M
ناموسا نه بازي دانلود شده هنوز،نه حيوان ازارم :d
یه سوالی داشتم در مورد همون اوایل بازی :
با این سیستم سویچ کردن کاراکتر ها هم اصلا حال نکردم معلوم نیست چه جوریه مثلا نمیدونم مرحله ی فرانکلین رو برم یا مرجله های مایکل رو . یه ذره گیج شدم.توی اون دزدی اول بازی ترور فرار کرد اون 2 تای دیگه مردن و مایکل هم دستگیر شد ؟ کلا فرانکلین ربطی به اون قضیه ی دزدی نداره ؟ فقط بی زحمت چیزی رو اسپویل نکنید چون فک کنم 6 7 درصد بازی رو رفتم.
با این سیستم سویچ کردن کاراکتر ها هم اصلا حال نکردم معلوم نیست چه جوریه مثلا نمیدونم مرحله ی فرانکلین رو برم یا مرجله های مایکل رو . یه ذره گیج شدم.توی اون دزدی اول بازی ترور فرار کرد اون 2 تای دیگه مردن و مایکل هم دستگیر شد ؟ کلا فرانکلین ربطی به اون قضیه ی دزدی نداره ؟ فقط بی زحمت چیزی رو اسپویل نکنید چون فک کنم 6 7 درصد بازی رو رفتم.
دوستان من نفهميدم اخر pet ميشه داشت يا نه؟
کنسول من رجن 2 هست بازی رجن 1
اگه کد بالون رو با اکانت رجن 1 بزنم بالون برای تمام پروفایلهای کنسولم باز میشه؟
یعنی با اکانت رجن 2 هم میتونم از بالن استفاده کنم؟
از کجا پیدا کردی من 3 ساعت تو اب دنبال کوسه بودم :d