آقا چند تا سوال:
1- اگه از یه سری مغازه مثله اسلحه فروشی و سوپر مارکت دزدی کنیم دوباره فرداش هم میشه رفت اونجا دزدی کرد؟ کلا چند وقت یه بار میشه رفت؟ اگه زیاد بری دفعه بعدش که بری طرف اینطوری نیست بشناستد؟ .... اگه از لباس فروشی و اینا دزدی کنی بعدش می تونی بری ازشون خرید کنی؟
2- نحوه خرید ملک و املاک چه جوریه؟ اونایی که سود دارن سودشون کجا میره؟ میشه از عابر بانک پول گرفت (منظورم از حساب خودته)؟
3- من یه ماشین خریدم از نت ... الان کجاس دقیقا؟
4- من یه ماشین پلیس اوردم تو پارکینگ خونه مایکل گذاشتم ... الان دوباره بازی می کنم می بینم نیست؟
5- یه ماموریت دزدی از جواهر فروشی بود تو بازی .... بعد از اون دیگه نمیشه به صورت تیمی رفت دزدی؟ اگه میشه چه جوری؟
با تشکر
1. میشه دوباره رفت دزدی. ولی فکر کنم باید مثلاً چند ساعت بعدش بری. خرید هم میشه ازشون کرد بعد از دزدی.آقا چند تا سوال:
1- اگه از یه سری مغازه مثله اسلحه فروشی و سوپر مارکت دزدی کنیم دوباره فرداش هم میشه رفت اونجا دزدی کرد؟ کلا چند وقت یه بار میشه رفت؟ اگه زیاد بری دفعه بعدش که بری طرف اینطوری نیست بشناستد؟ .... اگه از لباس فروشی و اینا دزدی کنی بعدش می تونی بری ازشون خرید کنی؟
2- نحوه خرید ملک و املاک چه جوریه؟ اونایی که سود دارن سودشون کجا میره؟ میشه از عابر بانک پول گرفت (منظورم از حساب خودته)؟
3- من یه ماشین خریدم از نت ... الان کجاس دقیقا؟
4- من یه ماشین پلیس اوردم تو پارکینگ خونه مایکل گذاشتم ... الان دوباره بازی می کنم می بینم نیست؟
5- یه ماموریت دزدی از جواهر فروشی بود تو بازی .... بعد از اون دیگه نمیشه به صورت تیمی رفت دزدی؟ اگه میشه چه جوری؟
با تشکر
یه روش پیدا کردم ( ابتکاری ) که بازی حتی ۱ درصد هم افت فریم نداشته باشه !![]()
دیسک ۱ رو اول نصب کردم رو هارد ! نکته ی جالبش اینه که دیتای نصبی دیسک ۱ به صورت تک فایل نیست و ۴ تا فایله ! (۳ تا ۲ گیگ و ۱دونه ۱.۷ گیگ ) ! منم رفتم دوتا فلش برداشتم و زدم به 360 و با خود کنسول کانفیگ کردم جفتشونو و اومدم ۴ گیگ ریختم منتقل کردم با کنسول رو ۱ فلش ! ۳.۷ گیگ هم روی ۱فلش ! یعنی الان دیگه هیچی رو هارد نیست !
بعد اومدم دیسک برنرمکسمو ریختم روی هارد ! یعنی پهنای باند دیتای انتقالی به کنسول رو ۳ برابر کردم !
الانم دارم به صورت کامملا ( تاکید میکنم ! کاملا ) بدون افت فریم و افت سرعت لود تکسچر ها بازی میکنم !
حتی به نظرم کیفیت بازی بیشتر شده ! تقریبا ساختمون ها از خارج از شهر دیده میشن
یعنی اگه دوتا فلش دارید و این کارو نکنید ! حیفه واقعا !
فکر کنم یکم دیر کشفش کردی
اینجا رو یه نیگا بنداز
پست شماره 1509
http://forum.bazicenter.com/thread61529/page101/
به قدری بازی خوبه که این ایرادشه آدم نمیتونه از پاش بلند شههرکی تونست از بازی ایراد بگیره جایزه داره :d البته ایرادای الکی جایز نیست
به قدری بازی خوبه که این ایرادشه آدم نمیتونه از پاش بلند شه
یعنی به هدف زدن!تیرت نباید زیاد هدر بره!دوستان این یعنی چی دقیقا باید چیکار کنم بعضی موقع 55% میشه بعضی موقع 40
finish with a shooting accuracy at least 70%