Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

الان داشتم تو اپ استور میچرخیدم که دیدم راکستار این اپ رو همین چند ساعت پیش عرضه کرده !
این اپ با حجم ۱۲۵ مگ ! در مورد داستانها و رابط بین شخصیت ها و تارخچه ی کاراکتر ها بدون اسپویل داستان بازی توضیح داده ! خودم دارم میرم تو کارش
ysaqyteg.jpg

دوستان یک صحنه خیلی خیلی جالب تو ابتدا بازی هست که تو اولین سکانس بازی یه موجود فضایی وجود داره. بقیه اش تو اسپویلر:d
اولین سکانس بازی که تو برف هست وقتی سوار ماشین شدین به یه دو راهی میرسین سمت راستتون یه ریل قطار هست از تپه کناریش بیافتین پایین ( از بقل تپه ریل قطار باید برین پایین) زیر پل قطار آب یخ زده بعد سریع از ماشین بیاین بیرون زیر یخ ها رو ببینین یه موجود فضایی زیر آب یخ زده :d

عکس پل قطار که باید از بقلش برین پایین :
42051175229096101282.jpg

موجود فضایی درست زیر یخ ها قرار داره. عکس :
99978179295570390789.jpg

19899170420541214180.jpg
------
Gojira
^ دوست عزیز نکتت جالب بود ولی کل Pilot بازی رو در یک حرکت خودجوش اسپویل کردی
biggrin1.gif
بزار تو اسپویلر

چیز خاصی نداشت که:d گذاشتم تو اسپویلر.

آخرین ویرایش:
^ دوست عزیز نکتت جالب بود ولی کل Pilot بازی رو در یک حرکت خودجوش اسپویل کردی :دی بزار تو اسپویلر

چیز خاصی نداشت که
yahoo_4.gif
گذاشتم تو اسپویلر.

پایلوت بازی خیلی جالبه و خیلی ها می خوان تازه باشه براشون، به خاطر همین گفتم.

آخرین ویرایش:
هر کدوم با توجه به شخصیتشون که می‌شناسیمشون رو برای یک کار انتخاب می‌کنیم!
یا حداقل من اینجوریم و این طوری کار می‌کنم:
مایکل برای گشت و گذار و رفتن به جاهای با کلاس
ترور برای دعوا و رفتن به کوه و دشت
فرانکلین برای ماشین بازی

اون کسی که زد تو سر مایکل مامور FIB (همون FBI :دی) بود که مایکل از اون یه سری راز می‌دونه و اون هم می‌دونه که مایکل خلاف های مختلف (از جمله جواهر فروشی) رو انجام داده و حالا هم هی به مایکی می‌گه کار های مختلف رو براش انجام بده و به این صورت مایکل همکاریش گسترده تر می‌شه و با یه گروه از FIB که کار های خلاف قانون رو و با سوء استفاده انجام می‌دن کار می‌کنه!
تو اون مرحله هم مایکل باید یه نفر رو بفهمه که زندس یا نه و بدون این که چیزی از قبل بدونه یک دفعه می‌زنتش و می‌فرستتش اونجا تا مایکل چک کنه جنازه ها رو!
بعد می‌فهمن طرف توسط ICC (یا یه همچین چیزی:دی) اسیر شده و....
ترور کلا یک آدم روانی هست و نمی‌دونست که مایکل از اون وقایع 9 سال پیش جون زنده به در برده و اول هم می‌خواست بیاد و به خاطر این که مایکل باهاش تو دزدی همکاری نکرده بکشتش که بعد بی خیال شد.
همه هم می‌دونن ترور روانی ـه و برای همین با این حال که از مایکل و خانوادش خوشش میاد باز هم خانواده مایکل از ترور می‌ترسن!

احتمال داره فلش مشکل داشته باشه؛ یا سرعتش پایین باشه!

