Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

برو بچ دور هم جم شدن منتظرن تا نوبتشون بشه با GTA ، PS3 بزنن...:d

2gnxo7uks9te0o5uozv.jpg

گفتن هست !!!!!!!! نمیدونم بزارن یا نه

گویا نیست............
من از همون اول فکر می کردم هست امکان خرید خونه تو جی تی ای وی ولی تو بوتیوب یه کیلیپی منو دودل کرد ( در مورد گیم پلی بازی توضیحاتی میداد ) که امکان خرید خونه نیست ! اینطوری اصلاً جالب نمیشه چون ارزش پول تو بازی برامون پایین تر از قبلش میاد !

این عکس‌ها خیلی چیزا رو معرفی کردند! زیر دریایی تو بازی مثلا! این کم نیست، در واقع یک وسیله نقلیه زیر آب گذاشته و این یعنی اینکه زیر آب ما کار‌های خیلی زیادتری داریم!!! اصلا نمیتونم صبر کنم تا اون همه Missionهایی که زیر آب هست رو ببینم! یا چی میتونن زیر آب گذاشته باشن که زیر دریایی ساختند!
دومی هم سگ هست که کنار راننده نشسته!! اینم خیلی از پتانسیل‌های بیشتر رو باز میکنه. احتمال زیاد هست سگ Customizable بشه، یا شاید مثل RDR سوت بزنی بیاد! یا موقع درگیری بپره رو دشمن‌ها! و شایدم بتونی قلاده بش وصل کنی تو خیابون راه ببریش!!...
هنوز منتظرم بازی بیاد، اولین کاری که میکنم اینکه یه ماشین برمیدارم میرم سمت کوه Chilliad ، موقع غروب آفتاب میزنم کنار در حالی که آهنگ Country گذاشتم، پیاده میشم و به غروب زیبای آفتاب نگاه میکنم. یک سیگار هم اونجا خالی از لطف نیست :دی ( اینا همش تایید هم شده خدارو شکر!! غروب آفتاب هم شرط میبندم مثل RDR زیباست... )

غلام این گرافیک و کیفیتشم:>
باووو دست خوش..... ;)
چند تا سوال :
1- بدنسازی و اینا هم داره؟ مثلا تو همین تاپیک یه عکس دیدم که برای قسمت های سرگرمیش یکیش این بود که مسابقه ی 3 گانه داره! و با این حساب باید بدن فرز و آماده ای هم داشته باشن!.... حالا خدا کنه بدنسازی هم داشته باشه...
2- grove street هم مثل اینکه دوباره اضافه شده به این بازی؟!! درست یادم نیست چون 3 4 سالی از GTA بازی کردنم میگذره!.... grove street همون محله ای هستش که اولین خونه ی CJ اونجا بود و رفیقای سبز پوشش هم بودن؟؟؟
.....
یه دعا هم بکنیم!.. خدا کنه مثل نسخه های IV و san andres دیوار جلوت یدفعه غیب نشه!!!!... البته این اتفاق رو تو نسخه PC شاهدش بودم و تو ایکس باکس نمیدونم وجود داشت یا نه!!!
.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or