123enix
کاربر سایت
بازیش کوسه داره:-oنمیدونم با این شاهکاری که داره راک استار میسازه شرکتای دیگه چجوری روشون میشه اون سال بازی بدن بیرون
تاپیکو چرا مهم نمیکنن
کوسه که هیچی...تا حالا شنیدی بازی زیر دریایی داشته باشه؟؟
بازیش کوسه داره:-oنمیدونم با این شاهکاری که داره راک استار میسازه شرکتای دیگه چجوری روشون میشه اون سال بازی بدن بیرون
تاپیکو چرا مهم نمیکنن
امضامو بخون ببین این بازی چه بلایی سرم آوردهکوسه که هیچی...تا حالا شنیدی بازی زیر دریایی داشته باشه؟؟
امضامو بخون ببین این بازی چه بلایی سرم آورده
تاپیکو چرا مهم نمیکنن
29 خرداد میادبازی بهار میاد،حالا معلوم نیست اولش یا آخرش،بعد از الآن مهم بشه
بچه-ها به نظرتون بازی به این بزرگی روی چند دیسک عرضه میشه؟
واقعا دارم میمیرم از انتظار......
احتمال زیاد رو همون 1 dvd میاد حالا چجوری؟؟؟اون دیگه هنر راک استاره چون بعید میدونم بازی open world رو دو تا dvd بیاد.مگه اینکه بازی نصب اجباری داشته باشه که در اون صورت اونایی که ایکس باکسشون هارد نداره باید تو کف بمونن:d29 خرداد میاد
همون اول تابستون میگیریم بازی میکنیم
احتمال زیاد رو همون 1 dvd میاد حالا چجوری؟؟؟اون دیگه هنر راک استاره چون بعید میدونم بازی open world رو دو تا dvd بیاد.مگه اینکه بازی نصب اجباری داشته باشه که در اون صورت اونایی که ایکس باکسشون هارد نداره باید تو کف بمونن:d
29 خرداد:-o1 روز دیگم صبر میکردن دقیقا روز آخر بهار میدادن دیگه:dالبته درسته انتظار واسه این بازی سخته و همه دوست داریم زودتر بیاد ولی راک استار کیفیته بازیاشو سر زودتر دادن پایین نمیاره
بعدشم خدا کنه بیان bully 2 رو هم واسه این نسل بسازن
شما هنوز خبر نداری فلش هم میشه به xbox وصل کرد و بازی رو توش نصب کرد؟؟؟؟یا اصلا نصب نشه بازم میشه چند دیسک open world رو بازی کرد؟؟؟؟la پس چه طوری با 3 دیسک اجرا شد؟
البته بازم بستگی داره به سازنده چون مثلا بازی medal of honor اگه میخواستی فایلای hd شو بریزی باید حتما رو هارد کنسول نصب میکردی و رو فلش نمیشد البته تا اونجا که من یادمه شاید حالا یه راهی اومده براشدوستان لازم شد بیام و این بحث رو خاتمه بدم!
1) هیچ تاریخی اعلام نشده و 29 خرداد رو هم من تا حالا نشنیده بودم!
2) تعداد دیسک بازی معلوم نیست ولی GTA IV هم با اون عظمت یک DVD بیشتر نبود؛ انتظار نمیره این از 2 دیسک بیشتر بشه! در صورت n دیسک شدن هم، با انجام مراحل، بازی ازتون میخواد دیسک بعدی رو قرار بدید و ماموریت ها رو ادامه بدید! نقشه و به عبارتی کل جهان بازی هم در تمامی دیسک ها کپی میشه و کسانی که فقط میخوان تو جهان بچرخن و ماموریت نمیرن، میتونن با یک دیسک تا آخر عمر حال کنن![]()
داداش مگه La Noire بازی نکردی؟!البته بازم بستگی داره به سازنده چون مثلا بازی medal of honor اگه میخواستی فایلای hd شو بریزی باید حتما رو هارد کنسول نصب میکردی و رو فلش نمیشد البته تا اونجا که من یادمه شاید حالا یه راهی اومده براش
بازی open world که نمیاد وسطش بگه cd رو عوض کن اونم تو مراحل.اگه هم چند cd باشه به نظرم مثل فورزا باید cd های دیگشو نصب کنی بعد با دیسک یک بری تو بازی چون بیشتر حجم اینجور بازیا تو محیط وسیعشونه تا مراحلی که همه تو همون محیط اجرا میشن. در کل به نظرم همون 1 dvd بیشتر نیست