M

پ ن پ ... صددرصد بالاتره .. عجبآقا گرافیک این از IV خیلی بالاتره؟
نه نسخه فیزیکیشو گرفتم از موقع ای که آپدیتش کردم اینجوری شدهکپی بازی میکنی؟
گیم دیتا رو پاک کنم که بازی رو از اول باید برم؟گیم دیتا رو پاک کن !!
وسط آپدیت نوسان برقی چیزی شده یا آپدیتت خرابه از این لینک بگیر :
http://b0.ww.np.dl.playstation.net/...S01807_00-GTAVTITLEUPDATER-A0101-V0101-PE.pkg
من رسماً GTA ONLINE رو EPIC FAIL اعلام می کنم!:d
فکر کنم راکستار هدفش از ایجاد این بخش، شوخی کردن با ما بوده!
سیستم های گنگ و سر در گم کننده ی آنلاین بازی به 2 مقصد ختم میشه:به طور مستقیم وارد "ماموریت،مسابقه،دزدی و .." میشید. 2- وارد FREE ROOM میشید به همراه 8-15 نفر دیگه (کلاً 16 نفر) که دقیقاً سیستم این بخش بازی شبیه NFS:MOST WANTED هست!
چیزی به اسم بالانسینگ وجود نداره در مولتی پلیر.به معنای واقعی به هم ریخته و بی نظم هست ؛ البته مجازات برای بازیکن های" آزار رسان " وجود داره!:d
هوش مصنوعی پلیس ها در حد "هویج رنده شده" هست! اگر در FREE ROOM دنبال یک بازیکن دیگر باشند و شما هم کاری کنید که ستاره دار شوید،سر جاشون می ایستند و به در و دیوار شلیک می کنند و حتی بعضی وقتا فقط تماشا می کنند!
آسیب دیدن خودتون و اتومبیل تون در FREE ROOM به شدت بالاست؛ هر نوبی با کلت هم می تونه از طریق کمپ کردن،نابودتون کنه! اکثر بازیکن ها کار تیمی نمی کنند و هرج و مرج افتضاحی بوجود میاد.
مد های مولتی پلیر و اکثر ماموریت ها(به جز سرقت های بزرگ)،فقط وقت تلف کردن هست! ارزش و گیرایی و هیجان این مراحل در حد مولتی پلیر های ضعیف امسال هم نیست..
مسابقات دوچرخه سواری،قایق و هواپیما(به جز رالی و ..)، کیفیت بالایی دارند و از معدود مد های سرگرم کننده هستند! از 500 ماموریت،عملاً 50 تاش اون چیزی هست که همه انتظارش رو دارند،خیلی از ماموریت ها به خاطر عدم بالانس،به شدت آزار دهنده میشند مثل بعضی ماموریت های ساپورت اشخاص خاص .
در کل این مولتی پلیر،از زمین تا آسمون با هیجان تریلر مولتی پلیر(که کاملاً مشخص بود نمایشی هستند)، فرق داره و سیستم دست و پا گیر و وجود فضایی باز که پذیرای 10 ها نوع باگ و هرج و مرج برای بخش آنلاین هست،تیشه به ریشه ی جذابیت این بخش زده.
SINGLE PLAYER:9/10
Multi Player:4.5/10
مشكل من لودينگ هاي بي نهايتش هست خيلي رو اعصابه:dحقیقتاً مولتیش خیلی رو مخه ، جدا از سرور ها ، خیلی گیچ کنندس .
واقعا از یه همچین شرکت بازی سازی ای توقع نداشتم که برای بازیش یه همچین مشکلاتی به وجود بیاد
نصف بازی رو رفته بودم ، کلی مراحل جانبی انجام داده بودم ، آپدیت 1.01 رو که انجام دادم دیگه تو Story ش هیچ کاری نمیشه کرد ( آپدیت هم کامل انجام شد ) نه تو مراحل میره نه تو جاهای دیگه ( مثل تنیس و یوگا و مسابقات و ... )
کفرم در اومده ، انگلیسیم زیاد خوب نیست وگرنه هر چی ف.ش بلد بودم بهشون تو سایتشون میدادم
خیلی به Rock Star اعتقاد داشتم ولی فهمیدم هیچی نیست چون یه آپدیت پر از باگ داد بیرون که باعث این قضایا شد
بازیمم بعد از این قضیه سیو شده و دیگه کاریش نمیشه کرد ، حتی از تو Game Data هم آپدیتشو پاک کردم هم دیتای بازی رو ولی فایده نداشت
آپدیت 1.02 رو هم انجام دادم بازم هیچی به هیچی ، حالا به خاطر همین موضوع بازیمم میفروشم منی که چند ساله منتظر این بازی بودم چون اعصابمو خیلی خورد کرد خیلییییی )x)x)x

واقعا از یه همچین شرکت بازی سازی ای توقع نداشتم که برای بازیش یه همچین مشکلاتی به وجود بیاد
نصف بازی رو رفته بودم ، کلی مراحل جانبی انجام داده بودم ، آپدیت 1.01 رو که انجام دادم دیگه تو Story ش هیچ کاری نمیشه کرد ( آپدیت هم کامل انجام شد ) نه تو مراحل میره نه تو جاهای دیگه ( مثل تنیس و یوگا و مسابقات و ... )
کفرم در اومده ، انگلیسیم زیاد خوب نیست وگرنه هر چی ف.ش بلد بودم بهشون تو سایتشون میدادم
خیلی به Rock Star اعتقاد داشتم ولی فهمیدم هیچی نیست چون یه آپدیت پر از باگ داد بیرون که باعث این قضایا شد
بازیمم بعد از این قضیه سیو شده و دیگه کاریش نمیشه کرد ، حتی از تو Game Data هم آپدیتشو پاک کردم هم دیتای بازی رو ولی فایده نداشت
آپدیت 1.02 رو هم انجام دادم بازم هیچی به هیچی ، حالا به خاطر همین موضوع بازیمم میفروشم منی که چند ساله منتظر این بازی بودم چون اعصابمو خیلی خورد کرد خیلییییی )x)x)x
دقیقا درست فکر می کنی ! بخش مولتی این بازی بیشتر جنبه فان و شوخی داره ! روی هیچ کدوم از بخش ها به صورت core کار نشده و همینجوری خواستن یه چی تحویل بدن دور همی ملت سرگرم بشن ! deadmatch که افتضاحه ! از نشونه اتوماتیک که مخصوص نوب ها طراحی شده بگیر تا respawn های خیلی بد و مبتدیانه . ماموریت های فوق العاده ضعیف و بی هیجان ، لودینگ ها هم کاملا رو اعصابه . از اونطرف شاید انجام چند تا ریس با موتور و ... برای چند دست جذاب باشه و تمام ! از ابتدا هم من با فلسفه چنین مولتی پلیری مشکل داشتم . خودشونم نمی دونن چه هدفی دنبال می کنن ! در نهایت اینکه انجام ضعیف ترین ماموریت های جانبی سینگل پلیر رو هم به انجام مولتی این بازی ترجیح می دم !فکر کنم راکستار هدفش از ایجاد این بخش، شوخی کردن با ما بوده!