Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان تو بازی باشگاه هم میشه رفت ؟

- - -ویرایش - - -

ایرادش اینه که قابلیت نشستن رو از بین بردن یکسری ریزه کاری های نسخه قبل تو بازی نیست تخریب پذیری بیخود و دروغ های شرکت در باره تخریب پذیری قسمت شهری خیلی کوچیکه فقط یه دونه شهر هست که لذت مسافرت کردن رو از بین برده شما میگی هیچ اشکالی نداره ولی خوبی های فراوانی داره که اینا زیاد دیده نمیشن حالا جواب سوالمو میدید
چرا من وقی تصادف میکنم از ماشینم بنزین بیرون نمیریزه ؟

عجب انتظاراتی داری شما :| تخریب پذیری کاملا در سطح خوبی قرار داره

لخت ام کردند (:

48711d1379713515-20130920_2244532.jpg
من که یه دقیقه قبلش سیو کرده بودم رفتم دیدم یه نفر پشت سرمه تا برگشتم برق گرفتم چند بار لود کردم دو باره رفتم نشد بار آخر دقیقا کنار ون پارک کردم پیاده شدم سریع نشستم اومد بزنه با یوزی دهنشو سرویس کردم اسلحهشم برداشم خیلی حالا داد با خودم گفتم من از مرحله ای که حتما باید میباختی جانم سالم به در بردم

- - -ویرایش - - -

عجب انتظاراتی داری شما :| تخریب پذیری کاملا در سطح خوبی قرار داره
واقعا شما از بین بردن قابلیت نشستن رو ایراد نمیدونی تنها بودن یه دونه شهر رو ایراد نمیدونی حالا بقه انتظارات زیادیه ولی اینا دیگه ایراده

مثل اینکه قراره gta واسه ps4 & x1 هم بیاد!
Analyst expects GTAV on Xbox One, PS4 in 2014 - GameSpot.com

اگه بیاد من روی اونام میخرمش! بسکه خوبه بازیش..ضمنا قطعا گرافیکش اینا هم خیلی بهتر میشه بخصوص aa ها که تنها ضعف گرافیکی این بازی هستش که البته با توجه به وسعت بازی و پرفورمنس ضعیف و قدیمی شده این نسل اصلا نمیشه خرده گرفت به سازنده

ایرادش اینه که قابلیت نشستن رو از بین بردن یکسری ریزه کاری های نسخه قبل تو بازی نیست تخریب پذیری بیخود و دروغ های شرکت در باره تخریب پذیری قسمت شهری خیلی کوچیکه فقط یه دونه شهر هست که لذت مسافرت کردن رو از بین برده شما میگی هیچ اشکالی نداره ولی خوبی های فراوانی داره که اینا زیاد دیده نمیشن حالا جواب سوالمو میدید

واقعا بازی با این عظمت بده ؟؟
شما روی کنسول های این نسل توقع تخریب پذیری بالا دارید ؟؟

دوستان چطوری میشه سوار بوئینگ شد؟؟ ( از این هواپیما گنده ها ):d

- - -ویرایش - - -

من usb 3 گرفتم تا حالا یه بارم مشکل دیر لود شدن تکسچر نداشتم. پیشنهاد میکنم شما هم 3 بگیر بجای 2

مگه پورت USB ایکس باکس USB2 نیست؟؟ پس شما چطور 3 رو استفاده میکنی؟؟

واقعا بازی با این عظمت بده ؟؟
شما روی کنسول های این نسل توقع تخریب پذیری بالا دارید ؟؟
قابلیت نشستن چه بدی داشت که از بین بردنش چرا مثل سان اندریاس 2 3 تا شهر نداشت همش یکی بود که اونم کوچیک راکستار گفت نقشه جمع rdr gta iv gta sa هست ولی حتی از sa هم کوچک تر بود

97257081773576569660.gif

---------

دوستان همین الان بازی رو تموم کردم، نیم ساعت به Credit ها خیره شده بودم، تقریبا کارم به گریه رسیده بود.

بچه ها یکی به من بگه چرا دیسک یک رو میذارم تو کامپیوتر واسه اکسترکت حجم کل دیسک رو 49 مگابایت نشون میده و هنگام ایمیج گرفتن ارور میده؟
آخه میخوام بدون مشکل تکسچر بازی کنم اما نمیشه ایمیج گرفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or