Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

داداش مگه La Noire بازی نکردی؟!
همین R* دقیقا خرداد دو سال پیش منتشرش کرد!
بعد از اتمام یه سری ماموریت باید دیسک دوم رو می‌ذاشتی بعد هم دیسک سوم! اون محیط بازی هم تو هر سه دیسک کپی شده بود!
R* کلا تو فکر HD Pack و... نیست!
من هم احتمال می‌دم 1 DVD یا دیگه نهایتا 2 تا باشه!
مهم نیس چند تا DVD باشه.مهم اینه که خوب باشه.یادتونه GTA IV جاده ها و خیابون ها خوب لود نمیشدن؟امیدوارم فریم ریت بازی هم قابل قبول باشه.نه مثل farcry 3 که بخاطر فریم بدش،ولش کردم.

مهم نیس چند تا DVD باشه.مهم اینه که خوب باشه.یادتونه GTA IV جاده ها و خیابون ها خوب لود نمیشدن؟امیدوارم فریم ریت بازی هم قابل قبول باشه.نه مثل farcry 3 که بخاطر فریم بدش،ولش کردم.
البته IV با نصب روی هارد/فلش درست می‌شد و مشکل دیر لود شدن تکسچر ها کلا رفع می‌شد!
از لحاظ افت فریم هم دیگه همه اطمینان داریم که R* کارشو خوب بلده:x

دوستان لازم شد بیام و این بحث رو خاتمه بدم!:دی
1) هیچ تاریخی اعلام نشده و 29 خرداد رو هم من تا حالا نشنیده بودم!
2) تعداد دیسک بازی معلوم نیست ولی GTA IV هم با اون عظمت یک DVD بیشتر نبود؛ انتظار نمی‌ره این از 2 دیسک بیشتر بشه! در صورت n دیسک شدن هم، با انجام مراحل، بازی ازتون می‌خواد دیسک بعدی رو قرار بدید و ماموریت ها رو ادامه بدید! نقشه و به عبارتی کل جهان بازی هم در تمامی دیسک ها کپی می‌شه و کسانی که فقط می‌خوان تو جهان بچرخن و ماموریت نمی‌رن، می‌تونن با یک دیسک تا آخر عمر حال کنن:دی
اینم منبع که ثابت میکنه بازی 29 خرداد میاد
GTA V release date Leaked by Amazon France, looks LEGIT
19 ژوئن 2013 برابر است با 29 خرداد 1392

اینم منبع که ثابت میکنه بازی 29 خرداد میاد
GTA V release date Leaked by Amazon France, looks LEGIT
19 ژوئن 2013 برابر است با 29 خرداد 1392
این سایت یکی از شایعه پراکن ترین و دروغ گو ترین سایت های دنیاست!
گذاشتن خبر از این سایت هم تو سیات بازی‌سنتر، ممنوع اعلام شده؛ اخبار کذب، تغییر سخنان رد و بدل شده در مصاحبه ها به منظور جنجال سازی، اعلام تاریخ های انتشار کذب و هزاران مورد دیگه باعث می‌شه سایت Gamepur به بی ارزش ترین سایت خبری تبدیل بشه;)

این سایت یکی از شایعه پراکن ترین و دروغ گو ترین سایت های دنیاست!
گذاشتن خبر از این سایت هم تو سیات بازی‌سنتر، ممنوع اعلام شده؛ اخبار کذب، تغییر سخنان رد و بدل شده در مصاحبه ها به منظور جنجال سازی، اعلام تاریخ های انتشار کذب و هزاران مورد دیگه باعث می‌شه سایت Gamepur به بی ارزش ترین سایت خبری تبدیل بشه;)
پس من عذر میخوام
یادم باشه زیاد به سایت های غیر معتبر اعتماد نکنم

یعنی وسطای فروردین میاد خدا کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقا واسه این بازی خیلی سخت من هنوز گهگداری اخرین شاه کار جهان باز راکستارو بازی میکنم واقعا راکستار از معدود شرکت هایی که به شعور مخاطبش احترام میزاره

هنوز تو بازار GTA IV هست؟من اون دوتا بسته الحاقی رو گرفتم ولی میخوام خوده IV رو تجربه کنم.

بازارو فکر نکنم.تو سایتها هم نمیذارن باعث فی.لت.ر شدنشون میشه
باید درخواست یا سفارش بدی
البته من خیلی وقت پیش یه سایتیو دیدم بازیو با حجم 9 مگ(درست شنیدی 9 مگ) گذاشته برای دانلود.که بعد از اکسترکت کردن میشد 14 گیگ.خواستی برات پ.خ میکنم البته اگه تو سایتش مونده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or