Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام.

ببخشید امکان داره که تاریخ بازی ثبت بشه و وقتی که بریم لایو (مثلا چند هفته دیگه) تاریخش چک بشه و بن کننمون؟؟

Last edited by a moderator:
سلام.

ببخشید امکان داره که تاریخ بازی ثبت بشه و وقتی که بریم لایو (مثلا چند هفته دیگه) تاریخش چک بشه و بن کننمون؟؟
من واسم پیش اومده عزیز زودتر از موعد ریلیز بازی کردم و بعدشم رفتم لایو مشکلی نبوده
حالا شانسی باشه دیگه نمیدونم!!!
شما حالا اگه واست اچیو و غیره مهم نیست یه پروفایل جدید بساز و با اون برو بازی کن
اگرم مهمه که ریسک کن مثل من و با پروفایل اصلیت برو

Last edited by a moderator:
دوستان امیدوارم از بازی لذت ببرید. فقط خواهشی که دارم، هر مطلبی که بخش‌های مهم بازی رو افشا می‌کنه حتما در اسپویلر قرار بدید و برای اسپویلر عنوان هم انتخاب کنید.

دوستان یکی از شخصیت های اصلی GTA IV تو این بازی حضور داره!!!:d
نمیگم کیه تا اسبویلر نشه ولی کسایی که میخواند بدونند کیه برند تو لینک زیر و اخرای بست 491 رو ببینند
http://forum.bazicenter.com/thread64695/page33

البته یه بلایی هم سرش میاد!
spoil
مثل اینکه packie mcreary هم هست تو بازی!

دوستان یکی از شخصیت های اصلی GTA IV تو این بازی حضور داره!!!:d
نمیگم کیه تا اسبویلر نشه ولی کسایی که میخواند بدونند کیه برند تو لینک زیر و اخرای بست 491 رو ببینند
http://forum.bazicenter.com/thread64695/page33
آره دیدمش:d
این اینجا چکار میکنه
اینطور که معلومه به قسمت قبلی ربط داره!!

دوستان یه لطفی کنید تمامی اطلاعاتی که ربط کوچیکی هم به داستان داره رو تو اسپویلر بزارین! من نمیخوام تا 3 شنبه بازی رو تو کنسول بزارم دلیلی هم نداره شما اطلاعاتی رو هرچند کوچک لو بدین
مثلا این آقایی که پست بالا رو نوشته خیلی ریلکس اسپویل کردن! دیگه هرکس نسخه قبلی رو بازی کرده باشه سریعا داستان براش اسپویل میشه

وات د فان؟؟؟:دی
درست دیدم؟
چرا سیبیل داشت :دی
مادر اف گاد مادر اف گاد:دی
نه باو اونجا هم سیبیل داشت
اقا مطمئن هستم اسم گروهشونو ت یکی از تریلرا شنیدم فک کنم ترور داشت میگفت گروه ... یه چیزی از من دزدیدن:دی از اون تریلر رسمیا :دی اصلا شک ندارم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or