Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

یک سوال دارم برای همینجوری چرخیدن /ولگردی/ تو gta سه تا کاراکتر داشتن با یک کاراکتر فرقی هم میکنه ؟؟ باهم تعامل دارند؟؟؟ یعنی فرقی میکنه برای شما که سه تا کاراکتر باشه یا یکی؟/برای ماموریت ها نه فقط ولگردی/
صرفا جهت پرسش
هر کدوم با توجه به شخصیتشون که می‌شناسیمشون رو برای یک کار انتخاب می‌کنیم!
یا حداقل من اینجوریم و این طوری کار می‌کنم:
مایکل برای گشت و گذار و رفتن به جاهای با کلاس
ترور برای دعوا و رفتن به کوه و دشت
فرانکلین برای ماشین بازی
این یه تیکه رو من هم متوجه نشدم !!
فک کنم نقششون بود
ولی اگه یکی بیاد توضیح بده ممنون میشم !
در ضمن چرا
چرا مایکل از اومدن ترور ناراحت شد ؟ میگفت اگه یه کاری بکنه خانوادشو ترور میکشه ! دقیقا چه کاری ؟
ترور که عاشق خانواده ی مایکله! براشون مثل عموهه

اونایی که داستان رو متوجه شدن جواب بدن
یه ماموریت با مایکل رفتم با B مشخص شده بود.رو تپه که رصدخونه بود.با یه مردی صحبت کرد و اخرش زد تو سرم که بیهوش شدم و سر از غسال خونه در اوردم.جریان چی بود؟

اون مرده شبیه اون مرد لباس شخصیه بالا سر قبر مایکل اول بازی بود.فک میکنم مامور FBI بود و حالا هم بهش در مورد سرقت جواهرفروشی و پیدا شدن ترور میگفت.ولی چرا زد تو سرش و بعد زدن تو سرش گفت بیدار شدی بهم زنگ بزن.پس چرا غسال خونه؟!!!!
اون کسی که زد تو سر مایکل مامور FIB (همون FBI :دی) بود که مایکل از اون یه سری راز می‌دونه و اون هم می‌دونه که مایکل خلاف های مختلف (از جمله جواهر فروشی) رو انجام داده و حالا هم هی به مایکی می‌گه کار های مختلف رو براش انجام بده و به این صورت مایکل همکاریش گسترده تر می‌شه و با یه گروه از FIB که کار های خلاف قانون رو و با سوء استفاده انجام می‌دن کار می‌کنه!
تو اون مرحله هم مایکل باید یه نفر رو بفهمه که زندس یا نه و بدون این که چیزی از قبل بدونه یک دفعه می‌زنتش و می‌فرستتش اونجا تا مایکل چک کنه جنازه ها رو!
بعد می‌فهمن طرف توسط ICC (یا یه همچین چیزی:دی) اسیر شده و....
ترور کلا یک آدم روانی هست و نمی‌دونست که مایکل از اون وقایع 9 سال پیش جون زنده به در برده و اول هم می‌خواست بیاد و به خاطر این که مایکل باهاش تو دزدی همکاری نکرده بکشتش که بعد بی خیال شد.
همه هم می‌دونن ترور روانی ـه و برای همین با این حال که از مایکل و خانوادش خوشش میاد باز هم خانواده مایکل از ترور می‌ترسن!

