اینجا رو یه نفر میتونه راهنمایی کنه ؟
اوایل بازی با تروور که تو یه مرحله باید با رفیق تروور با هواپیما بریم یه بسته بندازیم روی اب و برگردیم ، من هرکاری میکنم هواپیما رو فرود بیارم نمیتونم . یعنی یا میخوره زمین و میترکه یا اینکه فرود میاد ولی میره بیرون باند وایمیسه و میگه برگردم روی باند ، منم تا میام با هواپیما دوبزنم برم رو باند بازم میترکه . 10 بار امتحان کردم ولی بازم نشد .
اینجا قلق خاصی میخاد برای فرود ؟
در سری های قبل با سماجت کنار خیابان و بوق زدن موفق میشدیم اما توی این سری من هر کاری کردم نتوانستم آدم سالم را سوار کنم اما برای اون عده خرابش فقط کافی بری کنارشون وایسی خودشون میان سوار ماشین میشند.دوستان برای بلند کردن جنس مخالف باد چه اقامی انجام بدیم :d
من از 69 محله اصلی فقط 27 تا رد کردم . ولی الان هیچ مرحله ای برای هیچ کدوم از کاراکتر ها نیست که انجام بدم . فقط 2 3 تا از همین مراحل غیر اصلی باقی مونده
لطفا کمک کنید . گیج شدم
دوستان خواهش می کنم کمکم کنید.من اوایل در save بازی مشکلی نداشتم اما حالا هربار که میرم و روی تخت دراز می کنم و save می کنم باز بار بعد که میام بازی از قبل save کردنم شروع میشه
ما سهام هر شرکتی رو خریدیم طرف ورشکست شد
الان من اون مرحله ای هستم که به دستور لستر 5 نفر رو باید تو 8 دقیقه بکشی اونجا باید سهام کدوم شرکت رو بخرم
این بازی همش اعصاب خورد کنیه هیچ راهنمایی هم توش نیست سر هر ماموریت دو ساعت بیخود باید الاف بشی تا آخری بفهمی طرف چی میخواد بگه
با ترور تو هواپیما گذاشتم دنبال یک هواپیما بزرگ بعد میگه به هواپیما نزدیک شو و من هر چی نزدیکش میشم هیچ اتفاقی نمی افته تا اینکه میگه از لوسانتو خارج شد
این بازی همش اعصاب خورد کنیه هیچ راهنمایی هم توش نیست سر هر ماموریت دو ساعت بیخود باید الاف بشی تا آخری بفهمی طرف چی میخواد بگه
با ترور تو هواپیما گذاشتم دنبال یک هواپیما بزرگ بعد میگه به هواپیما نزدیک شو و من هر چی نزدیکش میشم هیچ اتفاقی نمی افته تا اینکه میگه از لوسانتو خارج شد
یادمه تو وایس سیتی یه بار یه ماشینو دنبال کردم ۱۵ بار رفت یه خیابونو بعد مینداخت یه خیابون دیگه دوباره بر می گشت همون خیابون اعصابم خورد شد یارو روکشتم :dچه قدر این بازی شاهکاره نمیدونم الان با ترور بازی میکنم دیگه مشکل پلیسارو ندارم بابام نشته بود کنارم انقدر خوشش اومده بود یعنی چی بگم عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی ولی کاش جنگل انبوه داشت:d
با فرانکلین رفتم جلو یه اتوبوس وایسادم انقدر وایسادم تا رفت روم از زیرش اومد بیرون اتوبوسه رفت با ماشین افتادم دنبالش بعد گمش کردم دو خیابون اونور تر پیداش کردم(اینش خیلی خوبه غیب نمیشه(فرا تر از نسل)) هرچی تیر داشتم روش خالی کردم ولی به راننده نخورد میخواستم سوار ماشین شم یه دفعه تصویر سیاه شد صدای تصادف اومد بعد خودمو کف زمین دیدم یه اتوبوس دیگه سریع از پشت زد بهم ماشینمم خراب کرد خلاصه با یه ماشین دیگه رفتم دنبالش اتوبوس اولیه رفت دومیه رو دیدم ترکوندمش )x
در سری های قبل با سماجت کنار خیابان و بوق زدن موفق میشدیم اما توی این سری من هر کاری کردم نتوانستم آدم سالم را سوار کنم اما برای اون عده خرابش فقط کافی بری کنارشون وایسی خودشون میان سوار ماشین میشند.
[/[/QUOTE
خوب آدم حسابی که اون ساعت شب سوار ماشین غریبه نمیشه:d