با اجازه دوستان. قرار بود که کسی توضیح نده ولی لازم دونستم اینارو بگم.
It's Everything You Wanted And More.
هیچ هایپی الکی نبوده. 3 سال منتظر بودیم و هایپ شدیم، ناامید هم نشدیم. شوتینگ بازی شبیه MP3 هست ولی خیلی نرم تر شده. آدم لذت می بره با بازی کردنش. رانندگی یکم آرکید شده ولی وقتی بازی کنین می فهمین چرا. واقعا بی مشکله. من دو مرحله رفتم یکم هم تو شهر گشتم. حس SA رو داره و خیلی بزرگه. تقریبا همون محله فرانکلین نصف منهتن توی IV هست.همه شخصیت ها کاریزما دارن، بازی هم یکم از حالت ریلیستیک درومده و شوخی توش زیاده. حرفهای Franklin و لامار و ... که نمی گم تا اسپویل نشه.
دیسک یک نصبی هست. باید برین تو بازی، محل نصب رو انتخاب می کنین و خودش آهنگ پخش می کنه و می گه چقدر مونده اون پایین. حجمش 7.9 گیگه. بعد از تموم شدن دیسک 2 رو می زارین و ازین به بعد هم باید با همون بازی کنین. دیسک 1 هیچ استفاده ای نداره.
من نسخه Nuke شده رو خریدم، بازی کردم و هیچ مشکلی نداشتم. بعضی از دوستان از دیر لود شدن تکسچر و ... می زنن، خوب چی می خواستین دیگه؟ Overhype شدین، نمی فهمین که این بازی داره بر روی کنسول های نسل 7 با رم 512 اجرا می شه . اصلا واسه خودش اسطوره ای ـه که تونستن این دنیا با این گرافیک رو تو دو دیسک جا کنن. این مشکلات هم طبیعی هست و پیش می آد. اون مرحله اول یکم گرافیکش پایینه چون جزو داستان نیست، و ماشین ها هم وجود ندارن تو بازی به خاطر همین کم کیفیت هستن. وقتی بازی شروع شه می فهمین عظمت کار راکستار رو . واقعا بهشون آفرین می گم. دستشون درد نکنه. IGN راست می گفت. نسل جدید وقتی شروع می شه که GTA V بگه.
اگه یک درصد یک داشتین که بازی رو نخرین، بزرگ ترین اشتباه عمرتون رو مرتکب می شین. برید بخرید، و یکم هم سطح انتظارتون رو بیارید پایین. تا واقعا لذت ببرین.
از دوستان دیگه هم خواهش می کنم توضیحی ندن. چون باید تجربه بشه.
موفق باشید.