Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان کمک یه جایی گیر کردم !!!

اون اوایل بازی با Trevor یه جایی علامت سوال بود ! رفتم بعد دیدن صحنه کلی آدم میریزه سرم !
یه تایم هم اون پایین صفحه میاد با تعداد کشته ها ! اما هرچی میکشم بازم آدم میاد و آخرش مینویسه به تعداد کافی آدم نکشتی !

چکار کنم ؟

حدود 50 نفر را اگر اشتباه نکنم باید بکشی .اما شما تا جایی که جا داره بکش برای اینکه Health Bar هم پر بشه از دکمه LT+RT استفاده کن که Special Ability کاراکتر Trevor است.

دوستان برای ماها که انگلیسیمون ضعیفه راهنمایی به صورت فارسی از مراحل بازی وجود نداره ؟ :-/

- - -ویرایش - - -

حدود 50 نفر را اگر اشتباه نکنم باید بکشی .اما شما تا جایی که جا داره بکش برای اینکه Health Bar هم پر بشه از دکمه LT+RT استفاده کن که Special Ability کاراکتر Trevor است.
یعنی اگر LT+RT رو بزنم دیگه نمیمیرم ؟!

دوستان کمک یه جایی گیر کردم !!!

اون اوایل بازی با Trevor یه جایی علامت سوال بود ! رفتم بعد دیدن صحنه کلی آدم میریزه سرم !
یه تایم هم اون پایین صفحه میاد با تعداد کشته ها ! اما هرچی میکشم بازم آدم میاد و آخرش مینویسه به تعداد کافی آدم نکشتی !

چکار کنم ؟

فقط کافیه 25 نفر رو بکشی و تا پایان تایم زنده بمونی

در ضمن برای 100 درصد شدن مرحله باید 45 نفر بکشی

همون 25 نفر کافیه برای رد کردن مرحله

سلام .من نیاز به راهنمایی دارم
من اون مرحله ای گیر کردم که باید با فرانکلین برم و چند نفر رو بکشم و زمان داره که 4 دقیقه وقت میده و مینویسه Take out jurnor و بعد میرم اونجا ولی کسی نیست و علامت قرمز رنگ هم سطح بالا رو نشون میده ولی هرکار میکنم چیزی رو پیدا نمیکنم.ممنون

سلام .من نیاز به راهنمایی دارم
من اون مرحله ای گیر کردم که باید با فرانکلین برم و چند نفر رو بکشم و زمان داره که 4 دقیقه وقت میده و مینویسه Take out jurnor و بعد میرم اونجا ولی کسی نیست و علامت قرمز رنگ هم سطح بالا رو نشون میده ولی هرکار میکنم چیزی رو پیدا نمیکنم.ممنون

دوست عزیز اگه یه نگاه به صفحات قبل تاپیک بندازین جوابتون رو میگیرین !!

یکی دیگشون فک کنم توی تراس یه ساختمونه که باید با اسنایپ بزنیش یکی دیگش هم که آخریشه سوار موتوره .

یک سوال خیلی مهم :

دوستان بازی میشه آهنگ خودمون بریزیم روی هارد و زمانی سوار ماشین میشیم آهنگ دلخواه روی هارد رو گوش کنیم اگه میشه چطوری ؟؟

یک سوال خیلی مهم :

دوستان بازی میشه آهنگ خودمون بریزیم روی هارد و زمانی سوار ماشین میشیم آهنگ دلخواه روی هارد رو گوش کنیم اگه میشه چطوری ؟؟

نه متاسفانه همچین قابلیت نداره.

- - -ویرایش - - -

شرکت های رقیب در LCN
CoolBeans
BeanMachine

Burgershot
Up-An-Atom

Clucking Bell
TacoBomb

FlyUS
AirEmu

GoPostal
PostOP

Bilkington
DollarPills

Pisswasser
Logger

MazeBank
BankOfLiberty

Redwood
Debonaire

Slaughter, Slaughter & Slaughter
Bullhead

RadioLosSantos
WorldwideFM

eCola
Raine

همه چیه بازی عالیه فقط این داستان به دلم نشست. شماره قبل از داستان بهتری بر خوردار بود. یکیم این ترور رو اعصاب بود. گاهی ادم با کاراش حال میکرد ، گاهی هم دوست داشتی بزنی نفلش کنی

سلام . دوستانی که انواع واقسام آپدیت ها رو دانلود کردن ، اگر میتونید یه توضیحی بدید که آپدیت ها چه چیزی به بازی اضافه میکنن ؟

گیم پلی وتغییر میدن ؟!
سلاح اضافه میکنن ؟!
مموریت جانبی اضافه میکنن ؟!
یا چی ؟!

یه سوالم دارم واینه که اون آپدیتی که GTA انلاین و اضافه میکنه به لایو حجمش چه قدره ؟ و از کدوم قسمت لایو باید دانلودش کنیم ؟

سیستم اقتصادی بازی واقعا مسخرس همه چیز گرونه ولی نمیشه پول کلان دراورد نه سهام نه دزدی نه هیچ چیزه دیگه ای بابا باید در بیاد که 20-30 ملیون بدی املاک و سینما و این چیزا رو بخری
کسی راه درامد زایی درست حسابی سراغ داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or