Grand Theft Auto V | PS3

خرید که در هر صورت انجام میدیم! مورد بعدی دانلود این 18 گیگ هست که چه برنامه ای دارید براش؟:d من که چون کیلزون ویتا و پاپتر رو هم پیش خرید میکنم میخوام یک ماهه نامحدود بگیرم تا همه شون رو دانلود کنم:d
این چیزا مشکل نیست دیگه بعد از دانلود 25گیگ Last of us از PSN دیگه هیچ چیز جلودار ما نیست ! :d
من 512 ماهی 30گیگ دارم، از ماه قبل هم 10گیگ مونده یعنی الان من 40گیگ حجم دارم، رایگان شبانه 8گیگش رو دانلود میکنم 10 گیگ بقیش هم راحت دانلود میکنیم ... :d
فقط امیدوارم Pre-Load واسه امریکا داشته باشه، البته بعد از اون سوتی سونی فک نکنم دیگه جرات کنه Pre-Load بزاره ! :d

با توجه به اینکه تو این طرح های 50$ خرید 10$ جایزه سونی، من 30$ هدیه گرفتم الان فقط 30$‌ دیگه باید بخرم ،‌ که با شریکم که نصف کنم میشه تقریبا نفری 57تومن یکی از لذت بخش ترین خرید هام خواهد بود !!!‌:d
GTA V فقط با 57 تومن :d
دمت گرم! روسفیدمون کردی!:d
----------------------------------------
یادمه راکستار گفته بود اگر در بخش مولتی پلیر،به ماشین یا متعلقات دوستان و بازیکنان آسیب عمدی بزنید،مجازات میشید!:d من تا ماشین و خونه ی تک تک بچه های این جا رو در بازی با خاک یکسان نکنم،شبا خوابم نمی بره! عوضش بعداً با کشتی هوایی میام تو مپ و شماها با جنگنده سوراخ سوراخم کنید!=)) نقشه های سرمایه گذاری در بورس و دزدی از بانک از رو هم از الان کار کنید،من به عنوان محافظ دم در بانک خودمو استخدام می کنم تا شما پولارو از داخل بردارید و من خط دفاعی رو حفظ می کنم!
بعد هر پیروزی هم دعوتید به ویلای شمال لوس سانتوس من!(ایشالا بعد اولین دزدی می خرم یدونه!:d)

این بازی با توجه به وسعت بخش آنلاین و امکاناتش، نیاز به یه تاپیک Multiplayer منسجم داره، امیدوارم بعد از عرضه یکی از دوستان زحمتش رو بکشه، که اونجا هماهنگی و... داشته باشیم.
چون خیلی از لذت بازی به بخش آنلاینش هست.

این بازی با توجه به وسعت بخش آنلاین و امکاناتش، نیاز به یه تاپیک Multiplayer منسجم داره، امیدوارم بعد از عرضه یکی از دوستان زحمتش رو بکشه، که اونجا هماهنگی و... داشته باشیم.
چون خیلی از لذت بازی به بخش آنلاینش هست.

بخش انلاینش چند ماه بعد باز میشه؟

لامصبا مگه نتتون چیه که 18 گیگ دانلود میخواید بکنید ؟ :دی
من که 4 گیگ دانلود کنم شاتل یه هفته سرعت شبانه رو میاره رو 6 :دی
امکانش هست بازی زودتر عرضه شه با توجه به اینکه گلد شده؟

لامصبا مگه نتتون چیه که 18 گیگ دانلود میخواید بکنید ؟ :دی
من که 4 گیگ دانلود کنم شاتل یه هفته سرعت شبانه رو میاره رو 6 :دی
امکانش هست بازی زودتر عرضه شه با توجه به اینکه گلد شده؟
من با اینترنت 30 کیلو بایت دانلود می کنم،تقریباً 9 روز طول می کشه!(روزی 2 گیگ)
همین الانم راکستار اراده کنه،بازی میاد رو دانلود لیستمون منتها فعلاً برداشتنش و راکستار حسابی از اتفاق 2 روز پیش دل خور شده!:d

خرید که در هر صورت انجام میدیم! مورد بعدی دانلود این 18 گیگ هست که چه برنامه ای دارید براش؟:d من که چون کیلزون ویتا و پاپتر رو هم پیش خرید میکنم میخوام یک ماهه نامحدود بگیرم تا همه شون رو دانلود کنم:d

من که یه 1 مگ نامحدود مخابرات دارم روزی 4 گیگ دانلود میکنم شبا هم 3 گیگ 3 الی 4 روزه اگه 18 گیگ باشه تمومش میکنم :d

