Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان من با مایکل یه دزدی با لستر انجام دادم همون با اولیش که از جواهر فروشیه اما پول رو نمی ده ..! یعنی هنوز تقسیم پول نکرده... باید چی کار کرد تا سهمم رو بده ؟؟؟

دوستان من زور زدم 16 میلیون به هر نفر رسید :| سهم Crewـم شد 120 میلیون :| چقدر گند زدم؟ :|

دوستان من یه دزدی با لستر انجام دادم اما پول رو نمی ده ..! یعنی هنوز تقسیم پول نکرده... باید چی کار کرد تا سهمم رو بده ؟؟؟

صبر کنین می ده.

دوستان من زور زدم 16 میلیون به هر نفر رسید :| سهم Crewـم شد 120 میلیون :| چقدر گند زدم؟ :|

صبر کنین می ده.

من دقيقا يادم نيست سهم Crew چقدر شد ولي سهم هر كاراكتر 26 ميليون شد :d نگذاشتم طلاها رو موقع دزدي از دست بدن ، كل طلاهارو برداشتم بهترينها رو هم انتخاب كرده بودم ! نميدونم شما چرا اينقدر پول كم گيرتون مياد !

خوب حالا که این بازی انقدر بده و راک استار بهتون دروغ گفته و تخریب پذیری نداره و غیر طبیعیه و نقشه ی کوچیک داره بازی نکن :|
our game our fun
get your own :دی
این چه وضع حرف زدنه همتون عین همین یه چند تا مشکل از بازی گفتم که دوستمون گفت اگه بگید جایزه دارید شما که جنبه نداری چرا میپرسی من اصلا عاشق بازی های راکستارم به این بازی هم 9.5 میدم به کسی هم هیچ ربطی نداره شماها انگار فقط نیمه خالی لیوان حرف های من رو میبینید من از WD هم خیلی بدم میاد و فن راکستارم من گفتم بازی بده؟ نه من گفتم بازی بده؟ دارم میگم خوبی هاش 50 برابر بدی هاشه گفتم خوشم از بازیش نمیاد؟ این همه ادعا اعصاب آدمو خورد میکنید گفتم یه کم از IV تخریب پذیریش پایین تر شده اصلا نقشه کوچیک به درک که کوچیک هم نیست فقط مشکلش اینه که 1 دونه شهر داره اصلا بهترین بازی جهان بدون ایراد اغراق نکنید و فن بازی در نیارید هیچ بازیی تا حالا بدون ایراد نبوده اینم بی ایراد نیست د اگه راکستار بخواد بازیی که یه دونه ایراد نداشته باشه بسازه باید هر 10 سال یه بار بازی بده بیرون GTA V بهترین بازی زندگیمه تا حالا
لطفا دیگه کسی نگه اگه هرکی یه ایراد گرفت فلان فلان چون هیچ بازی بی ایراد نیست
OUR GAME OUR GAME :-$

دوستان راهی هست که بشه با سگ فرانکلین کار های بیشتری هم انجام داد تا خوشحال تر بشه من هر کاری کردم فقط یه توپ پرت میکنه.
ببخشید این یه خورده مثبت 18ست.وقتی تو استریت کلوب میری و در پریوات روم لایک اون دخترا رو به اخر میرسونی باهاش میری خونش از اون به بعد شمارش تو گوشی میاد ولی وقتی بهش زنگ میزنی میگه وقت ندارم؟
]

این چه وضع حرف زدنه همتون عین همین یه چند تا مشکل از بازی گفتم که دوستمون گفت اگه بگید جایزه دارید شما که جنبه نداری چرا میپرسی من اصلا عاشق بازی های راکستارم به این بازی هم 9.5 میدم به کسی هم هیچ ربطی نداره شماها انگار فقط نیمه خالی لیوان حرف های من رو میبینید من از WD هم خیلی بدم میاد و فن راکستارم من گفتم بازی بده؟ نه من گفتم بازی بده؟ دارم میگم خوبی هاش 50 برابر بدی هاشه گفتم خوشم از بازیش نمیاد؟ این همه ادعا اعصاب آدمو خورد میکنید گفتم یه کم از IV تخریب پذیریش پایین تر شده اصلا نقشه کوچیک به درک که کوچیک هم نیست فقط مشکلش اینه که 1 دونه شهر داره اصلا بهترین بازی جهان بدون ایراد اغراق نکنید و فن بازی در نیارید هیچ بازیی تا حالا بدون ایراد نبوده اینم بی ایراد نیست د اگه راکستار بخواد بازیی که یه دونه ایراد نداشته باشه بسازه باید هر 10 سال یه بار بازی بده بیرون GTA V بهترین بازی زندگیمه تا حالا
لطفا دیگه کسی نگه اگه هرکی یه ایراد گرفت فلان فلان چون هیچ بازی بی ایراد نیست
OUR GAME OUR GAME :-$

بازی کاملا بدون نقصه

بازی کاملا بدون نقصه
باشه باشه دمت گرم هرچی شما بگی
وقتی پلیس دنبالت بیوفته 3 ستاره باشی بعد بری یه جا قایم شی بعد برای همیشه از توی ذهن پلیس پاک میشی اینقدر پلیس های خر هستن؟
یا وقتی میری دزدی از مغازه ها طرف رو میکشی همه پولاشو برمیداری بعد 2 دقیقه برمیگردی طرف با لب خندان بهت اسلحه میفروشه با یه شاتگان جلوی یه نفر میمونی هیچ کاری نمیکنه
من اینارو ایراد نمیدونم چون گذاشتن چنین هوش مصنوعی روی این نسل کهنه کار خیلی سختیه و اینارو ایراد برای نمره کم کردن نمیدونم ولی بازی بی ایراد نیست قبول کنید دیگه
...............................................
درایو ایکس باکسم خراب شده نمیتونم بازی کنم من GTA میخوام=((

آخرین ویرایش:
باشه باشه دمت گرم هرچی شما بگی
وقتی پلیس دنبالت بیوفته 3 ستاره باشی بعد بری یه جا قایم شی بعد برای همیشه از توی ذهن پلیس پاک میشی اینقدر پلیس های خر هستن؟
یا وقتی میری دزدی از مغازه ها طرف رو میکشی همه پولاشو برمیداری بعد 2 دقیقه برمیگردی طرف با لب خندان بهت اسلحه میفروشه با یه شاتگان جلوی یه نفر میمونی هیچ کاری نمیکنه
من اینارو ایراد نمیدونم چون گذاشتن چنین هوش مصنوعی روی این نسل کهنه کار خیلی سختیه و اینارو ایراد برای نمره کم کردن نمیدونم ولی بازی بی ایراد نیست قبول کنید دیگه
...............................................
درایو ایکس باکسم خراب شده نمیتونم بازی کنم من GTA میخوام=((
عزیز دلم خودت داری میگی بازی چقدر براتون جزئیات مهمه خوب اگه همه میشناختنت که از مرحله اول که بانک و زدی نمیتونستی بازی کنی FBI رو برا همین گذاشتن دیگه =;یه کاری کردی که منی که 2 ساله پست نگذاشته بودم اینو نوشتم حالا منظورم به شما نیست کلی میگم من خودم یه سری میزنم تو تاپیک ببینم مراحل مخفیش کدومه آیا نباید فلان کارو بکنم و.... میبینم با این که ناظم انجمن میگه اسپم ندین این بحثا رو میکنین بابا بازی کنین حالشو ببرین

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or