Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

وایییی خدا یکی به داد من برسه الآن سه شبه که تا 3 شب دارم بازی میکنم البته کل طول روز رو هم بزار روش دیگه امروز از خواب پا شدم مثل زمانی بودم که رو travor جونم سوییچ میکنی کصافط یکسره در حال خراب کاریه
چشام شده کاسه خون تازه هنوز خیلی کارا نکردم مثلا هنوز گلف بازی نکردم

سویچ هایی که روی این روانی میشه، واقعاً عالیه..ولی این جریان لخت شدن ـش، تو یکی از
مراحل فرعی (از اونهایی که یکهو رو نقشه ظاهر میشه) تو بیابون که بودم، شب بود یه ماشین وَن کمک میخواست، رفتم سمتش، همه چیز بهم رخیت، بیهوش شدم، از خواب که بیدار شدم، گیژ روی ریل قطار بودم که قطار داشت لهم میکرد که پردیم پایین (:

منم دقیقا همین طوری شدم :| :دی
لامصب خیلی هیجانیه رو ریل بیدار میشی هنوز نمیدونه چه خبره یواش بلند میشه آدم میگه الان قطار میخوره بهش :دی

دوستان من بازی هنوز بازی نکردم ولی یه سوال اینجا که تو نقشه پر رنگ کردم خونه مایکله ؟؟

71424862210461308511.png

اون راه دزدی از مغازه ها که چند صفحه پیش بود جواب نداد..رفتم تو مغازه اسلحه کشید م و چند تا تیر به در و دیوار زدم اما صندوق باز نشد ...پلیس اومد فقط :|.... یه راه عملی تر بگید

اون راه دزدی از مغازه ها که چند صفحه پیش بود جواب نداد..رفتم تو مغازه اسلحه کشید م و چند تا تیر به در و دیوار زدم اما صندوق باز نشد ...پلیس اومد فقط :|.... یه راه عملی تر بگید

به خود صندوق تیر بزن بعدش سه سوت در رو :d

نه. کاملاً عملیه. باید تیر ها رو بزنی به صندوق. یارو رو هم بکش.

1- چطوري ميشه سوار هواپيماي بوينگ شد ؟

2- چطوري ميشه سگ رو خوشحال كرد تو بازي ؟

3- چطوري ميشه با يكي دوست بشي يا ببريش خونه باهاش بري گردش ، كوه و ... ( كارهاي كثيف كرد توي خود خونه ) ؟

واقعا ایراد بزرگی داره این سری
ایرادش همینه که همه رو میخکوب میکنه پای خودش ;;)
ایرادش اینه که قابلیت نشستن رو از بین بردن یکسری ریزه کاری های نسخه قبل تو بازی نیست تخریب پذیری بیخود و دروغ های شرکت در باره تخریب پذیری قسمت شهری خیلی کوچیکه فقط یه دونه شهر هست که لذت مسافرت کردن رو از بین برده شما میگی هیچ اشکالی نداره ولی خوبی های فراوانی داره که اینا زیاد دیده نمیشن حالا جواب سوالمو میدید
چرا من وقی تصادف میکنم از ماشینم بنزین بیرون نمیریزه ؟

یه سوال از دوستانی که بازی رو تموم کردن

مثله اینکه ترور رو میشه کشت.اگه بکشیم تکلیفه املاکش چی میشه?
بخاطره خیانتش به مایکل حتما میکشمش:d

دوستانی که فکر میکنند قسمته "داستانی" بازی اگه تموم بشه دیگه حال نمیده,اشتباه میکنید چون بازی تازه شروع میشه!:d
خدا میدونه این برنامه نویسای اعجوبه راکستار چه چیزا که توی این سطح وسیع آبی قایم نکردند!
البته من مراحله فرعی هم گذاشتم برای بعده داستان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or