Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

این بازی چرا اینقدر کوتاهه؟ بعد از این همه سال گنده کردن این بازیو آخرش اینو دادن که تو کمتر از سی ساعت تموم میشه. بعد تموم شدن بازی هم که هیچ کار خاصی نمیشه کرد به جز رفتن زیر آب و پیدا کردن nuclear waste.

ماموریت‌های Strangers & Freaks رو انجام دادید؟
نامه‌ها رو پیدا کردید؟
تو مسابقات 3گانه triathlon شرکت کردید؟
و...

چرا من هرچی این Loop The Loop رو توی Flight School انجام میدم گیر میده؟
اون یکی که میگه تا نصفه برو بعدش Roll بزن رو نمیشه رفت اصلا هرچی میرم گیر میده
چیکار کنم؟

چیکار کنم؟
این قسمتش خیلی نحسه با
منم نتوشنستم
فک کنم باید بری بالا نوک هواپیمارو بدی پایین تا گفت بری بالا بچرخی :|

این قسمتش خیلی نحسه با
منم نتوشنستم
فک کنم باید بری بالا نوک هواپیمارو بدی پایین تا گفت بری بالا بچرخی :|

خیر. آسون هم هست اتفاقا. باید به حرفهاش گوش کنین. دوتای اول رو که می رید، یکی سومی رو هم از وسط راه هر وقت گفت ثابت می شین، و هواپیما رو صاف می کنین.

چیکار کنم؟

فکر کنم تو حرفاش میگه بعد از اینکه هواپیما را تا نصفه چرخوندی باید تو همون حالت ادامه بدی و بعد میگه هواپیما را به راست بچرخون

کلا subtiltle را فعال کنید خیلی از مشکلا حل میشه

خیر. آسون هم هست اتفاقا. باید به حرفهاش گوش کنین. دوتای اول رو که می رید، یکی سومی رو هم از وسط راه هر وقت گفت ثابت می شین، و هواپیما رو صاف می کنین.
بابا نمیشههههه :d
با رسم شکل توضیح دهید چگونه :d
2 بار اول که هیچی
اخرین بار میگه half loop باید چه جوری برم؟
من یه دور میرم اخر دور میگه هواپیمارو نگه دار منم نگه میدارم بعد میگه اماده منم میکشم بالا هواپیمارو نمیشه :|
کمممممککککککککک :d

46651804580159595811.jpg

An Interview With Steven Ogg, The Voice Of "GTA V's" Trevor

l3 bezan doste aziz
دوستان این چرخای هواپیما چجوری بیرون میاد ؟ :دی
عجب داستانی شده برا ما :دی

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان چجوری میشه ماشین های که تو پارکینگو عوض کرد؟یعنی ماشینو بدزدیمو جاش بذاریم؟
بعد میشه ماشین های مدل بالارو فروخت یا نه؟ :D
اگه جواب بدبد ممنون میشم به قبلیا که هیشکی جواب نداد!

l3 bezan doste aziz

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان چجوری میشه ماشین های که تو پارکینگو عوض کرد؟یعنی ماشینو بدزدیمو جاش بذاریم؟
بعد میشه ماشین های مدل بالارو فروخت یا نه؟ :D
اگه جواب بدبد ممنون میشم به قبلیا که هیشکی جواب نداد!
واسه باز و بسته کردن چرخ آنالوگ راست یا چپ دقیق یادم نیست فشار بده واسه ماشین هم میشه گذاشت تو پارکینگ اما یه باگی که هست ماشینا گاهی اوقات غیب میشن فروختن ماشین هم نداره

خب ماهم بازیرو روی 80 درصد تموم کردیم
پایان خوبی داشت
امیدوارم کسانی که تموم میکنن لذتش رو برده باشن
یکم خورده کاری مونده تا 100% بشه
فقط یکی 2تا نکته:
سگ فرانکلین رو چجوری میشه تربیتش کرد تا Skill سگ بره بالا!
لباس فروشی و آرایشگاه جدیدی باز نمیشه؟موهای جدید لباس جدید!!!همش تکراریه!

از طریق سهام مثل اب خوردن تو بازیش میلیاردر شدم :دی کافیه تو یکی از مرحله هاش تو اسپویل میگم
چندنفر که سیگار رد میکشیدن رو باید بکشید و تبلیغ بدی برای سیگار میشه و همون اول ماموریت سریع برید سهام شرکت رقیب رو بخرید من تمام پول کارکترمو سهام کردم و بعد ماموریت هم سریع سوئیچ کردم و برای بقیه هم خریدم خیلی فاز داد قیمت سهام سریع تو یک ساعت بازی کردن چندین برابر شد و فروختم و خارج از مرحله های بازی هم میشه به همین روش با پیدا کردن کارگاه ها و ون های شرکت ها پولدار شد بددددد

از طریق سهام مثل اب خوردن تو بازیش میلیاردر شدم :دی کافیه تو یکی از مرحله هاش تو اسپویل میگم
چندنفر که سیگار رد میکشیدن رو باید بکشید و تبلیغ بدی برای سیگار میشه و همون اول ماموریت سریع برید سهام شرکت رقیب رو بخرید من تمام پول کارکترمو سهام کردم و بعد ماموریت هم سریع سوئیچ کردم و برای بقیه هم خریدم خیلی فاز داد قیمت سهام سریع تو یک ساعت بازی کردن چندین برابر شد و فروختم و خارج از مرحله های بازی هم میشه به همین روش با پیدا کردن کارگاه ها و ون های شرکت ها پولدار شد بددددد
شما بعد انجام اون ماموريت بايد دوباره سرمايه گذاري ميكردي رويredwood , ٣٠٠% بعد از ٢ روز سود ميده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or