Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

بازيرو گرفتم :d
ديسك دوم كه بذارين همون اول پيغام ميده ديسك أولو بذارين تا نصب بشه.
ديسك دوم خودش 7.8 GBفضاي خالي نياز داره.
ديسك اولمم خرابه:|.به كمك گيمر هاي هميشه بيدار :d.ديسكه اولم رسوندن به من.ديسك اول هم 7876 MB فضا بري نصب نياز داره و موقع نصب هم كلي عكس نشون ميده:d
يك نكته ديگه كه فروشنده امتحان كرده بود
ديسك اول نسخه 97% بدون مشكل روي دستگاه نصب ميشه و لازم نيست برنر مكس باشه

آخرین ویرایش:
نمیخواستم چیزی بگما ولی

دوستم بازیو گرفته روی 360 نصب کرده و میگه که هیچ مشکلی نداره..میگه گرافیک بازی اصن به نظر نمیاد برای این نسل باشه..

این عکسایی که گذاشتین واسه تکستچرا رو هم بهش نشون دادم گفت همچین چیزیو ندیده تو بازی و تکستچرا هیچ مشکلی ندارن!!

من میخوام روی فلش نصب کنم از کجا باس بفهمم سرعت فلشم چقده!؟

خب این عکسا در شرایط خیلی متفاوتی گرفته شدن! تا اون ویدوی راک استار!
خب اینا تو یه محیط بسته ان.
اما خب مطمعن باشین برین مستقیم.به تابش نور یا در کل تو روشنایی باشه خیلی خیلی بهتر هست.
در ضمن اینم.بدون که راک استار اون ویدیو ها رو خودش در بهترین شراید و بهترین صحنه ها گرفته بود(برای نشون داد گرفایک بهتر بازی)
نه این که بگیم رو ps3 اجرا شده بود و گرافیک بهتری داشت!
هر دو نسخه مثل هم هستن.فرقی ندارن این 1000 بار

دوستانی که بازی کردن برای شما هم در بعضی قسمت ها بافت ها مشکل و کم گرافیک هستند ؟ برای من با اینکه دو بار دانلود کردم مشکل داشت.

فکر کنم صبر کنیم تا نسخه نهایی خیلی از مشکلاتی که الان داریم حل بشه.

دوستانی که بازی کردن برای شما هم در بعضی قسمت ها بافت ها مشکل و کم گرافیک هستند ؟ برای من با اینکه دو بار دانلود کردم مشکل داشت.

دوستانی که بازیو خریدن مثله اینکه همچین مشکلی ندارن ... نسخه ی کامل و نهایی هم به فروش میرسه ...

اين نسخه از همون نسخه أصلي ليك شده و فرقي نداره.فقط چند روز ديگه پچ لايوش مياد.اگه مشكلي باشه احتمالا با آپديت رفع ميشه.gta iv هم بدون مشكل نبود

با اجازه دوستان. قرار بود که کسی توضیح نده ولی لازم دونستم اینارو بگم.

It's Everything You Wanted And More.

هیچ هایپی الکی نبوده. 3 سال منتظر بودیم و هایپ شدیم، ناامید هم نشدیم. شوتینگ بازی شبیه MP3 هست ولی خیلی نرم تر شده. آدم لذت می بره با بازی کردنش. رانندگی یکم آرکید شده ولی وقتی بازی کنین می فهمین چرا. واقعا بی مشکله. من دو مرحله رفتم یکم هم تو شهر گشتم. حس SA رو داره و خیلی بزرگه. تقریبا همون محله فرانکلین نصف منهتن توی IV هست.همه شخصیت ها کاریزما دارن، بازی هم یکم از حالت ریلیستیک درومده و شوخی توش زیاده. حرفهای Franklin و لامار و ... که نمی گم تا اسپویل نشه.

دیسک یک نصبی هست. باید برین تو بازی، محل نصب رو انتخاب می کنین و خودش آهنگ پخش می کنه و می گه چقدر مونده اون پایین. حجمش 7.9 گیگه. بعد از تموم شدن دیسک 2 رو می زارین و ازین به بعد هم باید با همون بازی کنین. دیسک 1 هیچ استفاده ای نداره.
من نسخه Nuke شده رو خریدم، بازی کردم و هیچ مشکلی نداشتم. بعضی از دوستان از دیر لود شدن تکسچر و ... می زنن، خوب چی می خواستین دیگه؟ Overhype شدین، نمی فهمین که این بازی داره بر روی کنسول های نسل 7 با رم 512 اجرا می شه . اصلا واسه خودش اسطوره ای ـه که تونستن این دنیا با این گرافیک رو تو دو دیسک جا کنن. این مشکلات هم طبیعی هست و پیش می آد. اون مرحله اول یکم گرافیکش پایینه چون جزو داستان نیست، و ماشین ها هم وجود ندارن تو بازی به خاطر همین کم کیفیت هستن. وقتی بازی شروع شه می فهمین عظمت کار راکستار رو . واقعا بهشون آفرین می گم. دستشون درد نکنه. IGN راست می گفت. نسل جدید وقتی شروع می شه که GTA V بگه.