- - -ویرایش - - -

همین الانم راکستار اراده کنه،بازی میاد رو دانلود لیستمون منتها فعلاً برداشتنش و راکستار حسابی از اتفاق 2 روز پیش دل خور شده!:d

داداش دمت گرم جدا خیلی پشت کار داری با سرعت 30 دانلود میکنی :d

لب تاپم به F میره 9 روز یه سره روشن باشه! :دی
ولی ممکنه یکم توضیح بدید که چه جوری دانلود میکنید چون مطمعنا نباید مجانی تموم شه
منظورم اینه که برای اکانت PS باید پولی بدید چه جوریه سیستمش ؟ :دی

لب تاپم به F میره 9 روز یه سره روشن باشه! :دی
ولی ممکنه یکم توضیح بدید که چه جوری دانلود میکنید چون مطمعنا نباید مجانی تموم شه
منظورم اینه که برای اکانت PS باید پولی بدید چه جوریه سیستمش ؟ :دی
سیستم دانلود من این جوریه: 8 ساعت PS3 روشن،6 ساعت خاموش،8 ساعت روشن الی آخر..!:d می زارمش جلوی کولر دوتیکه و دما رو میارم 10 درجه،حال کنه کنسول واسه خودش!:d
اینترنتم نامحدوده و قیمتش ثابت و PLAY STATION NETWORK هم مجانیه سرویس هاش!

سیستم دانلود من این جوریه: 8 ساعت PS3 روشن،6 ساعت خاموش،8 ساعت روشن الی آخر..!:d می زارمش جلوی کولر دوتیکه و دما رو میارم 10 درجه،حال کنه کنسول واسه خودش!:d
اینترنتم نامحدوده و قیمتش ثابت و PLAY STATION NETWORK هم مجانیه سرویس هاش!

یعنی این دیجیتالی خرید کردن تنها هزینش هزینه برق و نت ه ؟ =))=))
فقط هم با PS3 میشه دان کرد ؟ با PC نمیشه ؟

یعنی این دیجیتالی خرید کردن تنها هزینش هزینه برق و نت ه ؟ =))=)) فقط هم با PS3 میشه دان کرد ؟ با PC نمیشه ؟
با PC میشه دانلود کرد اما اگر گوش شیطون کر دانلود دچار کوچکترین خطایی بشه و 18 گیگ دانلود شده موقع نصب ارور بده،من به شخصه خودکشی می کنم!:d دانلود با کنسول کاملاً SAFE هست!
پ ن:کولرم درجه ی مصرف A داره!:d

ساعت PS3 روشن،6 ساعت خاموش،8 ساعت روشن الی آخر..!
بیخیال باو این سوسول بازی ها چیه !؟‌:d 8ساعت روشن 6 ساعت فلان‌! :d
من کلا شده تاحالا 3-4 روز بدون کوچکترین وفقه PS3 رو واسه دانلود روشن گذاشتم بدون کوچکترین مشکی ! :d

با PC میشه دانلود کرد اما اگر گوش شیطون کر دانلود دچار کوچکترین خطایی بشه و 18 گیگ دانلود شده موقع نصب ارور بده،من به شخصه خودکشی می کنم!:d دانلود با کنسول کاملاً SAFE هست!
پ ن:کولرم درجه ی مصرف A داره!:d
با همین کنسول هم بعضی وقت ها گیر میده:-" من 14 گیگ ME3 رو دانلود کردم،این وسط فقط یکبار PS3 رو خاموش کردم، سرعت نت هم بالا و پایین نشد اصلا،فریز هم نکرد دستگاه و کلا هیچ مشکلی نداشت! :d
ولی موقع نصب... :|

بیخیال باو این سوسول بازی ها چیه !؟‌:d 8ساعت روشن 6 ساعت فلان‌! :d
من کلا شده تاحالا 3-4 روز بدون کوچکترین وفقه PS3 رو واسه دانلود روشن گذاشتم بدون کوچکترین مشکی ! :d
خداییش میشه؟:d من از داغ شدن و سوختن کنسول می ترسم! همین 8 ساعت رو با صلوات و راز و نیاز سپری می کنم!

با همین کنسول هم بعضی وقت ها گیر میده:-" من 14 گیگ ME3 رو دانلود کردم،این وسط فقط یکبار PS3 رو خاموش کردم، سرعت نت هم بالا و پایین نشد اصلا،فریز هم نکرد دستگاه و کلا هیچ مشکلی نداشت! :d
ولی موقع نصب... :|
قلب من ضعیفه!:d تا حالا 18 تا بازی سنگین و کوچیک دانلود کردم مشکل نصب نداشتند.یک بار موقع دانلود ارور داد بخاطر نوسان سرعت.دوباره RESUME کردم و درست شد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or