شک نکن میشه.فکرش رو کنید اگه بشه مثل رد دد ردمپشن حیوون کشت و پوست برید و رفت فروخت چی مییییییییییییشه......اصلا میییشه؟؟
این عکسها خیلی چیزا رو معرفی کردند! زیر دریایی تو بازی مثلا! این کم نیست، در واقع یک وسیله نقلیه زیر آب گذاشته و این یعنی اینکه زیر آب ما کارهای خیلی زیادتری داریم!!! اصلا نمیتونم صبر کنم تا اون همه Missionهایی که زیر آب هست رو ببینم! یا چی میتونن زیر آب گذاشته باشن که زیر دریایی ساختند!
دومی هم سگ هست که کنار راننده نشسته!! اینم خیلی از پتانسیلهای بیشتر رو باز میکنه. احتمال زیاد هست سگ Customizable بشه، یا شاید مثل RDR سوت بزنی بیاد! یا موقع درگیری بپره رو دشمنها! و شایدم بتونی قلاده بش وصل کنی تو خیابون راه ببریش!!...
هنوز منتظرم بازی بیاد، اولین کاری که میکنم اینکه یه ماشین برمیدارم میرم سمت کوه Chilliad ، موقع غروب آفتاب میزنم کنار در حالی که آهنگ Country گذاشتم، پیاده میشم و به غروب زیبای آفتاب نگاه میکنم. یک سیگار هم اونجا خالی از لطف نیست ( اینا همش تایید هم شده خدارو شکر!! غروب آفتاب هم شرط میبندم مثل RDR زیباست... )
هنوز بازی نکرده چطوری نظر بدن آخه!بچه ها افت فریم به نظرتون داره ؟؟
فکر نکم بشه red dead کلا تو یک زمانه دیگه بود این کلا تو یک زمانه دیگه.البته اگرم بشه جالبه داری با ماشین میری یک دفعه یک سگ تو خیابون باشه بری بکشیش و پوستشو بکنی و.......فکرش رو کنید اگه بشه مثل رد دد ردمپشن حیوون کشت و پوست برید و رفت فروخت چی مییییییییییییشه......اصلا میییشه؟؟
منم گفتم به نظرتونهنوز بازی نکرده چطوری نظر بدن آخه!
من دوست دارم مثل سن اندرس باند و باند بازی باشه مثل این گروهای مافیایی
سلام دوستان .
تصاوير بازيو ميبينم دلم قنج ميره .
هميشه انتظار برا سرى gta سخته .
احتمال شاهكار شدنه بازى با توجه به اسناد موجود بالاى ٩٥٪ ...
فك كنم بعد از forza (البته از داخل ماشين) بهترين handling ماشينو GTA IV داشت .