Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

بچه ها دیسک دو رو نصب کنیم گرافیک بهتر میشه ؟ با افت فریم و دیر لود شدن تکسچر مشکلی ندارم

بالا رفتن گرافیک چه ربطی به نصب کردن بازی داری؟ :دی اون افت فریم و دیر لودشدن تکسچر ها خیلی اذیت می کنه. بهتون پیشنهاد می کنم اصلا نصب نکنید.

آقا یه سایتی چیزی بگید من برم توش داستان بازی رو بخونم

بازی دوروزه اومده هیچ کی هنوز تمومش نکرده :دی صبر کنین.

دوستان لطفا به این سوال من جواب بدین درباره یکی از مراحل بازیه (63%)
یکی از مراحلی که باید بری توی اون خونه تو StripClub هست و وقتی میری توش میبینی لستر و دوتا شخصیت دیگه هم اونجا هستن.بعد یه مقدار با هم حرف میزنن و میرن رو همون Board که روش نقشه دزدی و اینجور چیزا طراحی میکنن و دو راه نشون میده و من هم ماشین رو انتخاب کردم و رانننده ها و.. رو هم گرفتم.حالا که میرم بیرون یه چیزی شبیه این مینویسه:
gauntlet atempting heist بعد مینویسه بهت ایمیل ارسال شده و میرم رو ایمیل میبینم لستر یه ایمیل بلندی نوشته و توش هم چند تا عکس هم داره.لطفا بهم کمک کنین.:(

97257081773576569660.gif

---------

دوستان همین الان بازی رو تموم کردم، نیم ساعت به Credit ها خیره شده بودم، تقریبا کارم به گریه رسیده بود.
میشه بگی چرا get out فکر میکنی میخوام بازی رو خورد کنم تاپیک مال شماهست خوبه گفتم خوبی هاش 50 برابر بدی هاشه دروغ میگم اینا ایراذ نیست منطقی باشید قسمت شهری کوچیک نیست بعضی نکته های iv که به طبیعی بودنش کمک میکرد توی این نسخه نیست به نظرت خم شدن بهتر به مخفی شدن کمک میکنه یا نشستن
الکی جواب نده

جواب من رو نمیدین:(:((
دوستان لطفا به این سوال من جواب بدین درباره یکی از مراحل بازیه (63%)
یکی از مراحلی که باید بری توی اون خونه تو StripClub هست و وقتی میری توش میبینی لستر و دوتا شخصیت دیگه هم اونجا هستن.بعد یه مقدار با هم حرف میزنن و میرن رو همون Board که روش نقشه دزدی و اینجور چیزا طراحی میکنن و دو راه نشون میده و من هم ماشین رو انتخاب کردم و رانننده ها و.. رو هم گرفتم.حالا که میرم بیرون یه چیزی شبیه این مینویسه:
gauntlet atempting heist بعد مینویسه بهت ایمیل ارسال شده و میرم رو ایمیل میبینم لستر یه ایمیل بلندی نوشته و توش هم چند تا عکس هم داره.لطفا بهم کمک کنین.:(

دوستان چطوری میشه سوار بوئینگ شد؟؟ ( از این هواپیما گنده ها ):d

- - -ویرایش - - -

مگه پورت USB ایکس باکس USB2 نیست؟؟ پس شما چطور 3 رو استفاده میکنی؟؟

ربطی نداره usb 1 تا 3 همشون پورتاشون یکیه فقط سرعت read و write فرق داره

دوستان برید همه ی مپ رو بگردید بعد بگید از فلان کوچیکتره.قسمته شهری هم اینقدر بزرگه که آدم هر وقت میره تو خیابونه خاصی احساس میکنه اولین باره میاد اینجا.یعنی شهر تکراری نمیشه.
اینجا میشه 1 ایراد به راکستار گرفت اونم اینکه نقشه رو در حدی طراحی نکرده که بتونه عظمته مناطق رو نشون بده.مثلا یه قسمت 2 تونل بزرگراهی خیلی بزرگ وجود داره ولی روی نقشه فقط 1 خطه معمولیه.
یا بلواره VineWood و اون مناطقه شمالیه شهر که فرانکلین هم توش خونه میخره,خیلی بزرگ و جالب هستند ولی روی نقشه با خط هایی مثله جاده خاکی نشون دادن.

ربطی نداره usb 1 تا 3 همشون پورتاشون یکیه فقط سرعت read و write فرق داره

اتفاقا پورتشون فرق داره.ولی نه ظاهری,باطنی.به مادربورد های جدید هم توجه بکنی میبینی یه سری USB پورت های آبی رنگ دارن که اونا 3 هستند بقیه 2. الان USB 10 هم بخری ایکس باکس فقط اندازه ی 2 ساپورتت میکنه.

دوستان برید همه ی مپ رو بگردید بعد بگید از فلان کوچیکتره.قسمته شهری هم اینقدر بزرگه که آدم هر وقت میره تو خیابونه خاصی احساس میکنه اولین باره میاد اینجا.یعنی شهر تکراری نمیشه.
اینجا میشه 1 ایراد به راکستار گرفت اونم اینکه نقشه رو در حدی طراحی نکرده که بتونه عظمته مناطق رو نشون بده.مثلا یه قسمت 2 تونل بزرگراهی خیلی بزرگ وجود داره ولی روی نقشه فقط 1 خطه معمولیه.
یا بلواره VineWood و اون مناطقه شمالیه شهر که فرانکلین هم توش خونه میخره,خیلی بزرگ و جالب هستند ولی روی نقشه با خط هایی مثله جاده خاکی نشون دادن.
حالا بزرگی نقشه به کنار کاش دو سه تا شهر داشت میتونستی مسافرت کنی مثل sa اصلا بگذریم از ریزه کاری مثل پرتاب کردن اجسام و رد پای خون و چیزای دیگه که تو ذهنم نیست و اینا واقعا حیف بود قابلیت نشستن رو حذف کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or