Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

به توصيه بچه ها redwood رو خريدم و حدوده ٣٠٠ درصد صود كردم !
الان با هر كدوم بيش از ١ ميليون دارم تقريبا .
لطفا بازم از اين توصيه ها بكنيد ؛)
مرسي

دوست من میشه به منم راهنمایی کنی چطور 300% سود کردی ؟ یعنی کی خریدی ؟

من اول رو DEBONAIRE خریدم ( قبل از اون مرحله که لستر میگه 4 نفر رو بکش ) پولم سود کرد ! مرحله که تموم شد گذاشتم سود به 80% برسه . بعد سریع سهام Redwood خریدم ولی سود چندانی نکرد !!!!

هر کی اون بخش loop to loopـه flight school رو بلده بگه چجوریه من دهنم صاف شد :d
تا اون قسمت half loopـشو درست میرم ولی بعدش هر کاری میکنم رد میکنه :|
شما دفعه سوم باید هوایپمات را تا نصف بچرخوند یعنی همان Loop را انجام بدید اما به شکل نصفه به طوری که سر و ته شده باشه به این معنی که سقف هواپیما به سمت زمین و کف هواپیما به سمت آسمان باشه در همین حالت که دارید می رید با استفاده از L و به سمت چپ یا راست (نه بالا یا پایین) هواپیما را به حالت اول دربیارید تا قبول کنه .

یکی از دوستان قبلا گفته بودن که مرحله های مربوط به لستر رو بزارید برای آخر بازی ولی قبل از مرحله حمله که با ماسک هست لستر به فرانکلین میگه که باید قبل از انجام اون ماموریت بیای و با من صحبت کنی بنا براین نمیشه این مرحله رو نگه داشت برای آخر بازی میشه آیا؟
بعدشم بعد از تموم شدن مرحله اول لستر سهام شرکت BILKINTON میشه -117 % که تا آخر سقوط میکنه من رفتم هر چی پول داشتم دادم سهامش رو خریدم یعنی الآن پول ندارم یه شورت واسه خودم بخرم اگه این بعد از یه هفته بالا نره میام اینجا همه شما رو به رگبار میبندم;;)

کسانی که مثل من بازی رو 100 درصد کردن ,پیشنهاد می کنم برید و RDR رو بازی کنید!
بعد 3 سال و بعد انجام GTA V نمی دونم چرا اینقدر می چسپه!

آپدیت جدید اومده - بیشتر مربوط به فیکس مشکلات آنلاین هست :

Fix to address the issue where players were stuck launching a session before the Mall or Nothing race in the online tutorial.
Fix to address an issue where bank & cash were deleted incorrectly in some cases.
Fix to address incorrect amounts of cash being dropped when the player dies in Missions and Last Team Standing.
Fixes an issue where the Character Switch Wheel would disappear after a failed load.
Fixes an issue where attempting to enter GTA Online via the Character Switch Wheel caused a black screen.
Fixes an issue where temporary characters were overwriting main characters.
Fixes an issue where players were losing apartments and the money they spent on them.
Fixes an issue that caused Story Mode missions to be missed in some instances.
Removes the autosave that occurred when transitioning into GTA Online from within GTAV Story Mode to prevent the chance of Story Mode saves becoming corrupted.
Several tweaks to GTA Online including improving overall stability.

دانلود - 58مگ

یه سوال
چطوری میشه کاراکتر لباس تنش نباشه؟ مثلا ترور سیاه مست تو خیابون کلا خالی از لباسه ولی خودم هرچی گشتم نتونستم همچین چیزی پیدا کنم که ملا تی شرت نباشه یا مثلا فرانکلین همینطور؟ راهی وجود داره ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or