دوستان تو مرحله جواهر فروشی هر چی بود را بردیم شد حدود 5 میلیون دلار موقع فرار دو سه بار خوردم اما زمین اما همش 760 هزار دلار گیر مایکل اومد....درسته؟....جایی از کارم ایراد داشته؟....میشه مرحله را از اول رفت؟
خوب سهم مایکل با توجه به کاری که کرد اینقدره دیگه
فرانکلین هم حدود 200 تا بهش میرسه
فعلا اینا اومده فکر کنم :دوستان هنوز رمزی واسه بازی نیومده؟!
من با تروور رفتم تو آراشگاه تا رفتم تو یکی یه اسلحه گذاشت روی سرم
منم فهمیدم که اینا دزدن صندوق یارو رو خالی کردن رفتن بیرون
منم سریع رفتم دنبالشون دوتاشونو کشتم پولارو برداشتم رفتم پس دادم به ارایشگره ۲۰۰۰ تا بهم داد
اینم قیافه ی تروور بعد از اصلاح خخخخخخخخ
http://s1.picofile.com/file/7940793866/IMG_1435_1_.jpg
دوستان توجه کنید اگه بعد 31 درصد بازی دیگه مرحله ای براتون باز نشد باید با فرانکلین یک ماشین بدزدید وبرید یه محیط خلوت مثلا من رفتم زیر پل بعد گوشه سمت راست مینویسه میتونید ادامه بدید مبایلتونو در بیارید و به مایکل میخاهید که زنگ بزنید 2 تا گزینه داره هر 2 رو تست کنید بعد همزمان با 2تاشون تماس میگیره و بعد با مایکل همین کارو مجددا انجام دهید تا مرحله ها باز شوند در اصل دنبال نقطه کور شهر میگردن:d
آقا یه سوال فنی ..... چه جوری میشه رفت مغازه دزدی کرد؟ از کدوم مغازه ها میشه؟ توی نقشه که چیزی نشون نمیده؟؟؟؟ (من فعلا مایکل و فرانکلین رو آزاد کردم .... ترور هنوز نیومده)
یه سوال دیگه من بازی رو دیروز عصر شروع کردم (ساعت های 4) میشه رفت لایو؟ بن نمیشیم؟ پچی چیزی نمی خواد؟
ممنون از همه
راهنمایی کاملا اشتباه
قتی دارید برای عملیات آماده مشید یه ماشین به عنوان گیتوی لاز دارید اینماشین نبایدمال هیچ شخصیتی باشه و باید دزدی باشه و ترجیحا سریع هم باشه
ماشین گیتوی رو ببرید یه جایی که دم ست باه و فرانکلین راحت پیداش کنه پارک کنید (مثلا پارکینگ یه شرکت) بعدش هم با هر کارکتری که بودید زنگ بزنید به سکی دیگه از اون دوتا کارکتر و ست گیتوی رو انتخاب کنید