هر کی ندونه و بیاد پستهای دوستان رو بخونه فکر میکنه اینها تا حالا تو عمرشون GTA بازی نکردن که اینقدر با اب و تاب راجبش حرف میزنن.
بگردین توی نت مطالب و عکسهای جدید زیاد اومده اونا رو بزارید که به جو تاپیک بازی کمکی کرده باشید.
شما یه بازی نزدیک به GTA V نام ببر من قول میدم دیگه تو این تاپیک نیام!این چند صفحه اخر گند زدین به تاپیک بازی رفته...
هر کی ندونه و بیاد پستهای دوستان رو بخونه فکر میکنه اینها تا حالا تو عمرشون GTA بازی نکردن که اینقدر با اب و تاب راجبش حرف میزنن.
بگردین توی نت مطالب و عکسهای جدید زیاد اومده اونا رو بزارید که به جو تاپیک بازی کمکی کرده باشید.
شما یه بازی نزدیک به GTA V نام ببر من قول میدم دیگه تو این تاپیک نیام!
توجه کن نگفتم عین GTA V، گفتم نزدیک بهش!!!
بابا ایشون یه حرفی گفته.شما به بزرگی خودت ببخش.
دوستان برگردین به روال قبلی.جواب ندید تموم میشه.
بازیش فوق العادس.معلوم نیست چه حدودایی میاد؟
میخندی:dتاپیک خنده بازاره اینجا :-D
پستارو میبینی دلتو میگیری از خنده
خبر جدیدی نیمده <3 ؟
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
الان ما همه ساکت میشیم شما که یه عمره داری gta میزنی برامون تعریف کناین چند صفحه اخر گند زدین به تاپیک بازی رفته...