اگه یک درصد یک داشتین که بازی رو نخرین، بزرگ ترین اشتباه عمرتون رو مرتکب می شین. برید بخرید، و یکم هم سطح انتظارتون رو بیارید پایین. تا واقعا لذت ببرین.

از دوستان دیگه هم خواهش می کنم توضیحی ندن. چون باید تجربه بشه.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:
Grand Theft Auto V | Xbox 360

اقا من از ساعت ۱ شب تا همین الان (۶ صب) یه کله بازی کردم !!
فقط بهتون میگم بازی از اون چیزی که فکر میکنید بالاتره (حتی !)
ایشالله الان میخوابم ! :| پا شدم قبل از همه یه توضیح کامل کامل راجع بهش میدم
شب بخیر

~~~~
فریم ریت بازی که برای من کاملا ثابت بود :| حتی تو بکش بکش

با اجازه دوستان. قرار بود که کسی توضیح نده ولی لازم دونستم اینارو بگم.

It's Everything You Wanted And More.

هیچ هایپی الکی نبوده. 3 سال منتظر بودیم و هایپ شدیم، ناامید هم نشدیم. شوتینگ بازی شبیه MP3 هست ولی خیلی نرم تر شده. آدم لذت می بره با بازی کردنش. رانندگی یکم آرکید شده ولی وقتی بازی کنین می فهمین چرا. واقعا بی مشکله. من دو مرحله رفتم یکم هم تو شهر گشتم. حس SA رو داره و خیلی بزرگه. تقریبا همون محله فرانکلین نصف منهتن توی IV هست.همه شخصیت ها کاریزما دارن، بازی هم یکم از حالت ریلیستیک درومده و شوخی توش زیاده. حرفهای Franklin و لامار و ... که نمی گم تا اسپویل نشه.

دیسک یک نصبی هست. باید برین تو بازی، محل نصب رو انتخاب می کنین و خودش آهنگ پخش می کنه و می گه چقدر مونده اون پایین. حجمش 7.9 گیگه. بعد از تموم شدن دیسک 2 رو می زارین و ازین به بعد هم باید با همون بازی کنین. دیسک 1 هیچ استفاده ای نداره.
من نسخه Nuke شده رو خریدم، بازی کردم و هیچ مشکلی نداشتم. بعضی از دوستان از دیر لود شدن تکسچر و ... می زنن، خوب چی می خواستین دیگه؟ Overhype شدین، نمی فهمین که این بازی داره بر روی کنسول های نسل 7 با رم 512 اجرا می شه . اصلا واسه خودش اسطوره ای ـه که تونستن این دنیا با این گرافیک رو تو دو دیسک جا کنن. این مشکلات هم طبیعی هست و پیش می آد. اون مرحله اول یکم گرافیکش پایینه چون جزو داستان نیست، و ماشین ها هم وجود ندارن تو بازی به خاطر همین کم کیفیت هستن. وقتی بازی شروع شه می فهمین عظمت کار راکستار رو . واقعا بهشون آفرین می گم. دستشون درد نکنه. IGN راست می گفت. نسل جدید وقتی شروع می شه که GTA V بگه.

اگه یک درصد یک داشتین که بازی رو نخرین، بزرگ ترین اشتباه عمرتون رو مرتکب می شین. برید بخرید، و یکم هم سطح انتظارتون رو بیارید پایین. تا واقعا لذت ببرین.

از دوستان دیگه هم خواهش می کنم توضیحی ندن. چون باید تجربه بشه.
موفق باشید.
شما دیسک دوم رو هم روی کنسول نصب کردید یا نه ؟ ممکنه مشکل دیر لود شدن تسکچرها از اونجا باشه ...

اصلا دیر لود شدنش چه جوری هست حالا؟؟ یعنی توی محیط که قرار دارید باید چند ثانیه وایستید تا لود بشه؟؟ این اتفاق همه جا و همیشه می افته ؟؟ یا موقت و فقط بعد ازloading هاس؟؟
چون طبق گفته ی منتقدی که بازی رو توی خود راک استار بازی کرده بوده بازی هیچ مشکلی نداره (بجز anti aliasin)‌ که اونم طبیعی هست
اخه این دیر لود شدن هم خودش انواع مختلفی داره :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or