Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

آقا جوابه منو کسی نمیده؟
آقا این کلماتی که توی اسپویلر قرمز کردمو میشه یکم واضح تر توضیح بدید؟ ....

قتی = وقتی
گیتوی لاز = به عنوان گیتوی لازم دارید
گیتوی = منظور همون ماشینه دزدیه
دم دست باه = دم دست باشه
سکی = یکی
ست گیتوی = یه گزینه هستش
:دی
فکر هم نکنم بن بشی چون بازی به طور رسمی ریلیز شده :دی

[h=1]گزارش تصویری از فروش GTA V (صف های طولانی خرید در فروشگاه ها)
date.png
[/h]

GTA-V-Grand-Theft-Auto-5-Five-in-a-games-store-GETTY-250x141.jpg

عزیزان ! اگه یخورده به دیالوگ ها و راهنمایی های بازی گوش کنید ! دیگه لازم نیست همچین سوال های مضخرفی که خود بازی در موردش راهنمایی میکنه بپرسید !
~~~~
اینم ببینید بد نیست :دی
e6uzu3yb.jpg

سلام دوستان.یک سوال ذهنم رو مشغول کرده.وقتی میشه بازی رو روی هارد xbox نصب کرد برای چی بعضی از دوستان که کنسولشون هارد داره به دنبال نصب کردن بازی روی فلش هستند؟:-/

دوستان من چیت زدم و الان اچیومنت ها را نمی گیرم:
1.فقط اچیومنت های gta v را نمی گیرم؟
2.راهی برای غیرفعال کردن چیت نیست؟

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان.یک سوال ذهنم رو مشغول کرده.وقتی میشه بازی رو روی هارد xbox نصب کرد برای چی بعضی از دوستان که کنسولشون هارد داره به دنبال نصب کردن بازی روی فلش هستند؟:-/
برای اینکه اگر دیسک 1 را روی هارد و دیسک 2 را روی لش نصب کنید تمام مشکلات بازی درست میشه

فقط دیسک اول باید در هارد نصب بشه. دیسک دوم و یا اصطلاحا دیسک Play باید مستقیما از دیسک و یا از حافظه‌ی خارجی ( فلش ) خوانده بشه تا بهترین نتیجه حاصل بشه. راکستار هم رسما اعلام کرد که فقط باید دیسک اول را در هارد نصب کنیم

عزیزان ! اگه یخورده به دیالوگ ها و راهنمایی های بازی گوش کنید ! دیگه لازم نیست همچین سوال های مضخرفی که خود بازی در موردش راهنمایی میکنه بپرسید !
~~~~
اینم ببینید بد نیست :دی
e6uzu3yb.jpg
آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ حرف دلمو زدی.
به خدا خییییلی راحته.نمیدونم چرا بعضیا ببخشیدا..... بازی در میارن.خو آخه شما اصلا این همه سوال داستانی میکنین از بازی لذت هم میبرین؟

23-year-old stabbed in London for his copy of GTA V | Games | Geek.com

A 23-year-old living in London
purchased the game from his local supermarket
but was soon after hit with a brick and then stabbed
Whoever committed the crime took the game and left the man injured in the street.
شب میدنابت لـانچ بندـه خدا رو تا خورده زدنش و بازیش رو هـم دزدیدن :| :d

برو بچ حرفه ای ، الان با بازی که قبل ریلیز رسمی خریدم برم لایو بن میشم؟

- - -ویرایش - - -

برو بچ حرفه ای ، الان با بازی که قبل ریلیز رسمی خریدم برم لایو بن میشم؟

آقا من تو یه مرحله فرانکلین گیر کردم لستر بهت میگه بری چند نفرو بکشی تو مپ قرمزن اولیش اون بدنسازس تو خیابون دومیش وسط دریاه سومی میرم تو یه ساختمونه درش وا نمیشه از پشتم نمیشه

دوستان نسخه من وسط بازی خطا Clean Disk میده ، بعد هم هی باید ریست کنم تا اوکی بشه، بعد گفته بودن دیسک دوم رو نصب نکنید و این حرفها ، به نظر شما الان چیکار کنم؟ همینو با روش آهنگ پخش کردن رو هارد نصب کنم؟ یا برم یه برنر مکس بگیرم؟
یکی به من بگه حتما باید فلش 16 باشه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or