Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

شما ها اگه کارگردان یا طراح بازی میشدید محیط بازی رو به F**k میدادید.:>
من فکر کنم اون خالکوبی های روی دست ترور برای نشون دادن به کسانی باشه که اصالت این بازی رو دست کم گرفتن و دارن اون رو با بازی های رده پایین و مضخرفی مثل Saints row و خیلی از عناوین دیگه مقایسه میکنن!!!:|
no-me-gusta.png

شما ها اگه کارگردان یا طراح بازی میشدید محیط بازی رو به F**k میدادید.:>
من فکر کنم اون خالکوبی های روی دست ترور برای نشون دادن به کسانی باشه که اصالت این بازی رو دست کم گرفتن و دارن اون رو با بازی های رده پایین و مضخرفی مثل Saints row و خیلی از عناوین دیگه مقایسه میکنن!!!:|
no-me-gusta.png
البته ایده دوستان از این که شخصیتای نسخه قبل بیاد تو بازی عالیه ولی نه اینجوری که مثل سگ بیوفتن به جون هم:dمثلا تو طول بازی شخصیتای نسخه های قبلو ملاقات کنی فکر کن رفتی دزدی ببینی cj دزد:dبا رفیقای دزدش قبل از تو رفتن اونجا رو خالی کردن یا مثلا tommy رو ببینی که پولدار شده یا براش ماموریت بری ولی کشتن همدیگه هرگز:d

البته ایده دوستان از این که شخصیتای نسخه قبل بیاد تو بازی عالیه ولی نه اینجوری که مثل سگ بیوفتن به جون هم:dمثلا تو طول بازی شخصیتای نسخه های قبلو ملاقات کنی فکر کن رفتی دزدی ببینی cj دزد:dبا رفیقای دزدش قبل از تو رفتن اونجا رو خالی کردن یا مثلا tommy رو ببینی که پولدار شده یا براش ماموریت بری ولی کشتن همدیگه هرگز:d

اینم حرفیه ولی فکر نکنم همچین اتفاق هایی بفته!!!
ولی مثلا تو GTA IV یا Episodes From Liberty city نیکو و جانی و لوییس همدیگر رو چند دفعه دیدن برا این که تو یه شهر و تو یه زمان هر 2 بازی رخ میداد.
ولی اگه هم کسی رو بخوایم تو این قسمت ببینیم که باز هم بعید میدونم شاید فقط CJ باشه بخاطره این که شهر بازی لس سانتسه.

آخرین ویرایش:
پاسخ : Grand Theft Auto V | Xbox 360

توجه کنید به gta سن اندراس(نمیدونم درست نوشتم یا نه)میگفتیم gta 5 و این نسخه که خوده gta 5 دوباره تو این شهر رویایی هست.واقعا بهترین gta بود.مخصوصا این که شهر ممنوعه داشت و بعد آزاد میشد.خدا کنه این نسخه هم مثل اون شهر ها تک تک آزاد بشه!
دوستان لینک دانلود بازی GTA IV رو هم پیدا کردم.خواستید پ.خ کنم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or