Grand Theft Auto V | PS3

خداییش میشه؟
:d
من از داغ شدن و سوختن کنسول می ترسم! همین 8 ساعت رو با صلوات و راز و نیاز سپری می کنم!
من تا حالا 1000 بار این کار رو کردم خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده ،
نکته جالب اینه که بعد 4 روز روشن بودن دستگاه برای دانلود Last of Us بعد پایان دانلود ،‌ اصلا نتونستم جلو خودم رو بگیرم و بزارم دستگاه استراحت کنه درجا رفتم بازی رو شروع کردم نزدیک به 4 ساعت پشت سر هم بازی کردم :d

البته PS3 منم زیره کولره...

سیستم دانلود من این جوریه: 8 ساعت PS3 روشن،6 ساعت خاموش،8 ساعت روشن الی آخر..!:d می زارمش جلوی کولر دوتیکه و دما رو میارم 10 درجه،حال کنه کنسول واسه خودش!:d
اینترنتم نامحدوده و قیمتش ثابت و PLAY STATION NETWORK هم مجانیه سرویس هاش!

اون زمان که دمو GOW III اومده بود تقریبا حجمش ۲.۵ گیگ بود! با ADSL 128 نزدیک ۶ روز PS3 بی وقفه روشن بود و دانلود میکرد تا تموم شد:d

بعد از ۶ روز وقتی دانلود تموم شد انگار تمام دنیا رو بهم داده بودن:d

من دوستان رو به آرامش دعوت می کنم! سعی کنید با کنسولتون مهربون باشید و تمیزش کنید تا اونم خوب دانلود کنه!:d
من که بعد از اتمام دانلود،یک شادی پس از گل به سبک بالوتلی یا آلوز اجرا می کنم در اماکن عمومی!:d
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خدا کنه آپدیت های بازی کم حجم باشه! بعد 18 گیگ دانلود،2 گیگ برای مولتی پلیر نده !:|

من دوستان رو به آرامش دعوت می کنم! سعی کنید با کنسولتون مهربون باشید و تمیزش کنید تا اونم خوب دانلود کنه!:d
من که بعد از اتمام دانلود،یک شادی پس از گل به سبک بالوتلی یا آلوز اجرا می کنم در اماکن عمومی!:d
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خدا کنه آپدیت های بازی کم حجم باشه! بعد 18 گیگ دانلود،2 گیگ برای مولتی پلیر نده !:|

من 3 سال بود ps3 تمیز نکرده بودم هفته پیش بالاخره تمیزش کردم

---------------------

به نظرم راحت 2 الی 3 گیگ باید باشه

من عاشق این ماشین هام! :d
Screenshot-08-25-2013-06-23-46-%C3%88.jpg

لینک عکس:http://www.uploadir.ir/uploads/Screenshot-08-25-2013-06-23-46-È.jpg
باند CLASSIC GANGS رو می خوام تشکیل بدم! کلاً با این ماشینا جا به جا میشیم و سلاح ها همه شاتگان!:d

میبینم که همه زدین تو خطه دیجیتال. متاسفانه شریک همیشگیم جو ps4 گرفتتش بخاطر همین قصد خرید هیچ بازیی رو نداره تا بره ps4 بخره. این یکی از معضلاتی هست که راکستار با عقب انداختن تاریخ ریلیز بازی قبل لانچ کنسولها برای ما ایجاد کرد آخه یه شرکت چقدر باید بی برنامه باشه :d.

- - -ویرایش - - -

دوستان gta برا ps3 اومده یا نه بالاخره ؟‌: :::دی کسی بازی کرده ؟‌

هنوز نیومده تاریخ ریلیز 17 سپتامبر یا 28 شهریور هست. البته اگه اوریج منظورتونه من از کپیش خبر ندارم.

دوستانی که بازی رو پیش خرید کردند،تخفیف بازیای *R رو از دست ندند!
خودم Bully رو خریدم 2.49$ !:d

ا من فردا همون روزی که این خبر از سوی صفحه توییتر سونی منتشر شد رفتم و پیش خرید کردم و بازی red dead goty و با gta iv goty خریدم شریکی :d کلا 3 تا بازی 143 تومن نفری در اومد البته 2 دلار و خرده ای هم هنوز تو اکانت هست نگه داشتیم برا دی ال سی ها :d

- - -ویرایش - - -

بی صبرانه منتظرشیم ولی کو تا کپی خورش بیاد -_-

اتفاقا شما باید بیشتر خوشحال باشید چون نسخه کپی 2 روز حداکثر زودتر از اورجینال میاد

شنیدم تو استور قبل از انتشار بازی . بازیو میتونی 1 یا 2 روز زودتر دانلود کنی ولی نمیتونی اجراش کنی تا موقع انتشار که یک فایل 1 مگابایتی بهت میده دانلود کنی بعد میتونی بازی کنی درسته ؟:-/

این بازی حجمش 18 گیگه بعد با ps3 P-R-O-X-Y میشه دانلود کرد یا نه مثل TLOU ؟ اگه مثل TLOU باشه که 2 روزه اگه نباشه که نیم روزه حله 5 ساعت هم که طول میکشه انتقال بده و نیم ساعت هم که نصب پس حله میتونم همون 26 شهریور بازی کنم :d ( لطفا چشم نفرمایید با تشکر از شما :d )

قیافه ها شب 25 شهریور دیدن داره ها :d :d

آخرین ویرایش:
احتمالش هست زودتر لينك دانلود رو بذارند چون در كامنت هاي بلاگ اروپا و آمريكا كلي درخواست كردند و در واكنش به برداشته شدن لينك دانلود هاي چند روز پيش هم خيليا عصبانيت خودشون رو با گفتن جملاتي مثله:" ١٨ گيگ دانلود كردن جوك نيست!" يا " پول اينترنت به هدر رفته ي ما رو سوني ميده؟" إبراز كردند!:d
در مورد روش دانلود هم بعيده كه مثل TLOU باشه چون لينك هاي چند روز پيش هم قابليت أجرا حين دانلود رو نداشتند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or