mostafahi67
کاربر سایت
سلام میشه یه راهنمایی بکنید
من اون مرحله ای که L نوشته و میرم و طرف میگه باید بری یه لباس smart بپوشی و طرف خیاطی داره هر لاسی میخرم و می پوشم باز درست نمیشه
دوستان یه بامرام پیدا نمیشه سوال منو جواب بده؟
یکی از مراحل strange and freaks یه یارویی هست که توو کارِ موجوداتِ فضاییه
بهم میگه تکه های سفینه ی فضایی رو واسم بیار
از کجا میتونم پیداش کنم؟ توروخدا یکی جواب بده :'(
سلام میشه یه راهنمایی بکنید
من اون مرحله ای که L نوشته و میرم و طرف میگه باید بری یه لباس smart بپوشی و طرف خیاطی داره هر لاسی میخرم و می پوشم باز درست نمیشه
شما بعد انجام اون ماموريت بايد دوباره سرمايه گذاري ميكردي رويredwood , ٣٠٠% بعد از ٢ روز سود ميده.
میره تو گاراژت.یکی از رفقا تانک خریده اما نمیدونه کجا باید بره تحویل بگیره :d
راهنمایی پیلیز
شما بعد انجام اون ماموريت بايد دوباره سرمايه گذاري ميكردي رويredwood , ٣٠٠% بعد از ٢ روز سود ميده.
از طریق سهام مثل اب خوردن تو بازیش میلیاردر شدمکافیه تو یکی از مرحله هاش تو اسپویل میگم
چندنفر که سیگار رد میکشیدن رو باید بکشید و تبلیغ بدی برای سیگار میشه و همون اول ماموریت سریع برید سهام شرکت رقیب رو بخرید من تمام پول کارکترمو سهام کردم و بعد ماموریت هم سریع سوئیچ کردم و برای بقیه هم خریدم خیلی فاز داد قیمت سهام سریع تو یک ساعت بازی کردن چندین برابر شد و فروختم و خارج از مرحله های بازی هم میشه به همین روش با پیدا کردن کارگاه ها و ون های شرکت ها پولدار شد بددددد
ببخشید دوستان، اینی که میگین رو اینجا یبار برای من شفاف سازی مکنین ایشالا که به درد بقیه دوستان هم بخورهفکر کن یک درصد این کارو نکرده باشم:biggrin1: خیلی جالب بود خبرش یه ده دقیقه بعد بازی حتی تو رادیو هم بازتاب داده شد !کل ماموریتش برای پایین کشیده شدن سهام رد وود بوده
- Fix for interface issues when using Internet on the cell phone after completing the game, or during a mission replay
- Fix for the Vanilla Unicorn occasionally becoming locked
- Fix for issues where the character’s money could drop below zero and become stuck there
- Fix for the Epsilon Program missions not progressing properly after delivering some cars
- Fix for issue where the Atomic Blimp sometimes does not appear as a phone contact for Collector’s Edition owners
- Fix for issues with saved vehicles going missing, or losing their upgrades
- Fixes for several map escape and collision issues along with other various bug fixes
اوه اوه چقدر دنگ و فنگ داره... جدا این روش کار میکنه؟ باید امتحان کنم جالبهدوستان بالاخره مشکل افت فریم رو با هزار دردسر حل کردم.راستش بی خیال شده بودم ولی گفتم بذار این روش رو امتحان کنم و با کمال شگفتی دیدم کار کرد!:-o
دستگاهمم آرکید جاسپر آخر 2009 با یه هارد 120 هست.حتما حتما،بازم تاکید میکنم حتما حتما این کارو انجام بدید،به ترتیب.
۱-تمام اطلاعاتی که از GTA V در دستگاه خود دارید را پاک کنید.
۲-سه بار متوالی تمام اطلاعات موجود در system cache هارد را پاک کنید.(هم هارد و هم حافظه اصلی 256 مگابایتی دستگاه)
۳-تمام اطلاعات موجود از marketplace ها را از روی هارد خود پاک کنید.
۴-به مدت سه دقیقه کنسول خود را خاموش کنید.
۵-دستگاه رو روشن کنید و دیسک اول را نصب کنید.(بعد از اتمام نصب و پیغام دیسک دوم،دیسک دوم رو نذارید توی دستگاه)
۶-دستگاه را خاموش کنید اما دیسک دوم را در دستگاه قرار ندهید.بعد دستگاه رو روشن کنید.
۷-دستگاه را یک بار دیگر خاموش و روشن کنید.
۸-دیسک دوم را روی فلش نصب کنید.
۹-بازی را اجرا کنید.
حتما این کار رو انجام بدید و تفاوت رو ببینید.
منم اسلیم دارم و افت فریم دارم توی بازی . مطمئنی با این روش درست میشه ؟دوستان بالاخره مشکل افت فریم رو با هزار دردسر حل کردم.راستش بی خیال شده بودم ولی گفتم بذار این روش رو امتحان کنم و با کمال شگفتی دیدم کار کرد!:-o
دستگاهمم آرکید جاسپر آخر 2009 با یه هارد 120 هست.حتما حتما،بازم تاکید میکنم حتما حتما این کارو انجام بدید،به ترتیب.
۱-تمام اطلاعاتی که از GTA V در دستگاه خود دارید را پاک کنید.
۲-سه بار متوالی تمام اطلاعات موجود در system cache هارد را پاک کنید.(هم هارد و هم حافظه اصلی 256 مگابایتی دستگاه)
۳-تمام اطلاعات موجود از marketplace ها را از روی هارد خود پاک کنید.
۴-به مدت سه دقیقه کنسول خود را خاموش کنید.
۵-دستگاه رو روشن کنید و دیسک اول را نصب کنید.(بعد از اتمام نصب و پیغام دیسک دوم،دیسک دوم رو نذارید توی دستگاه)
۶-دستگاه را خاموش کنید اما دیسک دوم را در دستگاه قرار ندهید.بعد دستگاه رو روشن کنید.
۷-دستگاه را یک بار دیگر خاموش و روشن کنید.
۸-دیسک دوم را روی فلش نصب کنید.
۹-بازی را اجرا کنید.
حتما این کار رو انجام بدید و تفاوت رو ببینید.