Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

آقا این سوال رو خیلی ها شاید پرسیده باشن درسته که درجه بازی +18 هست اما می خوام مطمئن بشم چون من صبح ها که بازی می کنم(هر بازی) این بچه ما هم دائم نشسته کنارمون نگاه می کنه
می خوام بدونم صحنه ناجوری نداره که یهو بیاد و نشه ردش کرد؟

میتونید یک کاری کنید دکمه start رو گیم پد رو هر وقت بزنی بازی سریع استاپ میشه . ;)

میشه من رو راهنمایی کنید،البته یکی از دوستان راهنمایی کردش ولی چیز خاصی رو از حرفاش متوجه نشدم!!:d

ماشین رو هر جایی که حالت پارکینگ یا دیوار دورش هست مییتونی بزاری و فرقی نمیکنه کدوم مکان باشه و ماشین هم باید چهار تا در داشته باشه چون 4 نفر باید سوار بشن و بعد هم که ماشین رو گذاشتی باید زنگ بزنی احتمالا به مایکل یا لستر.

اگر بازی را آپدیت نکردین یکسری مکان هایی در بازی است که درواقع یکجور Glitch بحساب میاد شما می توانید راحت در عرض 10 دقیقه معادل 700 تا 800k دربیارید اما اگر بازی را آپدیت کردین این Glitch ها همه برطرف شده و دیگه نیست.
راه هایی پول در اوردن در این بازی ختم میشه به خرید سهام و نابود کردن سهام شرکت های دیگر .Random Events ها که به شما دقیقا می گن چه سهامی را خریداری کنید.گوش دادن به رادیو و اتفاقات اطراف که به طور غیر مستقیم راهنمایی می کنه برای خرید سهام.
مهمترین منبع پول در اوردن رد کردن Assasssin's mission Lester است که توسط Franklin انجام میشه که قبل از انجام دادنش تمام پولی که داره باید در شرکت که Lester می گه سرمایه گذاری کنید و بعد از اتمام ماموریت باید بعد از چند روز بفروشید تا سود کلانی گیرتون بیاد.
راه دیگر هم دزدی و سرقت مسلحانه است از مغازه های مختلف.یا کامیون های حمل پول.
غیر از اینا راه دیگری وجود نداره
اره ولی مثلا ترور اصلا چنین دارمدزایی هایی نداره
تو قسمت سهام هم درمیاد ولی مثلا 20-30 هزارتا بیشتر من سود نکردم تا حالا فقط یکبار 100 هزار دلار با فرانک دراوردم باقی هرکاری کردم انقدر نشد
تو صفحات قبل خیلی توضیح داده شده اتفاقا راحت میشه پول در اورد من با مایکل 24 میلیون دارم :biggrin1: کلا ماموریت های لستر رو وقتی پول کلون دارید باید انجام بدید.
اخه شما تعداد صفحه هارو ببین:dاصلا بازی با همچین شرایطی توسط نسل بشریت ساخته شده که تو بازیسنتر 325 صفحه بره جلو؟:|

دوستان عزیز سوال دارم کمک کنید !:-/

من هرکاری میکنم نمیتونم هواپیمای Trevor رو روی باند بشونم همیشه هواپیما محکم میخوره زمین منفجر میشه !!

یه راهنمایی کلی کنید من مثل بچه آدم هواپیما رو بتمرگونم !

؟:-/

دوستان عزیز سوال دارم کمک کنید !:-/

من هرکاری میکنم نمیتونم هواپیمای Trevor رو روی باند بشونم همیشه هواپیما محکم میخوره زمین منفجر میشه !!

یه راهنمایی کلی کنید من مثل بچه آدم هواپیما رو بتمرگونم !

؟:-/

برین Flight School خودش بهتون یاد می ده مراحل پرواز رو. از Loop تا فرود اومدن.

برین Flight School خودش بهتون یاد می ده مراحل پرواز رو. از Loop تا فرود اومدن.
آخه من هنوز اون مرحله های اول شروع با Trevor هستم !!! باید اینا رو رد کنم ! بعدا برم اونجا دیگه !!! الان شما به طور خلاصه راهنمایی کنید چجوری هواپیما رو بشونمش ؟!!!

