Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان من اینجا گیر کردم :(

مرحله ایی که یه ماشین تو پارکینگ هست که باید اونو بردارم و اعضای خونه نباید بفهمن من اومدم داخل و از پنجر میرم تو خونه و اهسته باید حرکت کنم . تو خونه باید چیکار کنم :/
آروم از پشت اعضای خونواده رد شو و برو شمت خروجی اصلی خونه تو طبقه پایید بعد سمت راستت باید یه در باشه که توش گاراژ هست برو تو کاراژ و ادامه ی ماجرا که خیلی جالب تر میشه :دی

وارد زمین تنیس میشه دکما راست رو میزنی
اقایون من میومدم مثل ادم بازی کنم هی همه رو میکشتم:ی چه لذتی داره این بازیه لعنتیکدرحالت free roam :دی با این نسخه ما اگه gta online بزنیم بن میشیم؟ یه هفته که ابا از اسیاب افتاد بزنیم چی؟

وارد زمین تنیس میشه دکما راست رو میزنی
اقایون من میومدم مثل ادم بازی کنم هی همه رو میکشتم:ی چه لذتی داره این بازیه لعنتیکدرحالت free roam :دی با این نسخه ما اگه gta online بزنیم بن میشیم؟ یه هفته که ابا از اسیاب افتاد بزنیم چی؟

:| خوب عکسش تو نقشه چیه پیدا نکردم؟

آخرشم یه نفر راجع به دزدی از مغازه ها نگفت:|
یکی از دوستان عکس رو گذاشت.
نکته داره : باید بیرون شهر باشه ..اگه بیرون باشه میتونی.تو شهر فکر نکنم.
من 4_5 تا سوپر مارکت.دقت کن.سوپر مارکت بیرون شهر امتحان کردم شد!

آقا یه سوال فنی ..... چه جوری میشه رفت مغازه دزدی کرد؟ از کدوم مغازه ها میشه؟ توی نقشه که چیزی نشون نمیده؟؟؟؟ (من فعلا مایکل و فرانکلین رو آزاد کردم .... ترور هنوز نیومده)

یه سوال دیگه من بازی رو دیروز عصر شروع کردم (ساعت های 4) میشه رفت لایو؟ بن نمیشیم؟ پچی چیزی نمی خواد؟

ممنون از همه

من به مشکل برخوردم تا 27 درصد جی تی آ رو رفتم ولی الآن هیچ مرحله ای نیست فقط از اون علامت سوالا هست با اونا که یه علامت سوالو یک حرف کنار همن.
بعد دکمه ی سوییچ رو که نگه میدارم روی تراویر و فرانکلین یه عددایی هست که با تعداد اون علامت سوالا مطابقط داره.به نظرتون باید علامت سوالارو برم تا مرحله باز شه؟

من این همه زحمت کشیدم 50 تا نامه رو پیدا کردم ,اخر یه مرحله خیلی کوتاه برام بازی شد!:|
که نمیگم چی شد ,خودتون برید!:d

کاش چیت ها مثل GTA IV که تو گوشی سیو میشد
الان چطوری وقتی دارم از دست پلیس فرار میکنم چیت بزنم آخه :|

باو پس من چی میگفتم
من خودم یه big foot تو بازی دیدم
ماجرا این Alien Base چیه ؟ یا اون Sea Monsters ؟
توضیح این مپ هست یا اون سمت بریم بیگانه پیدا میکنیم ؟ :دی

بچه ها کمک کنید من 31 درصد بازی رو رفتم حالا هیچ مرحله ای نشون نمیده چیکار کنم
بعد از کدوم مرحله این طوری شده؟!
دوستان کمک کنید تو یه مرحله گیر کردم اونجا که یه چند تا زن نشستن خیاطی میکنن بزپله ها بالا میرم گیر کردم نوشته به انگلیسی GET CHANGED INTO A SMART OUTFIT AT YOUR WARDROBER OR A HIGHT END CLOTHES SHOP TO BEGIN THE MISSION ????اینجوریه نوشته کمک کنید گیر کردم تو این مرحله خواهش میکنم؟؟؟
عزیز بذار توی اسپویلر
باید کت شلوار بپوشی
من به مشکل برخوردم تا 27 درصد جی تی آ رو رفتم ولی الآن هیچ مرحله ای نیست فقط از اون علامت سوالا هست با اونا که یه علامت سوالو یک حرف کنار همن.
بعد دکمه ی سوییچ رو که نگه میدارم روی تراویر و فرانکلین یه عددایی هست که با تعداد اون علامت سوالا مطابقط داره.به نظرتون باید علامت سوالارو برم تا مرحله باز شه؟
عزیز دقیقا بعد از کدوم مرحله این اتفاق افتاده؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or