من هر کاری میکنم دیسک دوم بازی رو فلش 16 گیگ نصب نمیشه روی هارد ایکس باکس راحت نصب میشه اما رو فلش نه دوبار رو 89 درصد گیر کرد یه بار رو 60 درصد یه بارم 58 درصد میخواستم بدونم واسه این مشکل راه حلی هست
احتمال داره فلش مشکل داشته باشه؛ یا سرعتش پایین باشه!
آقا من ایکس باکم جیتگ نیست نمیتونم پول ماد کنم؟
راهی نیست که از پول کم پول گنده به دست بیارم تو بازی؟
بهترین کار انجام مراحل Lester هست که راحت هم هست و باید یک نفر رو توش بکشید.
با L توی نقشه مشخص شده و برای فرانکلین هست و هر دفعه چیزی حدود 7000 دلار پول می‌ده

آقا تمام توضیحاتی که تو پست بالایی داده شده اشتباهه.نه اینکه کلا اشتباهه.یعنی اینکه یه مقدار که بیشتر جلو برید و بیشتر به دیالوگا توجه کنید،متوجه میشید قضیه از چه قراره.بهترین کار اینه که بعد از تموم کردن بازی هر سوالی داشتید اینجا بپرسید.

دوستان شمایی که انگلیسی بلدید بیاید داستان هر مرحله رو تو اسپویلر شرح بدین ، ثواب داره به خدا :d

یه سوالم دارم
با فرانکلین رفتم پیش لانسنر بعد گفت برو پارکینگ هتل ، وقتی رسیدم اونجا چن نفر با کت شلوار پیاده شدن از ماشین رفتن تو ساختمون ، الان به من میگه assassinate the target چی کار کنم ؟

کارو واست راحت کنم :دی ! یه اسنایپ بخر بزن تو کله اون یارو کت شلوار قرمزه

دوستان شمایی که انگلیسی بلدید بیاید داستان هر مرحله رو تو اسپویلر شرح بدین ، ثواب داره به خدا :d

یه سوالم دارم
با فرانکلین رفتم پیش لانسنر بعد گفت برو پارکینگ هتل ، وقتی رسیدم اونجا چن نفر با کت شلوار پیاده شدن از ماشین رفتن تو ساختمون ، الان به من میگه assassinate the target چی کار کنم ؟

تارگت همون یارو با لباس صورتی هست، اسنایپر بردارید و از طبقه دوم پارکینگ روبرو هتل وقتی می خواد سوار ماشین شه نابودش کنین.

==============

03117150095845190624.jpg

روتون کم شد؟ :-/ :دی اصلا هم فکر نکنین کیف می ده بعد از 200 متر می فهمین عجب چیز مزخرفیه :lol:

بهترین بازی نسل میشه یا نه؟

یکی جواب ما رو بده لطفاااااا.

- - -ویرایش - - -

بهترین بازی نسل میشه یا نه؟

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

کمممممک

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

کمممممک
عزیز من هنوز ساخت ماشین زمانم تموم نشده؛ هر وقت تموم شد یه سر می‌زنم به آینده بهت خبر می‌دم:|
از کجا باید بدونیم می‌شه یا نه که 3 بار پشت سر هم می‌پرسی شما؟!

دوستان طعنه gta به عناوینی که سالیانه عرضه میشن رو دیدین؟ یه بازی بازیه تو دنیای gta به اسم enemy slautgher 7 که تو سایتش که میرین نوشته قسمت قبلیش 3 ماه پیش عرضه شده بعد پایین سایتشم نوشته به شدت شبیه قسمت قبلیش. من تا این جمله پایین سایتشو خوندم مردم از خنده:))

آخرشم یه نفر راجع به دزدی از مغازه ها نگفت:|
چرا یه نفر گفت:دی
پایین سمت چپ جاده رو بیاید رو به بالا یه مغازه کنار پمپ بنزینه!
عکس هم گذاشتن یکی از بچه ها تو چند صفحه قبل

- - -ویرایش - - -

بازی gta Liberty city چند مرحله است؟
دقیقا چه ربطی به GTA V داره؟! :|

03117150095845190624.jpg

روتون کم شد؟ :-/ :دی اصلا هم فکر نکنین کیف می ده بعد از 200 متر می فهمین عجب چیز مزخرفیه :lol:
کانگرتـز برادِر گوجیـرـا ! :bighug:
تو ایران به احتمال زیاد و تو سایت BC به یقین اولین نفر هستین :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or