یا یکی از دزدای بزرگ شهر:dراستی شهر نسخه چهارم بازی vice city کی میدونه از رو کدوم شهر آمریکا درست کرده بودن نسخه سوم که فکر کنم نیویورک خودمون بود که تو iv بود؟؟؟مطمئنآ چندتا از شخصیت های GTA SA توش هستن! CJ هم خدا کنه باشه! جزء کسایی که بهت مآموریت میده! شده یکی از کله گنده های شهر..
نسخه چهار که نیویورک بودیا یکی از دزدای بزرگ شهر:dراستی شهر نسخه چهارم بازی vice city کی میدونه از رو کدوم شهر آمریکا درست کرده بودن نسخه سوم که فکر کنم نیویورک خودمون بود که تو iv بود؟؟؟
IV رو میدونم نیویورک بود چون مجسمه ی آزادی اونجاست (ااگه درست گفته باشم )یا یکی از دزدای بزرگ شهر:dراستی شهر نسخه چهارم بازی vice city کی میدونه از رو کدوم شهر آمریکا درست کرده بودن نسخه سوم که فکر کنم نیویورک خودمون بود که تو iv بود؟؟؟
چقدر هلکوپتر داغون کردم وقتی میخواستم برم اونجاIV
(یه نفر توی تریویا سنتر میگفت که پیام سیاسی داره)
میدونیم فقط اینا حدسیات کذب خودمونه:dدوستان چند صفحهی دارن اشتباه میکنند، هیچ شخصیتی از دنیای 3d (نسل قبل) توی این نسخه نیست. و همینطور هیچ شخصیت اصلیای هم از دنیای HD وجود نداره. تنها شخصیتهای آشنایی که میبینیم یک سری کاراکترهای فرعیان.
IV رو میدونم نیویورک بود چون مجسمه ی آزادی اونجاست (ااگه درست گفته باشم )
---------- نوشته در 04:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:23 PM ارسال شده بود ----------
اینا رو ول کنید من منتظر استر اگ هاش هستم
اون قلب تپنده ی نسخه ی 4 که منو ترکوند از هایپ
(یه نفر توی تریویا سنتر میگفت که پیام سیاسی داره)
آقا خوبه تو بازی بریم دم ساحل بینیم مکس پین با شلوارکش داره سیگار میکشه و مشروب میخوره. بعد اسلحه رو بگیریم سمتش اونم قاتی کنه یه حرکت مکس پینی بزنه مخمونو بیاره تو حلقمون
آقا چرا بزنه ناکارمون کنه مگه مرض داره :d
میشینیم دو سه پیک باهاش می زنیم و میگیم از خاطراتش تو برزیل واسمون بگه
و چون تو ساحل هم نشستیم یه نگاهی به اطرافمون هم میندازیم برای تقویت روحیه:d
دوستان عزیز
سلام
شاید سوال تکراری باشه
ولی بازی کی میاد دقیق ؟؟
ممنون:d
و در این هنگام اسم مکس پین به عمو مکس تغییر پیدا کرد!!!:dآقا چرا بزنه ناکارمون کنه مگه مرض داره :d
میشینیم دو سه پیک باهاش می زنیم و میگیم از خاطراتش تو برزیل واسمون بگه
و چون تو ساحل هم نشستیم یه نگاهی به اطرافمون هم میندازیم برای تقویت روحیه:d
ای شیطون
چه خاطراتی
این که مهم نیست خاطره ی یه ربع تا نیم ساعت بعد از این عکسا رو بزار
---------- نوشته در 09:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:31 AM ارسال شده بود ----------
دوستان یه گیم پلی از بازی منتشر شده که فک کنم فیک باشه یه نگا بندازین
تریلر گیم پلی بازی gta v