بهترین کار انجام مراحل Lester هست که راحت هم هست و باید یک نفر رو توش بکشید.
با L توی نقشه مشخص شده و برای فرانکلین هست و هر دفعه چیزی حدود 7000 دلار پول می‌ده

نه خییییییییر ترور روانی نیست خیلی هم با حالههههههههه

- - -ویرایش - - -

کارو واست راحت کنم :دی ! یه اسنایپ بخر بزن تو کله اون یارو کت شلوار قرمزه
اکثر اون هایی که میخوان از بازی لذت ببرن فقط به خاطر کامل نبودن زبان انگلیسی این لذت براشون کم میشه
تو هر مرحله کامل توضیح میده از چه راه هایی میتونید این کار رو انجام بدین معمولا هم دو راه پیش راه شماست در این مرحله با توجه به حرف هایی که لستر تو پارک میزنه میگه که مشا میتونید یا با استفاده از بمب از راه دور یا با استفادهاز اسنایپ طرف رو ناکار کنید

- - -ویرایش - - -

یکی جواب ما رو بده لطفاااااا.

- - -ویرایش - - -

یکی جواب ما رو بده لطفاااااا.

- - -ویرایش - - -

کمممممک
صد در صد همینطوره که شما میگی

بالاخره بعد از تلاش و همت مضاعف:d تونستم بویینگ رو از زمین بلند کنم:>
پرواز کردن باهاش خیلی حال میده...بعدشم بردمش تو یه آشیونه پارکش کردم!:p

برادران عزیز من قبل از اینکه پچ بازی منتشر بشه بازی رو خریدم و دارم بازی می کنم ( آفلاین )

این پچ باید رو دیسک بازی نصب بشه یا لازم نیست ؟ من می تونم برم تو ایکس باکس لایو ؟ بن نمیشم ؟

دوستان یک صحنه خیلی خیلی جالب تو ابتدا بازی هست که تو اولین سکانس بازی یه موجود فضایی وجود داره. بقیه اش تو اسپویلر:d
اولین سکانس بازی که تو برف هست وقتی سوار ماشین شدین به یه دو راهی میرسین سمت راستتون یه ریل قطار هست از تپه کناریش بیافتین پایین ( از بقل تپه ریل قطار باید برین پایین) زیر پل قطار آب یخ زده بعد سریع از ماشین بیاین بیرون زیر یخ ها رو ببینین یه موجود فضایی زیر آب یخ زده :d

عکس پل قطار که باید از بقلش برین پایین :
42051175229096101282.jpg

موجود فضایی درست زیر یخ ها قرار داره. عکس :
99978179295570390789.jpg

19899170420541214180.jpg
------

چیز خاصی نداشت که:d گذاشتم تو اسپویلر.
باو پس من چی میگفتم
من خودم یه big foot تو بازی دیدم

بچه ها اگه چيت بزنم بازي لوس نميشه؟
Cheat پول بقيه رو كاري ندارم
٢: چه جوري بايد چيت بزنيم؟؟:d من هر كار كردم نشد left right هم با d-pad زدم نشد

Last edited by a moderator:
بچه ها اگه چيت بزنم بازي لوس نميشه؟
Cheat پول بقيه رو كاري ندارم
٢: چه جوري بايد چيت بزنيم؟؟:d من هر كار كردم نشد left right هم با d-pad زدم نشد
در حین انجام بازی باید چیت هارو بزنی
مگه چیت پول هم اومده؟
من تا الان بازی رو 35% کردم و هیچ چیتی نزدم
ولی تو SA همون مرحله اول که با ماشین قرمزه میزدنمون چیت باید میزدم :دی

دوستان من اینجا گیر کردم :(

مرحله ایی که یه ماشین تو پارکینگ هست که باید اونو بردارم و اعضای خونه نباید بفهمن من اومدم داخل و از پنجر میرم تو خونه و اهسته باید حرکت کنم . تو خونه باید چیکار کنم :/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or