Reset
کاربر سایت
دوستان با ترور تانک خریدم میره کجا ؟
میره گاراژ هواپیمای ترور بعد وقتی گاراژ رفتی فلش سمت راست بزن و تانکو انتخاب کن
دوستان با ترور تانک خریدم میره کجا ؟
باو خونه ی CJ بود اونجاامروز یکی از منطقه های بازی دقیقا منطقه ای بود که تو بازی san andress داشتیم .. مرحله ای کهاون بلواره دقیقا یادمه تو سان اندرس بود خیلی حال کردم . خیلی حال کردم از طرفی عجب حافظه ای دارم از خودم انتظار نداشتم لوکیشن بازی چندین سال پیشو یادم باشه!! یعنی ی فن واقعی راکستار به من میگن سان اندرس فکر کنم ماله کم کم 8 سال پیش بود بازی کردم!میریم با فرانکلین و ترور مواد معامله کنیم دم خونه طرف میریم و ترور میفهمه که تقلبیه و جنگ میشه دمشم گرم
شما اول داستانيه بازي رو تموم كن اما مرحله L روي نقشه واسه فرانكلين رو جز اوليشونرو بعد بيا كامل بگم واستبابا من دو مین بعد ماموریت سرمایه گذاری کردم..
بعد شما دقیقا بعد کدوم مرحله رو میگید همون که جاده رو میبندیم و با یک ماشین دیگه میزنیم به اون ماشین..؟
دقیقا بعد از چه مرحله ای این اتفاق میوفته؟!دوستان لطفا یکی کمک کنه
من به یک جایی رسیدم که هیچ مرحله ای نیست ؟؟
مطمئنم که بازی تموم نشده . یک جایی هست که ترور به مایکل sms میده و بهش میگه هر دوی ما خلبان خوبی نیستیم و باید که Flight School بریم . و من هم با هر دو flight school رو تموم کردم ولی هیچ مرحله ای نمیاره . لطفا کمک کنید
نمیدونم کس دیگه ای هم کار کرده روش یا نه ولی من دو جا رو رفته هیچ آدم فضایی و.... پیدا نکردمسلام دوستان اون نقشه ای که محل قطعه های ufo ها بود رو میزارین؟ مرسی
تقریبا نصف داستان sa تو گرو استریت اتفاق میفتادامروز یکی از منطقه های بازی دقیقا منطقه ای بود که تو بازی san andress داشتیم .. مرحله ای کهاون بلواره دقیقا یادمه تو سان اندرس بود خیلی حال کردم . خیلی حال کردم از طرفی عجب حافظه ای دارم از خودم انتظار نداشتم لوکیشن بازی چندین سال پیشو یادم باشه!! یعنی ی فن واقعی راکستار به من میگن سان اندرس فکر کنم ماله کم کم 8 سال پیش بود بازی کردم!میریم با فرانکلین و ترور مواد معامله کنیم دم خونه طرف میریم و ترور میفهمه که تقلبیه و جنگ میشه دمشم گرم
دوست من چون هنوز امتياز دهي ادامه داره و الانم متاي هر دو كنسول 97.بهترين gta به نظر شما كدوم بود ؟زود بگيد ديگه خواهشاااااحاجی حالت خوش نیستا
بازی دو روز بعد از انتشار متای 98 رو گرفت
انگیزت از این سوال چیه؟دوست من چون هنوز امتياز دهي ادامه داره و الانم متاي هر دو كنسول 97.بهترين gta به نظر شما كدوم بود ؟زود بگيد ديگه خواهشااااا
اخ. متاش از iv پايين ترهانگیزت از این سوال چیه؟
بهترین جی تی ای V هست دیکه