hamdijam
کاربر سایت
خالکوبیاش جزو قابلیت باشه؟؟؟!!!
خنده داره؟ همون طور که امیر حسین هم گفت تو GTA SA میشد خالکوبی کرد! به نظرم تو اینم هست!
سرگرمیو قابلیت ولگردیش بالا باشه حله..
خالکوبیاش جزو قابلیت باشه؟؟؟!!!
اگه قرار باشه cj بکشیم عمرا من اون مرحله رو برم همینطوری نصفه میذارمش.مثل red dead که مرحله آخره بازیرو همونی که توش john میمیره رو رد نکردم:dچی میشه cj تو بازی دیده بشه!!!!مثل مافیا 2 که شخصیت اول بازیو کشتیم"!"
اگه قرار باشه cj بکشیم عمرا من اون مرحله رو برم همینطوری نصفه میذارمش.مثل red dead که مرحله آخره بازیرو همونی که توش john میمیره رو رد نکردم:d
البته ایده دوستان از این که شخصیتای نسخه قبل بیاد تو بازی عالیه ولی نه اینجوری که مثل سگ بیوفتن به جون هم:dمثلا تو طول بازی شخصیتای نسخه های قبلو ملاقات کنی فکر کن رفتی دزدی ببینی cj دزد:dبا رفیقای دزدش قبل از تو رفتن اونجا رو خالی کردن یا مثلا tommy رو ببینی که پولدار شده یا براش ماموریت بری ولی کشتن همدیگه هرگز:dشما ها اگه کارگردان یا طراح بازی میشدید محیط بازی رو به F**k میدادید.
من فکر کنم اون خالکوبی های روی دست ترور برای نشون دادن به کسانی باشه که اصالت این بازی رو دست کم گرفتن و دارن اون رو با بازی های رده پایین و مضخرفی مثل Saints row و خیلی از عناوین دیگه مقایسه میکنن!!!
البته ایده دوستان از این که شخصیتای نسخه قبل بیاد تو بازی عالیه ولی نه اینجوری که مثل سگ بیوفتن به جون هم:dمثلا تو طول بازی شخصیتای نسخه های قبلو ملاقات کنی فکر کن رفتی دزدی ببینی cj دزد:dبا رفیقای دزدش قبل از تو رفتن اونجا رو خالی کردن یا مثلا tommy رو ببینی که پولدار شده یا براش ماموریت بری ولی کشتن همدیگه هرگز:d
مگه میشه GTA از این چیزا نداشته باشهبازی دارای ر.و.s.پ.i خونه هم هست ؟ :d
یا ابررررفرض فکر بچه ها کجاها رفته :dمگه میشه GTA از این چیزا نداشته باشه
فقط امیدوارم امکاناتش از GTA IV بالاتر باشه