Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان میشه من رو دقیق تر راهنمایی کنید!!یکی از بچه ها راهنمایی کردش ولی از حرفاش چیزی متوجه نشدم!!:d

دقیقا مشکل منم همینه . .. ممنون میشم راهنمایی کنین . . .
باید یه ماشین رو یه جایی پارک کنین (فکر کنم جایی که کسی نباشه) بعد از توی ماشین زنگ بزنین به Franklin یا Trevor یا Michael

دوستان میشه من رو دقیق تر راهنمایی کنید!!یکی از بچه ها راهنمایی کردش ولی از حرفاش چیزی متوجه نشدم!!:d

اصلا اینش رو اعصابه، الان دیگه هرکی هرجا می رم اول می پرسه GTAـو تموم کردی بعد می گه بعد از مرحله زیردریایی چی کار باید بکنم :|

باید یه Getaway Vehicle داشته باشین. بهتون پیشنهاد می کنم یه چیز سریع و خوب بردارین. دزدی جای Cypress Flats اتفاق می افته، اون دروور جای رودخونه ها، غرب El Burro یه پل هست زیر رودخونه. ماشین رو همونجا بزارین و بعد به مایکل زنگ بزنین و Mark Getaway Vehicle رو انتخاب کنین. توجه کنین که این کار فقط با Trevor انجام می شه.

دوستان عزیز سوال دارم کمک کنید !:-/

من هرکاری میکنم نمیتونم هواپیمای Trevor رو روی باند بشونم همیشه هواپیما محکم میخوره زمین منفجر میشه !!

یه راهنمایی کلی کنید من مثل بچه آدم هواپیما رو بتمرگونم !

؟:-/

چرخو باز كن ؛)

سلام
من هنوز اندر خم یک سهام موندم هنوز نفهمیدم کی میشه سود درست و حسابی کرد!

یک سری شماره تلفن هست که هرچی زنگ میزنم یا اشغاله یا میره رو پیغام گیر!سرکارین؟(مثلا شماره tanisha تا حالا ندیدمش یا این زنه که مایکل باهاش یه بار میدوه!)
ممنون

آخرین ویرایش:
آقا این سوال رو خیلی ها شاید پرسیده باشن درسته که درجه بازی +18 هست اما می خوام مطمئن بشم چون من صبح ها که بازی می کنم(هر بازی) این بچه ما هم دائم نشسته کنارمون نگاه می کنه
می خوام بدونم صحنه ناجوری نداره که یهو بیاد و نشه ردش کرد؟
به نظر من بهتره موقع بازی کردن این عنوان به پسرتون بگید بره با پی سی یا موبایل یا تبلتی چیزی بازی کنه
به حیوونای بازی هم نمیشه اطمینان کرد

این بازی رو مُخه دو ساعت لباس برای طرف میخرم بعد یک بار که سوئیچ میکنم میبینم لباسش رو عوض کرده..!!؟

ببین دوست عزیز شما یک ماشین که حداقل 4 سر نشین بتوانه حمل بکنه(چهار در) را که سرعت خوبی هم داره پیدا کن و در یکی از پس کوچه های یا کوچه های مرکز شهر یا نزدیک به اتوبان پارک کن بعد به Franklin یا Lester زنگ بزن (یا اون کسی که باید مامورت را براش انجام بدی) زمانی که می خواهید زنگ بزنید یک گزینه Gateway location وجود داره برای همان شخص که میخواهید زنگ بزنید (فکر می کنم همان Lester بود-دقیقا خاطرم نیست).بروی اون گزینه میزنید و با اون شخص تماس می گیره.همین
شما باید ماشین را جایی قائم کنید که بعد از سرقت یا ماموریت بتوانید با ماشین فرار کنید.

اصلا اینش رو اعصابه، الان دیگه هرکی هرجا می رم اول می پرسه GTAـو تموم کردی بعد می گه بعد از مرحله زیردریایی چی کار باید بکنم :|

باید یه Getaway Vehicle داشته باشین. بهتون پیشنهاد می کنم یه چیز سریع و خوب بردارین. دزدی جای Cypress Flats اتفاق می افته، اون دروور جای رودخونه ها، غرب El Burro یه پل هست زیر رودخونه. ماشین رو همونجا بزارین و بعد به مایکل زنگ بزنین و Mark Getaway Vehicle رو انتخاب کنین. توجه کنین که این کار فقط با Trevor انجام می شه.

این مرحله مثل اینکه رندم هست و هر دفعه به یکی می افته و باید همه رو امتحان کنی من با ترور سعی کردم نشد با مایکل سعی کردم نشد ولی با فرانگلین شد و جالب اینجاست گفت زنگ بزن به مایک نه لستر
یعنی برای هر کس متغییر هست شما هر سه کارکتر رو امتحان کنید و به لستر و مایکل و فرانکلین و ترور زنگ بزنین تا آخرش یکی تو گوشیتون علامت Mark Gateway بیاد

راستی من یک ماشین شاسی بلند رو امتحان کردم شما هم همین کارو بکنید..

اگه ماشینو بدزدین 2,100,000$ گیرتون میاد.
اگه ماشینو ندزدین! از مارین smsـی مربوط به epsillon tracks دریافت میکنید و مرحله epsilon ادامه پیدا میکنه و بعدشو نمیدونم چی میشه چون من ماشینو دزدیدم :|

آخرین ویرایش:
سلام . دوستانی که انواع واقسام آپدیت ها رو دانلود کردن ، اگر میتونید یه توضیحی بدید که آپدیت ها چه چیزی به بازی اضافه میکنن ؟

گیم پلی وتغییر میدن ؟!
سلاح اضافه میکنن ؟!
مموریت جانبی اضافه میکنن ؟!
یا چی ؟!

یه سوالم دارم واینه که اون آپدیتی که GTA انلاین و اضافه میکنه به لایو حجمش چه قدره ؟ و از کدوم قسمت لایو باید دانلودش کنیم ؟

من آپدیت رو ریختم هیچ فرقی توی فریم نداره و بعضی جا ها گیر کوچکی داره البته ریختم پیش همون فایل دیسک اول داخل هارد دیسک دوم هم روی فلش مموری زدم

هر کی اون بخش loop to loopـه flight school رو بلده بگه چجوریه من دهنم صاف شد :d
تا اون قسمت half loopـشو درست میرم ولی بعدش هر کاری میکنم رد میکنه :|

این سهام تو بازی من بر مبنای ضرر درست شده کلاچیزی به اسم سود ندارن

اونجای که گفتین بعد از تعقیب مولی سهام تغییر میکنه من هر دو شرکت رو سهام خریدم یک هفته هم گذروندم فقط ضرر کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or