Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

امضامو بخون ببین این بازی چه بلایی سرم آورده

واییییییی نگو....من که میمیرم با این بازی....

2 هفته پیش سن آندریاس رو رو کامپیوتر برای 11_12 امین بار تموم کردم...

فکر کن این بیاد تا سال 2030 ....60_70 بار تمومش میکنم!! :)))))))))

بازیش کوسه داره:-oنمیدونم با این شاهکاری که داره راک استار میسازه شرکتای دیگه چجوری روشون میشه اون سال بازی بدن بیرون
تاپیکو چرا مهم نمیکنن

بازی بهار میاد،حالا معلوم نیست اولش یا آخرش،بعد از الآن مهم بشه

بچه-ها به نظرتون بازی به این بزرگی روی چند دیسک عرضه میشه؟
واقعا دارم میمیرم از انتظار......

29 خرداد میاد
همون اول تابستون میگیریم بازی میکنیم
احتمال زیاد رو همون 1 dvd میاد حالا چجوری؟؟؟اون دیگه هنر راک استاره چون بعید میدونم بازی open world رو دو تا dvd بیاد.مگه اینکه بازی نصب اجباری داشته باشه که در اون صورت اونایی که ایکس باکسشون هارد نداره باید تو کف بمونن:d
29 خرداد:-o1 روز دیگم صبر میکردن دقیقا روز آخر بهار میدادن دیگه:dالبته درسته انتظار واسه این بازی سخته و همه دوست داریم زودتر بیاد ولی راک استار کیفیته بازیاشو سر زودتر دادن پایین نمیاره:x
بعدشم خدا کنه بیان bully 2 رو هم واسه این نسل بسازن

احتمال زیاد رو همون 1 dvd میاد حالا چجوری؟؟؟اون دیگه هنر راک استاره چون بعید میدونم بازی open world رو دو تا dvd بیاد.مگه اینکه بازی نصب اجباری داشته باشه که در اون صورت اونایی که ایکس باکسشون هارد نداره باید تو کف بمونن:d
29 خرداد:-o1 روز دیگم صبر میکردن دقیقا روز آخر بهار میدادن دیگه:dالبته درسته انتظار واسه این بازی سخته و همه دوست داریم زودتر بیاد ولی راک استار کیفیته بازیاشو سر زودتر دادن پایین نمیاره:x
بعدشم خدا کنه بیان bully 2 رو هم واسه این نسل بسازن

شما هنوز خبر نداری فلش هم میشه به xbox وصل کرد و بازی رو توش نصب کرد؟؟؟؟یا اصلا نصب نشه بازم میشه چند دیسک open world رو بازی کرد؟؟؟؟la پس چه طوری با 3 دیسک اجرا شد؟

دوستان لازم شد بیام و این بحث رو خاتمه بدم!:دی
1) هیچ تاریخی اعلام نشده و 29 خرداد رو هم من تا حالا نشنیده بودم!
2) تعداد دیسک بازی معلوم نیست ولی GTA IV هم با اون عظمت یک DVD بیشتر نبود؛ انتظار نمی‌ره این از 2 دیسک بیشتر بشه! در صورت n دیسک شدن هم، با انجام مراحل، بازی ازتون می‌خواد دیسک بعدی رو قرار بدید و ماموریت ها رو ادامه بدید! نقشه و به عبارتی کل جهان بازی هم در تمامی دیسک ها کپی می‌شه و کسانی که فقط می‌خوان تو جهان بچرخن و ماموریت نمی‌رن، می‌تونن با یک دیسک تا آخر عمر حال کنن:دی

شما هنوز خبر نداری فلش هم میشه به xbox وصل کرد و بازی رو توش نصب کرد؟؟؟؟یا اصلا نصب نشه بازم میشه چند دیسک open world رو بازی کرد؟؟؟؟la پس چه طوری با 3 دیسک اجرا شد؟

دوستان لازم شد بیام و این بحث رو خاتمه بدم!:دی
1) هیچ تاریخی اعلام نشده و 29 خرداد رو هم من تا حالا نشنیده بودم!
2) تعداد دیسک بازی معلوم نیست ولی GTA IV هم با اون عظمت یک DVD بیشتر نبود؛ انتظار نمی‌ره این از 2 دیسک بیشتر بشه! در صورت n دیسک شدن هم، با انجام مراحل، بازی ازتون می‌خواد دیسک بعدی رو قرار بدید و ماموریت ها رو ادامه بدید! نقشه و به عبارتی کل جهان بازی هم در تمامی دیسک ها کپی می‌شه و کسانی که فقط می‌خوان تو جهان بچرخن و ماموریت نمی‌رن، می‌تونن با یک دیسک تا آخر عمر حال کنن:دی
البته بازم بستگی داره به سازنده چون مثلا بازی medal of honor اگه میخواستی فایلای hd شو بریزی باید حتما رو هارد کنسول نصب میکردی و رو فلش نمیشد البته تا اونجا که من یادمه شاید حالا یه راهی اومده براش
بازی open world که نمیاد وسطش بگه cd رو عوض کن اونم تو مراحل.اگه هم چند cd باشه به نظرم مثل فورزا باید cd های دیگشو نصب کنی بعد با دیسک یک بری تو بازی چون بیشتر حجم اینجور بازیا تو محیط وسیعشونه تا مراحلی که همه تو همون محیط اجرا میشن. در کل به نظرم همون 1 dvd بیشتر نیست
راستی من la noire رو ps3 بازی کردم نسخه xbox چجوری باید بازی میکردی؟؟؟؟؟میگن 3 تا dvd بود

آخرین ویرایش:
البته بازم بستگی داره به سازنده چون مثلا بازی medal of honor اگه میخواستی فایلای hd شو بریزی باید حتما رو هارد کنسول نصب میکردی و رو فلش نمیشد البته تا اونجا که من یادمه شاید حالا یه راهی اومده براش
بازی open world که نمیاد وسطش بگه cd رو عوض کن اونم تو مراحل.اگه هم چند cd باشه به نظرم مثل فورزا باید cd های دیگشو نصب کنی بعد با دیسک یک بری تو بازی چون بیشتر حجم اینجور بازیا تو محیط وسیعشونه تا مراحلی که همه تو همون محیط اجرا میشن. در کل به نظرم همون 1 dvd بیشتر نیست
داداش مگه La Noire بازی نکردی؟!
همین R* دقیقا خرداد دو سال پیش منتشرش کرد!
بعد از اتمام یه سری ماموریت باید دیسک دوم رو می‌ذاشتی بعد هم دیسک سوم! اون محیط بازی هم تو هر سه دیسک کپی شده بود!
R* کلا تو فکر HD Pack و... نیست!
من هم احتمال می‌دم 1 DVD یا دیگه نهایتا 2 تا باشه!

خدا کنه رو یه DVD باشه چون حال نمیکنم با بازیهای 2و3 دیسکه مثله اینه که دارم سریال نگاه میکنم
یا حده اقل مثله فورزا باشه اینجوری خیلی بهتره.b-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or