King_Turbo
کاربر سایت
بچه ها دیسک دو رو نصب کنیم گرافیک بهتر میشه ؟ با افت فریم و دیر لود شدن تکسچر مشکلی ندارم
بچه ها دیسک دو رو نصب کنیم گرافیک بهتر میشه ؟ با افت فریم و دیر لود شدن تکسچر مشکلی ندارم
آقا یه سایتی چیزی بگید من برم توش داستان بازی رو بخونم
میشه بگی چرا get out فکر میکنی میخوام بازی رو خورد کنم تاپیک مال شماهست خوبه گفتم خوبی هاش 50 برابر بدی هاشه دروغ میگم اینا ایراذ نیست منطقی باشید قسمت شهری کوچیک نیست بعضی نکته های iv که به طبیعی بودنش کمک میکرد توی این نسخه نیست به نظرت خم شدن بهتر به مخفی شدن کمک میکنه یا نشستن![]()
---------
دوستان همین الان بازی رو تموم کردم، نیم ساعت به Credit ها خیره شده بودم، تقریبا کارم به گریه رسیده بود.
قابلیت نشستن چه بدی داشت که از بین بردنش چرا مثل سان اندریاس 2 3 تا شهر نداشت همش یکی بود که اونم کوچیک راکستار گفت نقشه جمع rdr gta iv gta sa هست ولی حتی از sa هم کوچک تر بود
فکر کنم همین دوستمون گوجیرا گفتن همه ریختن سر من حالا)xنقشه ي بازي از SA كوچيكتره ؟![]()
فکر کنم همین دوستمون گوجیرا گفتن همه ریختن سر من حالا)x
دقیقا یادمه یه نفر پرسید ازش بعد گفت نه از sa کوچیک ترهگوجیرا کی گفت نقشه بازی از سن اندرس کوچیک تره ؟![]()
دوستان لطفا به این سوال من جواب بدین درباره یکی از مراحل بازیه (63%)
یکی از مراحلی که باید بری توی اون خونه تو StripClub هست و وقتی میری توش میبینی لستر و دوتا شخصیت دیگه هم اونجا هستن.بعد یه مقدار با هم حرف میزنن و میرن رو همون Board که روش نقشه دزدی و اینجور چیزا طراحی میکنن و دو راه نشون میده و من هم ماشین رو انتخاب کردم و رانننده ها و.. رو هم گرفتم.حالا که میرم بیرون یه چیزی شبیه این مینویسه:
gauntlet atempting heist بعد مینویسه بهت ایمیل ارسال شده و میرم رو ایمیل میبینم لستر یه ایمیل بلندی نوشته و توش هم چند تا عکس هم داره.لطفا بهم کمک کنین.
دوستان چطوری میشه سوار بوئینگ شد؟؟ ( از این هواپیما گنده ها ):d
- - -ویرایش - - -
مگه پورت USB ایکس باکس USB2 نیست؟؟ پس شما چطور 3 رو استفاده میکنی؟؟
ربطی نداره usb 1 تا 3 همشون پورتاشون یکیه فقط سرعت read و write فرق داره
حالا بزرگی نقشه به کنار کاش دو سه تا شهر داشت میتونستی مسافرت کنی مثل sa اصلا بگذریم از ریزه کاری مثل پرتاب کردن اجسام و رد پای خون و چیزای دیگه که تو ذهنم نیست و اینا واقعا حیف بود قابلیت نشستن رو حذف کردندوستان برید همه ی مپ رو بگردید بعد بگید از فلان کوچیکتره.قسمته شهری هم اینقدر بزرگه که آدم هر وقت میره تو خیابونه خاصی احساس میکنه اولین باره میاد اینجا.یعنی شهر تکراری نمیشه.
اینجا میشه 1 ایراد به راکستار گرفت اونم اینکه نقشه رو در حدی طراحی نکرده که بتونه عظمته مناطق رو نشون بده.مثلا یه قسمت 2 تونل بزرگراهی خیلی بزرگ وجود داره ولی روی نقشه فقط 1 خطه معمولیه.
یا بلواره VineWood و اون مناطقه شمالیه شهر که فرانکلین هم توش خونه میخره,خیلی بزرگ و جالب هستند ولی روی نقشه با خط هایی مثله جاده خاکی نشون دادن.