آقا با تمام شاهکار هایی که این بازی داشت....ولی خوب به نظر من به شاهکار rdr نمیرسه(البته از نظر من )
تنها بازی هایی که با داستانشون واقعا واقعا واقعا حال کردم یکی بازیهای راکستار که بوده هییییییچ ولی خوب تو اینا از همه بیشتر رد دد بود و بعد هم COD:MW ها.
واقعا اون شخصیت جان مارستون نورانی بود :دی.به نظرم اون بازی مپش عالی بود.حس وسترن رو به طور خارق العاده ای منتقل میکرد ( تا قبل از اون از هرچی فیلم و بازی وسترن هست حالم به هم میخورد ولی با این شاهکار ....) امیدوارم ورژن جدید رو حتما حتما حتما بسازن.
این بازی با این همه سر و صدایی کرد تعداد محدود مپاش خیلی خیلی خیلی تو ذوقم زد و دومین چیزیش هم که تا 2 روز اول دپرسم کرد این بود :
با ماشین نشستم رفتم به سمت شمال.... شهرای اون یکی رو ندیدم.
گفتم حتما مپ بزرگه زیاد نرفتم. رفتم هواپیما برداشتم کل شمال و غرب رو گشتم.....کل مپ باز شد.اما هیچکدوم از شهرا رو ندیدم.واقعا نبود san fierro & las venturas خیلی دلگیرکننده بود.در حالی که من کل عشق و حالم تو فضای مدرن سن فیرو و طوفان های شن لاس ونچوراس بود...اون سد بزرگه بالای نقشه سمت چپ فرودگاه که یه کوه بود که بالاش ماهواره ی بزرگی هم بود هم که نبود.کلا نبود اون قسمت بالای LS با اسم سن آندریاس خیلی زننده بود!

شدیداً با نظر این دوستمون موافقم هر چند GTA V رو هم خیلی دوست دارم ولی معتقدم که RDR یه چیزه دیگست . به نظر من هیج بازی ای به گردش نمیرسه ( این نظر شخصی بود :)|) اصلا تنها انگیزه من از خرید کنسول همین RDR بود که GTA V رو هم نصیبمون کرد .

- - -ویرایش - - -

بنده الان سایت www.xbuc.net رو چک کردم 2 تا تایتل آپدیت واسه دانلود گذاشته بود که دوستان میتونند استفاده کنند که تاریخ یکی از اونها مربوط به امروزه.

سلام.دوستان یه راهنمایی میخواستم.
تو اون ماموریت که باید 4 کار رو مثل خریدن ماسک و لباس و دزدیدن کامیون انجام بدی،همه کارها رو انجام دادم بعدش میگه باید یه ماشین خوب برداری و ببری به منطقه Getaway!!حالا میخواستم بدونم که دقیقا باید چیکار کنم!!
دوستان میشه من رو دقیق تر راهنمایی کنید!!یکی از بچه ها راهنمایی کردش ولی از حرفاش چیزی متوجه نشدم!!:d

دوستان میشه من رو دقیق تر راهنمایی کنید!!یکی از بچه ها راهنمایی کردش ولی از حرفاش چیزی متوجه نشدم!!:d

ببین دوست عزیز شما یک ماشین که حداقل 4 سر نشین بتوانه حمل بکنه(چهار در) را که سرعت خوبی هم داره پیدا کن و در یکی از پس کوچه های یا کوچه های مرکز شهر یا نزدیک به اتوبان پارک کن بعد به Franklin یا Lester زنگ بزن (یا اون کسی که باید مامورت را براش انجام بدی) زمانی که می خواهید زنگ بزنید یک گزینه Gateway location وجود داره برای همان شخص که میخواهید زنگ بزنید (فکر می کنم همان Lester بود-دقیقا خاطرم نیست).بروی اون گزینه میزنید و با اون شخص تماس می گیره.همین
شما باید ماشین را جایی قائم کنید که بعد از سرقت یا ماموریت بتوانید با ماشین فرار کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or