سویچ هایی که روی این روانی میشه، واقعاً عالیه..ولی این جریان لخت شدن ـش، تو یکی ازمراحل فرعی (از اونهایی که یکهو رو نقشه ظاهر میشه) تو بیابون که بودم، شب بود یه ماشین وَن کمک میخواست، رفتم سمتش، همه چیز بهم رخیت، بیهوش شدم، از خواب که بیدار شدم، گیژ روی ریل قطار بودم که قطار داشت لهم میکرد که پردیم پایین (:
اون راه دزدی از مغازه ها که چند صفحه پیش بود جواب نداد..رفتم تو مغازه اسلحه کشید م و چند تا تیر به در و دیوار زدم اما صندوق باز نشد ...پلیس اومد فقط.... یه راه عملی تر بگید
نه. کاملاً عملیه. باید تیر ها رو بزنی به صندوق. یارو رو هم بکش.اون راه دزدی از مغازه ها که چند صفحه پیش بود جواب نداد..رفتم تو مغازه اسلحه کشید م و چند تا تیر به در و دیوار زدم اما صندوق باز نشد ...پلیس اومد فقط.... یه راه عملی تر بگید
خب بازی رو تموم کردم!عالی بود..چه پایانی!
حالا می رم برای گلد کردن مراحل اصلی!
دوستان من بازی هنوز بازی نکردم ولی یه سوال اینجا که تو نقشه پر رنگ کردم خونه مایکله ؟؟
![]()
ایرادش اینه که قابلیت نشستن رو از بین بردن یکسری ریزه کاری های نسخه قبل تو بازی نیست تخریب پذیری بیخود و دروغ های شرکت در باره تخریب پذیری قسمت شهری خیلی کوچیکه فقط یه دونه شهر هست که لذت مسافرت کردن رو از بین برده شما میگی هیچ اشکالی نداره ولی خوبی های فراوانی داره که اینا زیاد دیده نمیشن حالا جواب سوالمو میدیدواقعا ایراد بزرگی داره این سری
ایرادش همینه که همه رو میخکوب میکنه پای خودش![]()